Prikbord

Op zoek naar een attribuut, figurant of theaterdate? Of iets in de aanbieding?
Plaats hier (gratis) uw oproep, vraag of aanbod.

Vacatures voor stages en betaalde functies kun je op onze vacaturepagina plaatsen. De prikbordberichten worden na 1 maand weer weggehaald.

Vermeld steeds in het prikbordbericht zelf ook de nodige contactgegevens. Het mailadres ingevuld bij het veld ‘E-mail’ wordt niet getoond.

12 Reacties op "Prikbord"

 1. Avatar Sazz schreef:

  BlackGospel Experience regiokoor Amsterdam zoekt stemmen!

  Hallo zangers en zangeressen!
  Na de succesvolle regiokoren in Rotterdam, Den Haag en Nunspeet, gaat BlackGospel Experience nu ook in Amsterdam beginnen. High5!
  Wil jij 18 keer per jaar zingen en minstens 20 keer per jaar mogen aanschuiven op het podium bij boekingen van de professionele BGE frontlinie? En wil jij niet alleen heerlijk Black Gospel zingen, maar ook veel aandacht krijgen voor stemontwikkeling en zangcoaching? Sluit je dan aan bij BGE regiokoor Amsterdam. Alle stemsoorten (sopraan, alt, tenor) zijn van harte welkom, noten kunnen lezen is niet nodig en auditie doen ook niet. Wij repeteren op de dinsdagavond (19.30-22uur) in Amsterdam Zuid-Oost en beginnen in januari 2020. Meld je aan via http://www.blackgospelexperience.nl/koren of stuur een mailtje naar info@blackgospelexperience.nl

  Eerst even gluren? Kom dan vrijdag 13 december om 20.00 uur naar ons avondvullend concert in Theater Zuidplein Rotterdam http://www.theaterzuidplein.nl/productie/its-christmas-sing/, of op 20 december om 18.00 uur naar de Amsterdamsche Kerstmarkt in de Westergasfabriek Amsterdam voor een voorproefje van ons kerstrepertoire: http://www.amsterdamsche-kerstmarkt.nl
  Meer concerten vind je op onze site.

  Tot gauw bij BGE. High5!

  Website: http://www.blackgospelexperience.nl/koren

 2. Avatar Stichting Veenbrand schreef:

  MUZIEKTHEATERSPEKTAKEL VEENBRAND

  Auditie oproep acteurs

  EMMEN – Stichting Veenbrand zoekt voor muziektheaterspektakel Veenbrand enthousiaste en talentvolle acteurs. Zowel mannen als vrouwen komen in aanmerking om mee te doen aan deze bijzondere voorstelling.

  Het gaat onder anderen om goede amateur acteurs vanaf 16 jaar en ouder die een rol/bijrol willen vervullen in Veenbrand. Het betreft een aantal rollen in verschillende leeftijden. De repetities beginnen vanaf mei onder leiding van regisseur Jeroen Lopes Cardozo. De première vindt plaats op 26 juni 2020.

  De eerste ronde audities staan gepland op woensdag 18 december 2019.

  Locatie auditie Rensenpark, Hoofdstraat 18 in Emmen.

  Schrijf je in door te mailen naar auditieveenbrandtheater@gmail.com. Voeg een CV toe met je relevante ervaring, persoonlijke gegevens, contactgegevens en je lengte. Daarnaast ook zeker een recente foto van jezelf apart als bijlage (.jpg of .png). Inschrijven kan tot en met 12 december 2019. De opgelegde nummers en tekst worden met de uitnodiging bezorgd.

  In de zomer van 2020 wordt het Rensenpark een park vol verhalen, muziek, theater en spektakel. Dan strijkt Veenbrand neer in dit prachtige decor vol natuur en historie. Op en rond de Savanne wordt het publiek meegevoerd in de verhalen van drie hoofdpersonen. Verhalen met herkenbare dilemma’s én vuur, want het smeult onder de grond.

 3. Avatar Toneelgroep Los Zand schreef:

  Actrice (25-45 jaar) gezocht voor een toneelstuk over een driehoeksverhouding/samenwerking tussen een psychiater, een psycholoog en een huisarts. Verschillende persoonlijkheidsstoornissen zullen aan bod komen.
  Ervaring is een pre.
  Repetities zijn op dinsdag- en af en toe op woensdagavond vanaf maart 2020.
  Voorstellingen zijn in juni. Exacte data op aanvraag.
  Locatie: Amsterdam
  Kijk ook op http://www.toneelgroep-loszand.nl en reageer via loosesand94@gmail.com

 4. Avatar Mieke van der Ven schreef:

  PSYCHIATER ZOEKT ‘CO-ASSISTENTEN’, M/V, 15-30 JAAR (amateuracteurs en – actrices voor bijdrage aan voorstelling)

  In de eerste maanden van 2020 toert OPERA2DAY langs de Nederlandse schouwburgen met de nieuwe productie Opera Melancholica. Het thema van de voorstelling is melancholie, een oude benaming voor depressieverschijnselen.
  Voorafgaand aan de voorstelling is er al van alles te beleven in het theater. De foyer wordt omgetoverd tot ontvangsthal van een psychiatrisch onderzoekscentrum. Daar houden ‘co-assistenten’ consulten met het publiek. Hiervoor zoekt OPERA2DAY amateuracteurs en -actrices van 15-30 jaar, die het leuk vinden om mee te werken. Ze zijn een hele belangrijke sfeermaker voor de binnenkomende bezoekers, en ook worden de resultaten van de consulten direct verwerkt in de voorstelling die avond. Je levert dus ook een belangrijke bijdrage aan de voorstelling zelf!

  Je kunt je aanmelden voor een voorstelling bij jou in de buurt (zie meer informatie over steden en data via onderstaande link). Op de voorstellingsdag worden de ‘co-assistenten’ 2,5 uur voor aanvang in het theater verwacht. En natuurlijk krijgen ze een vrijkaartje! Per voorstelling is er plek voor 15 ‘co-assistenten’.
  Gedetailleerde informatie en een aanmeldformulier is te vinden op http://www.opera2day.nl/participeren

 5. Avatar R Middelveld schreef:

  Graag uw aandacht voor het volgende.Ik heb in de afgelopen jaren 5 toneelstukken gepubliceerd.Vier drama’s en 1 satire.De drama’s gaan in op serieuze thema’s als bv vriendschap,relaties,terugkijken op eigen leven ,eigen keuzes maken.De satire gaat ,op basis van de uitgangspunten van het epische toneel, in op de wisselwerking tussen toeschouwer en publiek.Nu nog de laatste stap. Welke toneelvereniging heeft interesse?Hopelijk heb ik u nieuwsgierig gemaakt?

 6. Avatar Mark Willemsen van Harten schreef:

  Op 4 juli 2020 wordt voor de zevende keer weer het Cultuurland festival gehouden op het Cultuurlandterrein in Ederveen.
  Voor dit festival zijn we op zoek naar (aanstormende) talenten die een bijdrage willen leveren aan ons festival. Het thema voor dit jaar is AARDE.
  Waar zijn we naar op zoek:
  Wij hebben enkele plekken in ons programma voor acts, denk hierbij aan: korte voorstellingen, dansperformers, straat theater, muziek acts, interdisciplinaire acts, zang/dans/theateracts, levende (beeldende) kunstwerken, body art karakters, mime, sing en songwriters, bands, korte films en alle andere podiumkunstvormen. Dus ben jij of ken jij iemand die op deze plek zou kunnen passen? Meld je aan! Naast theatrale acts zijn we voor onze beeldenroute (sculptuurland) ook nog op zoek naar beeldende kunstenaars die werk kunnen aanleveren dat past bij het thema AARDE.
  Wat hebben we te bieden?
  We zijn een gratis festival die hoofdzakelijk vanuit de catering en enkele subsidies ons festival bekostigen. Dit betekent dit dat we op financieel gebied helaas niet veel te bieden hebben. Toch streven we naar zo hoog mogelijke kwaliteit van de aanwezige acts. De betaling zou daarom hoofdzakelijk bestaan uit een onkostenvergoeding en we proberen onze gasten ook via de catering in de watten te leggen door het aanbieden van enkele gratis consumpties.
  Wat is Cultuurland:
  Cultuurland is een festival voor jong en oud. Een plek waar muziek, theater, beeldende kunst en film een plek krijgen. Laat je meevoeren en verrassen door een gevarieerd aanbod van professionele en aanstormende artiesten op het gebied van theater, muziek, poëzie, beeldende kunst en film. Dit alles in de beslotenheid van een verborgen landgoed, op loopafstand van station Veenendaal-De Klomp. Per jaar verwelkomen we tussen de 500 en 700 bezoekers op ons festivalterrein.
  Terugblik cultuurland festival 2019:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=k1leNTEXer0&feature=emb_logo
  Cultuurland festival wordt georganiseerd in samenwerking met Momo Theaterwerkplaats en Atelier de 3 Roeien.
  Waar is Cultuurland:
  Renswoudseweg 1
  6744WE Ederveen
  Voor meer informatie en vragen over het festival kijk op http://www.cultuurlandederveen.nl/
  Of mail Mark Willemsen- van Harten, programmeur en medeorganisator van het festival. mark@momotheaterwerkplaats.nl

 7. Avatar Nadine Kokkelkoren schreef:

  SPELERS / MUZIKANTEN (16-25 JAAR) GEZOCHT VOOR ‘MAMMA, WIE ZIJN THE BEATLES?’

  Beatles on stage zoekt jong talent voor nieuwe theaterproductie ‘Mamma, wie zijn The Beatles?’ Het muziektheaterstuk wordt op donderdag 21 mei 2020 uitgevoerd in TAQA Theater de Vest. Op zaterdag 9 november vindt een extra auditieronde plaats!

  In 2020 is het precies vijftig jaar geleden dat de legendarische muziekgroep The Beatles uit elkaar ging. Genoeg reden voor het Beatles Museum en Stichting Beatles on stage om de handen ineen te slaan en de onuitwisbare invloed die The Beatles hebben gehad op de geschiedenis van de popmuziek ten tonele te brengen met: ‘Mamma, wie zijn The Beatles?’. Een uitgelezen kans om jongeren kennis te laten maken met wat deze band wereldberoemd heeft gemaakt. Het script wordt geschreven door Peter Lusse.

  Beatles on stage is voor de productie op zoek naar 20 jongeren in de leeftijd van 16-25 jaar die ervaring hebben met zang, spel of een instrument bespelen. 4 spelers/muzikanten zullen de hoofdrollen vervullen, de overige spelers/muzikanten krijgen een van de vele bijrollen of worden onderdeel van de band. De repetities zullen wekelijks op dinsdagavond plaats vinden in Alkmaar. De contributie bedraagt € 300.

  De auditie vindt plaats op zaterdag 9 november in Alkmaar en de repetities gaan begin november van start. Voor de auditie wordt gevraagd een nummer (couplet en refrein) van The Beatles en een korte monoloog in te studeren.

  Heb jij je altijd al verenigd gevoeld met The Beatles, lijkt het je te gek om onderdeel uit te maken van deze nieuwste theaterproductie, wekelijkse theaterlessen te volgen en uiteindelijk op te mogen treden in TAQA Theater de Vest? Stuur dan vóór vrijdag 25 oktober een e-mail met jouw NAW-gegevens en ervaring en naar auditie@beatlesonstage.nl.

  ———-
  Einde Persbericht
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nadine Kokkelkoren (productie@beatlesonstage.nl , 06 – 33 72 62 14)

 8. Avatar Felice van Leth schreef:

  Vanaf januari gaat onze opleiding tot Specialist Drama voor leerkrachten van start en er zijn nog plekken!

  Wil je graag drama meer inzetten in je eigen (les)praktijk? Heb je zin om de fantasie van je leerlingen te prikkelen, je eigen spelplezier te (her-)ontdekken, met enthousiaste leerkrachten ideeën uit te wisselen over drama en met een rugzak vol inspiratie naar te huis gaan? Meld je aan voor de Opleiding Vakspecialist Drama!

  Klik op onderstaande link voor meer info:

  https://www.artensofie.nl/aanbod_leerkrachten/1146/

  Of mail naar: elkesteenstra@gmail.com

 9. Avatar Nadine Kokkelkoren schreef:

  SPELERS / MUZIKANTEN (16-25 JAAR) GEZOCHT VOOR ‘MAMMA, WIE ZIJN THE BEATLES?’

  Beatles on stage zoekt jong talent voor nieuwe theaterproductie ‘Mamma, wie zijn The Beatles?’ Het muziektheaterstuk wordt op donderdag 21 mei 2020 uitgevoerd in TAQA Theater de Vest.

  In 2020 is het precies vijftig jaar geleden dat de legendarische muziekgroep The Beatles uit elkaar ging. Genoeg reden voor het Beatles Museum en Stichting Beatles on stage om de handen ineen te slaan en de onuitwisbare invloed die The Beatles hebben gehad op de geschiedenis van de popmuziek ten tonele te brengen met: ‘Mamma, wie zijn The Beatles?’. Een uitgelezen kans om jongeren kennis te laten maken met wat deze band wereldberoemd heeft gemaakt. Het script wordt geschreven door Peter Lusse.

  Beatles on stage is voor de productie op zoek naar 20 jongeren in de leeftijd van 16-25 jaar die ervaring hebben met zang, spel of een instrument bespelen. 4 spelers/muzikanten zullen de hoofdrollen vervullen, de overige spelers/muzikanten krijgen een van de vele bijrollen of worden onderdeel van de band. De repetities zullen wekelijks op dinsdagavond plaats vinden in Alkmaar. De contributie bedraagt € 300.

  De auditie vindt plaats op zaterdag 26 oktober in Alkmaar en de repetities gaan begin november van start. Voor de auditie wordt gevraagd een nummer (couplet en refrein) van The Beatles en een korte monoloog in te studeren.

  Heb jij je altijd al verenigd gevoeld met The Beatles, lijkt het je te gek om onderdeel uit te maken van deze nieuwste theaterproductie, wekelijkse theaterlessen te volgen en uiteindelijk op te mogen treden in TAQA Theater de Vest? Stuur dan vóór vrijdag 25 oktober een e-mail met jouw NAW-gegevens en ervaring en naar auditie@beatlesonstage.nl.

 10. Avatar VIVID schreef:

  VIVID is een jonge ambitieuze vocalgroup met een passie voor popmuziek. Repetities zijn op woensdagavond in Zwolle, o.l.v. dirigent en arrangeur Ruben Smits. We zijn momenteel hard op zoek naar nieuwe bassen en tenoren.

  Bekijk hier de promo video:
  https://www.facebook.com/2411076205572622/videos/2852954391384799/

  Of neem een kijkje op:
  http://vocalgroupvivid.nl/

 11. Avatar DAT!school schreef:

  Volwassenengroep DAT!school, Amsterdam-Noord

  Op 16 september zijn actrice Soumaya Ahouaoui (o.a. Melk en Dadels) en theatermaker Denice de Muynck weer gestart met nieuwe theaterlessen voor 18 jaar en ouder bij DAT!school in Amsterdam-Noord. Er zijn nog een paar plekjes dus geïnteresseerden kunnen zeker nog aansluiten in de groep!

  Via improvisatie, tekst schrijven en elementair spel gaan we samen theater maken. Wil je leren waar in het theater je krachten liggen en hoe die in te zetten tijdens het spelen? Maar ook zelf maken en performen? Meld je dan bij ons aan voor de maandagavonden.

  Elke maandagavond van 19:00 tot 21:00.

  Zie: http://www.datschool.nl/volwassenengroep

  DAT!school
  Gedempt Hamerkanaal 205
  1021 KP Amsterdam
  http://www.datschool.nl
  info@datschool.nl
  06 497 50 700

 12. Avatar Jori Hermsen Producties schreef:

  Wij zoeken nog twee spelers (jongeren tussen de 14 en 24 jaar) Voor de productie Lord of The Flies.
  We repeteren en spelen in Weesp. De regie is in handen van Jessica Zeylmaker.

  Na een vliegtuigongeluk op een onbewoond eiland wacht een groep scholieren als enige overlevenden op redding. Afgesloten van de buitenwereld en zonder volwassenen zijn ze teruggeworpen op zichzelf. De jongeren verliezen langzaam hun grip op de werkelijkheid en in de onderlinge oorlog die volgt sneuvelt alle onschuld. Wat gebeurt er als mensen hun primaire driften laten gelden en angst regeert?

  Geef je op voor de auditie via de onderstaande link:

  http://www.jorihermsenproducties.nl/lordoftheflies

Plaats reactie

Uw e-mail adres zal niet gepubliceerd worden. Alle velden zijn verplicht.