Prikbord

Op zoek naar een attribuut, figurant of theaterdate? Of iets in de aanbieding?
Plaats hier (gratis) uw oproep, vraag of aanbod.

Vacatures voor stages en betaalde functies kun je op onze vacaturepagina plaatsen. De prikbordberichten worden na 1 maand weer weggehaald.

Vermeld steeds in het prikbordbericht zelf ook de nodige contactgegevens. Het mailadres ingevuld bij het veld ‘E-mail’ wordt niet getoond.

13 Reacties op "Prikbord"

 1. Avatar GoHealth Club Amsterdam schreef:

  ‘All the world’s a stage,
  And all the men and women merely players’

  Als acteur/actrice ben je continue bezig.
  Rennen van de ene job naar de andere, onderzoek doen naar je rol, teksten leren, audities enzovoorts. En dan moet je ook nog aan je gezondheid denken om dit alles vol te houden.

  Wij, van GoHealth Clubs Amsterdam hebben een unieke aanbieding om jou met dit alles te helpen. In onze club werken twee acteur/theatermakers.
  Tijdens het sporten is er de mogelijkheid om samen met hen te sparren over je rol, je auditie en/of kunnen zij je helpen met het leren van je teksten. Leren in beweging gaat sneller en makkelijker dan passief achter je bureau zitten.

  Omdat er in dit vakgebied vaak geen financiële regelmaat is willen we jou een speciale aanbieding geven:
  – Je krijgt 50% korting op de inschrijfkosten
  – Collectieve acteurs korting die we in de club bespreken
  – 1 maand gratis sporten

  Omdat we uit ervaring weten dat het een onzeker beroep is. Maar het soms ook ineens heel druk kan zijn door intensieve opdrachten of jobs in het buitenland geven we jou de mogelijkheid, als je twee maanden of langer weg bent, om je abonnement te bevriezen. Dit betekent dat je alleen betaald wat je gebruikt!

  Als extra bovenop onze speciale aanbieding krijg je per lid die zich via jou bij ons aanmelden één maand gratis sporten.
  Bijvoorbeeld:
  Als jij gedurende jouw abonnement 4 leden aanbrengt, sport jij 4 maanden gratis!

  Tot in onze club.

  Met vriendelijke groet,

  GoHealth Clubs Amsterdam

  Overtoom 472 H
  1054 JX Amsterdam
  020-2352114

  Zing, vecht, huil, bid, lach, werk, sport en bewonder!

 2. Avatar Erik Laarman schreef:

  Gezocht: boventitelingsinstallatie

  Voor een operavoorstelling van het Utrechts Studenten Koor en Orkest eind juni ben ik op zoek naar een boventitelingsinstallatie. Commerciële verhuurpartijen vallen helaas buiten ons budget, maar als iemand van jullie nog van een installatie weet die momenteel in een opslag ligt te verstoffen, hoor ik dat zeer graag.

  Ik ben te bereiken via erik@eriklaarman.nl

 3. Avatar DAT!school schreef:

  Op dinsdag 25 februari starten we met een nieuwe theatercursus voor volwassenen bij de DAT!school in Amsterdam-Noord! De cursus wordt gegeven door Leta Spooren, oprichter en oud-directeur van de DAT!school.

  In 9 workshops van twee uur ga je op allerlei manieren improviseren naar aanleiding van onderwerpen die we samen bedenken. Je gaat ervaren hoe je in de huid van een ander kunt kruipen. Gekke typetjes en serieuze rollen spelen hoort hierbij, afhankelijk van speelstijlen die we gaan onderzoeken. En als daar behoefte aan is kunnen we ook met teksten gaan werken.

  Vaak heeft Leta Spooren gedacht hoe leuk het zou zijn om ook volwassenen theaterles op de DAT!school te geven. De vraag kwam ook regelmatig voorbij, maar het kwam er niet van. Nu heeft ze veel zin om deze lessen te gaan geven en je de trucjes van het vak leren. Samen deze zoektocht te ondernemen overgoten met een dikke saus van humor en veel plezier.

  12 jaar geleden heeft Leta Spooren de DAT!school opgericht en naast het management altijd met veel plezier les gegeven en geregisseerd. Na haar opleiding als theatermaker en regisseur aan de Amsterdamse theaterschool heeft zij veel toneelstukken geregisseerd en grote locatie voorstellingen gemaakt met zowel professionals als amateurs. In 2000 ontdekte zij hoe leuk het is om met jongeren theater te maken en hen haar kennis over te dragen. Dit heeft zij steeds meer uitgebreid en uiteindelijk is hierdoor in 2007 de DAT!school ontstaan.

  9 workshops op dinsdagavond van 19.00-21.00 uur.

  Praktisch:

  Start cursus: dinsdag 25 februari 19:00 – 21:00 uur.
  Prijs: €150,- voor 9 lessen van 2 uur.

  Meer informatie: http://www.datschool.nl/volwassenengroep

 4. Avatar Paul van Vliet academie schreef:

  DE MAAND!

  Kom zelf ervaren of je van cabaret je vak wilt maken tijdens vier zterdagen in maart.

  Op de PAUL VAN VLIET ACADEMIE leer je van cabaret/kleinkunst je vak te maken. Heb jij de wil en de moed om je talent te gaan ontwikkelen? Dat vinden wij genoeg! Wij geloven niet in audities, zware toelatingseisen of studiepuntensystemen. Bij ons geldt alleen jouw unieke talen.

  Of cabaret iets voor je is kun je zelf ervaren tijdens DE MAAND. Op 7, 14, 21 en 28 maart krijg je van onze docenten lessen zoals die in het eerste jaar gegeven worden, en je sluit af met een mini-voorstelling.

  Deelnemen kost niets. Je hoeft je alleen maar aan te melden via http://www.paulvanvlietacademie.nl. Of stuur een mail demaand@live .nl.

  We hopen je te ontmoeten in maart!
  Het kan de start zijn van een heel nieuwe manier van leven.

 5. Avatar Serge Metselaar schreef:

  Ervaringsdeskundige acteur gezocht!

  Gezocht!
  Acteur (m/v) die zelf ervaring heeft met psychische klachten en deze ervaring in wil zetten in de workshop: Jouw verhaal, mijn verhaal.

  Aanleiding
  Verhalen bij de Buren zet zich in om stigma te verminderen door middel van theater & interactieve opdrachten. In 2019 ontwikkelde Verhalen bij de Buren de workshop: jouw verhaal, mijn verhaal. Deze workshop geven wij aan professionals die te maken hebben met mensen met psychische klachten (WMO, politie, huisartsen, leerkrachten, etc.) .Door het vertrek van één van de acteurs zijn wij op zoek naar een nieuwe acteur (m/v).

  Wie zoeken wij?
  • Jij hebt theaterervaring. Dit betekent dat je een opleiding tot theaterdocent, -acteur, -maker, -regisseur hebt afgerond of grotendeels hebt gevolgd.
  • Jij hebt ervaring in het werkveld als theatermaker/docent met diverse groepen.
  • Jij hebt ervaring met psychische aandoeningen of verslaving (zelf of iemand die dichtbij je staat) en hebt hier herstel in ervaren.
  • Voldoende afstand van je eigen problematiek.
  • Je bent zelfstandige of bereid dit te worden.
  • Je kunt makkelijk een rol overnemen (enige aanpassingen zijn mogelijk).
  • Je bent bereid om ervaringen van jezelf te delen in een theatrale vorm.
  • Je houdt je aan afspraken en zet je professioneel in.
  • Je bent beschikbaar voor repetities in de avonden. De workshop zelf vindt voornamelijk overdag plaats. Je dient hier wel ruimte in je agenda voor te hebben.
  • Je bent woonachtig in, of in de omgeving van, Arnhem.

  Wat bieden wij?
  • Een projectleider, twee acteurs, een workshopbegeleider en een regisseur. Allen vrouw met ervaring met psychische klachten of naasten hiervan.
  • Een uurtarief van € 45,- (vrijgesteld van BTW).
  • De workshops zijn betaald. Op dit moment zijn wij bezig met het vinden van financiële tegemoetkoming om de nieuwe acteur in te werken en aanpassingen aan de workshop te maken. Het kan zijn dat dit niet lukt. Dan zijn de repetities in eigen tijd.

  Interesse?
  Stuur een e-mail naar: verhalenbijdeburen@gmail.com met je korte motivatie en stuur je relevante C.V. mee. Je krijgt dan meer informatie over de workshop toe gestuurd.
  Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar hetzelfde mailadres.
  Reageer z.s.m. maar in ieder geval vóór 23 februari 2020.

 6. Avatar TG BLUV schreef:

  Theatergroep BLUV zoekt spelers!

  Voor een nieuwe, komische productie, zoekt Theatergroep BLUV mannen en vrouwen met spelervaring, die hun toneelspel naar een hoger niveau willen tillen.
  In augustus/september brengen wij de komedie ‘De Knecht van Twee Meesters’. Repetitiedagen zijn voornamelijk op donderdag en later ook op dinsdag.

  Met onze vaste regisseur Harold Schraven maakten wij eerder Moeder Courage en haar Kinderen, Agnes B., De Miraculeuze Comeback van Mea L. Loman, Hamlet en Oorlogstuig.
  Het doel van TG BLUV is het maken van hoogwaardige muzikale voorstellingen voor een breed publiek. Waarbij we ervaren amateurspelers die hun talent verder willen ontwikkelen, meer uitdaging, rolverdieping en tekstbehandeling bieden.

  Voor De Knecht van Twee Meesters houden we audities op zaterdagmiddag 8 en donderdagavond 13 februari.
  Als je interesse hebt, stuur dan een e-mail naar haroldschraven@xs4all.nl, laat in je e-mail weten wat je zoal gedaan hebt op het gebied van acteren en welke auditiedatum jou het best uitkomt!

  http://www.tgbluv.nl

 7. Avatar Oscar Peters schreef:

  Theatergroep Koperen Kees zoekt ervaren regisseurs

  Theatergroep Koperen Kees is voor haar theaterproducties in het komend theaterseizoen op zoek naar gedreven en ervaren regisseurs. De regisseurs met wie Koperen Kees graag werkt, hebben niet alleen een goede kijk op het toneelspel, maar ook originele ideeën voor de invulling van de decors waarin wordt gespeeld.
  De theatergroep brengt jaarlijks twee voorstellingen in het eigen sfeervolle Theater Kees aan het Kampstuk 23 in Huissen.

  Koperen Kees speelt in de maand oktober met een kleinere spelersgroep drukbezochte volwassenvoorstellingen, in genres variërend van humoristische voorstellingen tot stukken met een serieuze ondertoon.
  De repetities van de volwassenenvoorstelling beginnen in april 2020 en er wordt wekelijks gerepeteerd op de woensdagavonden in ons eigen theater.

  In de maanden december en januari staat traditiegetrouw een grote spelersgroep van Koperen Kees op de planken met een familievoorstelling voor jong en oud.
  De repetities van de familievoorstelling beginnen in mei 2020. Er wordt wekelijks gerepeteerd op de dinsdagavonden in ons eigen theater.

  Gepassioneerde regisseurs die een mooie uitdaging zien in het regisseren van één van onze theaterproducties kunnen vóór 17 februari 2020 hun motivatie en cv sturen naar: bestuur@koperen-kees.nl.
  Voor meer informatie kun je een mail sturen aan het secretariaat van Theatergroep Koperen Kees: secretaris@koperen-kees.nl

 8. Avatar Fablefactory schreef:

  GEZOCHT: ENTERTAINERS VOOR NATIONALE / INTERNATIONALE POPGROEP

  Wij zoeken:
  • Man / vrouw / genderneutraal
  • Goede aansluiting met doelgroep 16 tot en met 25 jaar
  • Zang / zang en dans / dans en MC of rapper
  • Commitment, band gaat voor alles (studenten welkom)
  • Songteksten schrijven (NL, EN, ES) en muziek produceren is een pré
  • Uitgesproken persoonlijkheid / charismatisch voorkomen
  • Stijl bewust / eigenzinnig
  • Beschikbaar op 26 of 29 februari (ieder individueel, Amsterdam)
  • Hele dag beschikbaar op 4 maart (finals)
  • Geheimhoudingsverklaring tekenen

  Wij bieden:
  • Gegarandeerde optredens
  • Professionele begeleiding
  • Sterke samenwerkingspartners o.a. Fablefactory en Line-up Events

  Meld je aan vóór 21 februari door een mail te sturen naar info@fablefactory.nl t.a.v. Auditie Popgroep. Graag ontvangen we een CV met foto en motivatie. Een opname waarin we jouw skills kunnen zien/horen is gewenst.

 9. Avatar Claudia schreef:

  GEZOCHT 3 ACTEURS/TYPETJES/ENTERTAINERS
  Voor een evenement zijn we op zoek naar diverse acteurs die enkele activiteiten kunnen begeleiden. Hieronder de ‘typetjes’ die we willen inzetten:

  Pingpong spelers
  We zoeken 2 personen die in een ‘foute jaren 80 sportoutfit’, (denk aan kort sportbroekje, strak polootje, lange witte sportsokken), die de ‘rollende pingpongtafel’ door de zaal willen duwen en de gasten willen uitdagen voor een potje pingpong.

  Poolbiljart speler
  En we zoeken iemand (liefst iets ouder) die als poolbiljarter de ‘rollende’ pooltafel wil rondduwen en de gasten uitdaagt voor een potje.

  Het gaat om een bedrijfsevent, rond de 200 bezoekers in Eindhoven, tussen 20.30 – 01 uur. Vergoeding in overleg. Ervaring als entertainer/typetje gewenst.

 10. Avatar Esther Feldman schreef:

  Theatergroep OverMalbruggen is op zoek naar nieuwe spelers. We zijn een nieuwe theatergroep in Malburgen, een wijk in Arnhem-zuid. Iedereen is welkom, ongeacht cultuur ervaring of beperking. We spelen twee voorstellingen per jaar, in januari/februari en mei/juni. Mensen met een Gelrepas betalen 1,25 per maand, mensen zonder Gelrepas 12,50 per maand. We repeteren elke donderdagavond in het Huis voor de Wijk, een buurthuis in Arnhem. Kom sfeer proeven tijdens onze voorstelling “geluk bij een ongeluk” op vrijdag 24 januari in de Rozet, Kortestraat 16 in Arnhem of 1 of 2 februari in het Huis voor de Wijk, Eimersingel Oost 266 in Arnhem. Kijk voor meer informatie en de tijden op http://www.overmalbruggen.nl Neem bij vragen gerst contact op via info@overmalbruggen.nl

  Theatrale groet,
  Theaterteam OverMalbruggen

 11. Avatar Muziektheaterspektakel Veenbrand schreef:

  MUZIEKTHEATERSPEKTAKEL VEENBRAND
  Auditie oproep acteurs
   
  EMMEN – Stichting Veenbrand zoekt voor muziektheaterspektakel Veenbrand enthousiaste en talentvolle acteurs. Zowel mannen als vrouwen komen in aanmerking om mee te doen aan deze bijzondere voorstelling.

  Het gaat om professionele, semiprofessionele en goede amateur acteurs vanaf 16 jaar en ouder die een rol/bijrol willen vervullen in Veenbrand. Het betreft een aantal rollen in verschillende leeftijden. De repetities beginnen vanaf mei onder leiding van regisseur Jeroen Lopes Cardozo. De première vindt plaats op 26 juni 2020. 
   
  De nieuwe ronde audities staat gepland op zaterdag 18 januari 2020.

  Locatie auditie: Rensenpark, Hoofdstraat 18 in Emmen.

  Schrijf je in door te mailen naar auditieveenbrandtheater@gmail.com. Voeg een CV toe met je relevante ervaring, persoonlijke gegevens, contactgegevens en je lengte. Daarnaast ook zeker een recente foto van jezelf apart als bijlage (.jpg of .png). Inschrijven kan tot en met 12 januari 2020. De opgelegde nummers en tekst worden met de uitnodiging bezorgd.

  In de zomer van 2020 wordt het Rensenpark een park vol verhalen, muziek, theater en spektakel. Dan strijkt Veenbrand neer in dit prachtige decor vol natuur en historie. Op en rond de Savanne wordt het publiek meegevoerd in de verhalen van drie hoofdpersonen. Verhalen met herkenbare dilemma’s én vuur, want het smeult onder de grond.

 12. Avatar Toneelvereniging De Tijger schreef:

  http://www.tijgertoneel.nl

  Jonge Actrice gezocht die zich verder wil ontwikkelen, beter wil leren spelen, meer ervaring opdoen.

  Ervaren met amateurvoorstellingen, professional of veel workshops gevolgd ? Dit is een goede kans voor verdere verbetering.

  Amateurtoneelvereniging De Tijger is op zoek naar tenminste 1 actrice (speelleeftijd 18 – 40 jaar) voor een grote rol in een goedgeschreven tragikomedie.
  We zijn juist nu bezig met de selectie voor nieuwe voorstellingen voor begin 2020, dus daarnaast is iedereen welkom: Acteurs en actrices van alle leeftijden.
  We hebben een lage contributie.
  De auditie is op woensdag 8 januari 2020.

  Toneelvereniging De Tijger is een gloednieuwe toneelvereniging in de Amsterdamse Indische buurt met een professionele acteermethode. Wij zijn gericht op kwaliteit en een goede onderlinge sfeer.
  Onze acteermethode is gebaseerd op Stanislavski en gebaseerd op reageren vanuit het personage of karakter. Doel is te spelen met respect voor elkaar, de situatie en de omstandigheden. Alles aandacht te geven met al jouw passie. Vanuit rust en vertrouwen je kwetsbaar op te stellen. Leven in het moment !

  Belangrijk daarvoor is tijdens de repetities respect voor elkaar en vertrouwen opbouwen.
  Amsterdam is een lieve stad met 180 nationaliteiten. Zoals een van onze personages al aangeeft: er is veel variatie ! Tijgers zijn er dus altijd voor elkaar op en buiten het podium. Iedereen maakt wel eens iets mee, positief of negatief. Om goed en fijn samen te leven is tolerantie voor elkaars situatie nodig om elkaar te helpen. Vertrouwen is fragiel maar tegelijkertijd een belangrijke basis.

  Het oog van de Tijger richt zich steeds op een goede kwaliteit acteerspel en voorstelling. Alle technici stellen zich daarvan in dienst. Want gezelligheid is leuk, maar wat is er leuker dan terug te kijken op een goede voorstelling ?

  Ben je nog student, in opleiding, heb je geen ervaring of juist een professional die zichzelf wil verbeteren ? Jong of oud ? Wil je jezelf ontdekken ? Maak je decor of kostuums ? Wil je je verder bekwamen in grime of visagie ? Bezig op televisie of in film, dans, muziek of zang ? Wil je eens kennis maken met toneel ?
  Laat dan de Tijger in jezelf los !

  Iedereen is welkom om zich aan te melden.
  Voor persoonlijke en artistieke ontwikkeling voor iedereen van alle achtergronden en overtuigingen.
  Ervaring is niet nodig, want je hebt genoeg ervaring. Zowel professioneel als levenservaring. Jouw ervaring is het startpunt. Laat dus snel je tijgerprint achter op http://www.tijgertoneel@gmail.com en kom langs op woensdagavond 8 januari vanaf 19.30 uur in buurthuis Meevaart aan de Balistraat 48 A te Amsterdam !
  Meer informatie op de Tijger website: http://www.tijgertoneel.nl/tgrMissie_Visie.html
  Voor de zekerheid toets Control + F5 voor de laatste versie.

  http://www.tijgertoneel.nl

  Jonge Actrice gezocht die zich verder wil ontwikkelen, beter wil leren spelen, meer ervaring opdoen.

  Ervaren met amateurvoorstellingen, professional of veel workshops gevolgd ? Dit is een goede kans voor verdere verbetering.

  Amateurtoneelvereniging De Tijger is op zoek naar tenminste 1 actrice (speelleeftijd 18 – 40 jaar) voor een grote rol in een goedgeschreven tragikomedie.
  We zijn juist nu bezig met de selectie voor nieuwe voorstellingen voor begin 2020, dus daarnaast is iedereen welkom: Acteurs en actrices van alle leeftijden.
  We hebben een lage contributie.
  De auditie is op woensdag 8 januari 2020.

  Toneelvereniging De Tijger is een gloednieuwe toneelvereniging in de Amsterdamse Indische buurt met een professionele acteermethode. Wij zijn gericht op kwaliteit en een goede onderlinge sfeer.
  Onze acteermethode is gebaseerd op Stanislavski en heeft als doel te spelen met respect voor elkaar, de situatie en de omstandigheden. Alles aandacht te geven met al jouw passie. Vanuit rust en vertrouwen je kwetsbaar op te stellen. Leven in het moment !

  Belangrijk daarvoor is tijdens de repetities respect voor elkaar en vertrouwen opbouwen.
  Amsterdam is een lieve stad met 180 nationaliteiten. Zoals een van onze personages al aangeeft: er is veel variatie ! Tijgers zijn er dus altijd voor elkaar op en buiten het podium. Iedereen maakt wel eens iets mee, positief of negatief. Om goed en fijn samen te leven is tolerantie voor elkaars situatie nodig om elkaar te helpen. Vertrouwen is fragiel maar tegelijkertijd een belangrijke basis.

  Het oog van de Tijger richt zich steeds op een goede kwaliteit acteerspel en voorstelling. Alle technici stellen zich daarvan in dienst. Want gezelligheid is leuk, maar wat is er leuker dan terug te kijken op een goede voorstelling ?

  Ben je nog student, in opleiding, heb je geen ervaring of juist een professional die zichzelf wil verbeteren ? Jong of oud ? Wil je jezelf ontdekken ? Maak je decor of kostuums ? Wil je je verder bekwamen in grime of visagie ? Bezig op televisie of in film, dans, muziek of zang ? Wil je eens kennis maken met toneel ?
  Laat dan de Tijger in jezelf los !

  Iedereen is welkom om zich aan te melden.
  Voor persoonlijke en artistieke ontwikkeling voor iedereen van alle achtergronden en overtuigingen.
  Ervaring is niet nodig, want je hebt genoeg ervaring. Zowel professioneel als levenservaring. Jouw ervaring is het startpunt.

  Laat dus snel je tijgerprint achter op http://www.tijgertoneel@gmail.com en kom langs op woensdagavond 18 december vanaf 19.30 uur in buurthuis Meevaart aan de Balistraat 48 A te Amsterdam !
  Als dit tijdstip niet goed uitkomt, laat het zeker weten. Mogelijk kunnen we dan een andere afspraak maken.

  Meer informatie op de Tijger website: http://www.tijgertoneel.nl/tgrMissie_Visie.html
  Voor de zekerheid toets Control + F5 voor de laatste versie.

 13. Avatar Theatergroep Max Mini schreef:

  Max Mini zoekt nieuw talent!

  In 2019 bracht Max Mini de musical ‘Cleopatra’ en kerstvoorstelling ‘Sing Christmas’: allebei razend enthousiast ontvangen producties. In het nieuwe jaar is er weer plaats voor nieuwe talenten bij de Etten-Leur theatergroep.

  Max Mini ontwikkelt al haar producties zelf met een uitgebreid team van wel 70 vrijwilligers: eigen gemaakte kostuums, scripts en muziek, op maat gemaakte decors en steeds een origineel thema. In 2020 wordt gewerkt aan een nieuw concept: een musicalconcert met de mooiste originele Max Mini-nummers én nummers uit bekende en minder bekende musicals. Uiteraard wordt alles met een bijzonder theatraal randje op het podium gebracht!

  Voor de spelersgroep worden op 18 januari audities gehouden. Deelnemers kunnen laten zien wat ze in huis hebben op het gebied van spel, dans en zang. Aanmelden kan via maxmini.nl/audities en vragen kunnen worden gesteld via info@maxmini.nl.

Plaats reactie

Uw e-mail adres zal niet gepubliceerd worden. Alle velden zijn verplicht.