Prikbord

Op zoek naar een attribuut, figurant of theaterdate? Of iets in de aanbieding?
Plaats hier (gratis) uw oproep, vraag of aanbod.

Vacatures voor stages en betaalde functies kun je op onze vacaturepagina plaatsen. De prikbordberichten worden na 1 maand weer weggehaald.

Vermeld steeds in het prikbordbericht zelf ook de nodige contactgegevens. Het mailadres ingevuld bij het veld ‘E-mail’ wordt niet getoond.

52 Reacties op "Prikbord"

  1. Avatar RGH Middelveld schreef:

    De afgelopen jaren schreef ik 5 toneelstukken (4 drama’s en 1 satire) die door de Toneelcentrale zijn gepubliceerd.De stukken gaan in op verschillende onderwerpen (relatie moeder-dochter,vriendschap,eerlijkheid/ijdelheid,omgaan met verandering,de wisselwerking tussen toeschouwer en toneelstuk).De uitgever plaatste mijn stukken in de kolom aanraders.Nu is het zoeken naar een toneelgezelschap die een van de stukken zou willen opvoeren.Ik ben bereid bij evt opvoering soms aanwezig te zijn om vragen te beantwoorden.Indien u mogelijkheden ziet dan hoor ik dat uiteraard graag

  2. Avatar Mona schreef:

    18 oktober is de dag tegen mensenhandel, want helaas blijft het aantal slachtoffers van mensenhandel wereldwijd stijgen. De uitbanning van mensenhandel lijkt soms een hopeloze zaak, maar toch moet de afschaffing van dit verborgen misdaad een prioriteit blijven. Vanwege deze verborgenheid vind ik het heel belangrijk er bekendheid aan te blijven geven. Het betreft immers niet slechts een politiek onderwerp maar het is de verantwoordelijkheid van iedereen.
    Ik ga naast een bijlage bij Trouw tevens een korte docu over dit onderwerp maken, die op 18 oktober in Pakhuis de Zwijger te zien zal zijn.
    Voor deze film ben ik op zoek naar studenten op de Toneelschool of Kleinkunstacademie die hier graag aan mee willen werken. Onkostenvergoeding is aanwezig. Het gaat om korte scènes.

Plaats reactie

Uw e-mail adres zal niet gepubliceerd worden. Alle velden zijn verplicht.