In de Criticitafel van de Theaterpodcast bespreken vier critici het belangrijkste theaternieuws, de voorstellingen die ze gezien hebben en wat er verder nog ter tafel komt. 

Herien Wensink (de Volkskrant), Sander Janssens (Theaterkrant NRC), Simon van den Berg (Theaterkrant, Het Parool) en presentator Hans Smit (Theaterkrant, Het Parool) praten deze keer onder meer over de voorstellingen van De stille kletsmajoor (3+) (Tg. Winterberg), De hond die licht gaf (6+) (MaxTak, Kim van Zeben), Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht (Theateralliantie), De Grote Red Je Reet Show (6+) (Maas theater en dans), Jonas in de walvis (8+) (Mundus Vult Decipi), Trojan Wars (Het Nationale Theater / HNTjong), De uren (Internationaal Theater Amsterdam), Lolita (Club Lam) en Baby Crazy (Toneelgroep Oostpool).

Ook aan bod komen de tentoonstelling All About Theatre About Film van Ivo van Hove en Jan Versweyveld in het Eye, het overlijden van Jan Ritsema en Sam Bogaerts en het uitkomen van het Theaterjaarboek 2020/2021.