Prikbord

Op zoek naar een attribuut, figurant of theaterdate? Of iets in de aanbieding?
Plaats hier (gratis) uw oproep, vraag of aanbod. Alles kan, als het maar theater-gerelateerd is.

Vermeld steeds in het prikbordbericht zelf ook de nodige contactgegevens. Het mailadres ingevuld bij het veld ‘E-mail’ wordt niet getoond. Vacatures voor stages en betaalde functies kun je op onze vacaturepagina plaatsen. De prikbordberichten worden na 1 maand weer weggehaald.

15 Reacties op "Prikbord"

 1. Juul schreef:

  Gezocht (stem) acteur met een bijzonder! stemgeluid of accent (geen Amsterdams of zuidelijk accent).
  Voor een kleine rol in een hoorspel zijn wij op zoek naar een stemacteur (jongen) klankleeftijd teenager (18-30 jr)
  reageren kan t/m 18 november a.s. via contact.its.an.audiobook@gmail.com met demo of reel. ovv STEM.
  Opname vindt plaats in Hilversum.

 2. Juul schreef:

  Wij zijn, voor een bijrol, op zoek naar een jonge (stem)acteur met Marokkaanse achtergrond die vloeiend Nederlands spreekt maar ook kan acteren met een Nederlands Marokkaans accent. Reageren, liefst met demo of showreel: contact.its.an.audiobook@gmail.com

 3. Suze schreef:

  Op zoek naar een amateurtheatergroep die het leuk vindt om op zeer korte termijn (binnen 2 weken) de tekst van een hoorspel uit te testen dmv tekst en improvisatie. Voorkeur gaat uit naar een gezelschap dat in Den Haag of omstreken repeteert. Minimaal 5 spelers. Duur 1 avond. Bij interesse graag mailen naar Suze.

 4. Carolien van Heijst schreef:

  Gezocht: proactieve spelers met lef

  Organisatie
  Wij zijn Bender&Heijst, een nieuw op te richten disability led theatergroep en zoeken enthousiaste spelers. Disability led wil zeggen dat de kern van de groep bestaat uit mensen met een beperking. De groep richt zich op het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige voorstellingen waarbij creative access leidend is. Bij creative access maken middelen als audiodescriptie, gebarentaal, ondertiteling en visueel theater op een creatieve manier onderdeel uit van een voorstelling. Zie voor meer informatie http://www.wijzijn5d.nl

  Wij zoeken
  Proactieve spelers die met lef en plezier op de vloer staan en graag samen onderzoeken.
  Onze voorkeur gaat uit naar spelers met een (on)zichtbare beperking en podiumervaring.

  Wij bieden
  De mogelijkheid om je spel te verdiepen onder professionele begeleiding. Er wordt toegewerkt naar een festival voorstelling voor komend seizoen. Repetities vinden plaats in Amsterdam Noord.

  Auditie
  Ben je geïnteresseerd? Meld je dan bij ons aan voor 1 december 2018, de auditie is op zaterdag 8 december in Amsterdam. Stuur een mail met motivatie en foto naar tgbenderheijst@gmail.com

  Meer informatie volgt na aanmelding.
  http://www.facebook.com/BenderHeijst

 5. F.Jung schreef:

  I am looking for 2 male performers for a 5 days performance at the RijksOpen 2018.
  If you have a certain talent for going unnoticed, a deep voice that resonates in people’s head long after you talked, an inclination for repetitive speeches, a tendency to enjoy solitude in nature: you are the one I am looking for, write me at:
  jung.florence@gmail.com
  (This job is paid 400€ plus food. Working hours: 39. Date : from November 20 to 25 during opening times of a major art event in Amsterdam.)

 6. ZID theater schreef:

  ZID Theater zoekt young creatives!

  Of je nou generatie X, Y of Z bent we zijn allemaal generatie NU. Deze Ithakaza-avond wisselen we niet alleen disciplines uit maar ook overlevingstactieken om niet te verdwalen in de urban jungle van Amsterdam.

  Ithakaza is een maandelijks terugkerend evenement, georganiseerd door ZID theater. Op deze avonden vindt er een culturele jamsessie plaats tussen verschillende disciplines. Verwacht dans, muziek, poëzie. theater en meer. Bezoekers betalen hun entree niet met geld maar met een lekker hapje.

  Wij zijn opzoek naar creatievelingen die hun materiaal op vrijdagavond 23 november willen uitwisselen of uitproberen. Wij bieden jou een publiek, ruimte en een kennismaking met het netwerk van ZID.
  Wil je meedoen of heb je vragen; mail naar: academy@zidtheater.nl

  Praktische info:
  Aanwezig 16:00 (avondeten is aanwezig)
  Start avond 20:00
  Einde avond 22:00
  Locatie: De Roos van Dekamaweg 1
  1061 HR Amsterdam

 7. Nicky schreef:

  GEZOCHT Praktikabels.

  Van die inklapbare, stapelbare podiumstukken of tribune delen.

  Er is budget! Liefst een grote partij!

  Mail naar nicky@theatergroepgras.nl

 8. Nicky schreef:

  Amateurspelers uit Nijmegen en omgeving met ervaring opgelet!

  Voor Moordnacht November, onze interactieve voorstelling meets theatergame waarin het publiek een moord oplost, zoeken we acteurs. Ben jij ouder dan 18 en kun je de onderstaande data (Er 1 missen mag!)? Meld je dan aan en kom een maand knallen met andere ervaren acteurs.

  Theatergroep GRAS is het grootste gezelschap van Nijmegen, en we maken 15 producties en 2 scholentours per seizoen. Meld je aan via info@theatergroepgras.nl

  Repetities:
  Dinsdag 30 Oktober
  Dinsdag 6 November
  Zaterdag 10 November – 12-18u.
  Dinsdag 13 November
  Dinsdag 20 November
  Zaterdag 24 November – 12-18u
  Dinsdag 27 November – Generale

  Woensdag 28 November – SUCCESoptie
  Donderdag 29 November – Uitkoop.
  Vrijdag 30 November – Reguliere Voorstelling

 9. Crowdfilms | Laurens Van Lieshout schreef:

  Een filmopname van uw voorstelling aan een minimale kostprijs?

  Crowdfilms.be voert met dank aan een Interreg subsidie marktonderzoek uit in Nederland en is daarvoor op zoek naar 3 podium-producties in de Nederlandse grensregio’s met België die hun voorstelling professioneel willen laten filmen.

  Het type voorstelling is flexibel: theater, musical, performance, etc. Eender welke voorstelling in een overdekte ruimte volstaat. De opname zelf moet gebeuren in de grensregio’s, maar de afkomst van het productiehuis is gelijk. Een Rotterdams gezelschap dat speelt in Nederlands Limburg zou bv. prima zijn. De voorstelling dient in November, ten laatste begin December van dit jaar door te gaan.

  Vanwege het onderzoek kan de opname worden aangeboden aan een bijzonder scherp tarief (kostendekkend zonder marge). De limiet ligt vast op 3 voorstellingen: snel reageren is de boodschap!

  Contact en vragen welkom via:
  team@crowdfilms.be

 10. Sujin Bae & Jonathan Lemke schreef:

  Male actor/performer for performance at RijksOPEN wanted!

  For the RijksOpen 2018 we will show a theatrical performance in the Rijksakademie in Amsterdam. The piece is called “The Maternal Voice”, is 30 minutes long and consists of two monologues of ca. 15 minutes, spoken by two actors. The actors, one male and one female, will wear (well-produced) silicon masks, which make them seem old.
  The male performer we are looking for should be age 35-65 and have a strong voice.
  The performances will take place 20. – 25. November.
  If you are interested, please write an email with a photo to us! jnthnlmk@gmail.com

 11. STA! (Studenten Toneelvereniging Amsterdam) schreef:

  ! OPSLAGRUIMTE AANGEBODEN !

  Ben jij of ken jij iemand die opzoek is naar een antikraak opslagruimte van maar liefst 35 m2 in de Bijlmerbajes? Dan zijn wij de ideale partner voor jou! Mail voor meer informatie naar info@sta-toneel.nl

 12. Lucia van der Pasch schreef:

  Ik ben op zoek naar de laatste aanvullingen voor de rekwisietenlijst van mijn afstudeervoorstelling aan de Academie voor Theater en Dans. Wie heeft er tips?

  – Munten: Het gaat om het effect (zowel zicht als geluid) van met je handen door een volle sporttas met munten gaan. Bodem kan dus opgevuld worden, maar de bovenste laag moet ergens op echte munten lijken. Suggesties?

  – Guldenbriefjes: Hoe maakt men dit na? Een restje echte briefjes kan ook, want we hebben er niet meer dan 10 nodig, in ieder geval een paar van 25 gulden.

  – Magnetrons: Mag kapot zijn. Bij voorkeur wat ouder (jarigen ‘90/‘00). Bij voorkeur omgeving Amsterdam of in de buurt van een station. (2 nodig)

  – Credit cards e.a. pasjes: Wie heeft er nog een stapeltje liggen van kaarten die in ieder geval de indruk wekken dat het ‘echte’ hardplastic kaarten zijn?

  Alle tips zijn welkom!

  – Lucia (lucia.vanderpasch [@] student.ahk.nl)

 13. Volle Zaal Producties schreef:

  MET SPOED SPELER M/V (20-35jr) gezocht voor (familie)musicalvoorstelling WEB!

  Web is de nieuwe musical voorstelling van Volle Zaal Producties, een modern sprookje over het mediagebruik van kinderen, media vs fantasie!
  De voorstelling verhaalt over Ikke, die samen met de befaamde dr. Bodiszar Breinstein het hoofd van zijn Grote zus bezoekt, op zoek naar de oorzaak van haar vreemde gedrag. Een magisch avontuur begint. Meer informatie over de voorstelling vind je op onze website: http://www.vollezaalproducties.nl/web

  PRAKTISCHE INFORMATIE
  – Een mannelijke of vrouwelijke speler tussen de 20-35 jaar.
  – We repeteren op woensdagavond van 19.00-22.00 en 1x per maand op zondag van 09.30-17.30 in Utrecht.
  – De repetities zijn begin oktober gestart, maar door uitval van een speler zijn we weer op zoek! Je kunt dan ook vrijwel direct instromen!
  – De repetitieperiode loopt van oktober ’18 t/m februari ’19, optredens eind februari.
  – Voorstellingen eind februari voor oa de buitenschoolse opvang!
  – We zoeken een speler die op hoog niveau speelt, zingt en het liefst ook danst! Dansen is een pre, geen must.
  – Het betreft voor alsnog een onbetaalde functie.
  – De functie is ook als stage te gebruiken, wij zijn erkend door de SBB.
  – Het gaat om de rol van dr. Bodiszar, een eigenzinnig excentriek figuur. (Denk aan de Madhatter in Alice in Wonderland).

  INTERESSE? Onze repetities lopen gewoon door, hoe eerder je reageert, hoe beter! Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar j.duijst@vollezaalproducties.nl. Kijk ook eens op http://www.vollezaalproducties.nl

 14. Daphne Bruineberg schreef:

  Te koop: Decor voor Disney’s High School Musical. 2 verrijdbare trappen met: kluisjes, balkon, schoolbord en ingebouwde piano! Daarnaast ook 2 banners (4×1,5m) en verrijdbare basket & scorebord met aan de achterzijde schoolbord en klok. Foto’s en contactinformatie op http://www.bruineberg.nl

 15. Charles Corneille schreef:

  te koop uit voormalige theaterstudio: 4 meter hoge kralen-vliegengordijnen, ca. 12 m breedte in stukken van ca. 75 cm breedte. geschikt voor projectie op, of aan- en doorlichten.
  pvc-dansvloer koningsblauw/maïsgeel, ca. 12 x 10 m, info en foto’s per mail: palladio.huisvoordekunsten@gmail.com

Reageer

Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden.