Prikbord

Op zoek naar een attribuut, figurant of theaterdate? Wil je een open call onder de aandacht brengen? Of iets in de aanbieding?
Plaats hier (gratis) uw oproep, vraag of aanbod.

Vacatures voor stages en betaalde functies kun je alleen op onze vacaturepagina plaatsen. Deze pagina is ook niet bedoeld ter promotie van voorstellingen. De prikbordberichten worden na 1 maand weer weggehaald.

Vermeld steeds in het prikbordbericht zelf ook de nodige contactgegevens. Het mailadres ingevuld bij het veld ‘E-mail’ wordt niet getoond.

16 Reacties op "Prikbord"

 1. Avatar Ada de Mol van Otterloo schreef:

  REPETITIERUIMTE AMSTERDAM TE HUUR

  Studio FCP is een ideale plek voor repetities/sessies/workshops. Daarnaast is het ook mogelijk presentaties/toonmomenten te organiseren voor een publiekscapaciteit van 15 – 50 mensen.

  Info
  Adres: Oostelijke Handelskade 12, 1019 BM Amsterdam.
  Afmeting van een vrij speelvlak: +/- 8 x 12 meter.
  Vloer: Balletvloer op visgraat houten vloer.
  Prijs: in overleg (ongeveer 200 euro per dag).
  Techniek: Er is een basis geluidset met geluidstafel aanwezig in de ruimte
  Verder: Volledige afstopping, 5 dansspiegels, 2 tafels, 12 stoelen, koffiemachine en waterkoker, koelkast, WiFi, toiletten.
  De studio is op de begane grond en heeft winkel- en café voorzieningen op loopafstand.
  Extra: bij langere huurperiodes is het ook mogelijk gebruik te maken van onze keuken en parkeerplek. Ook kan er in overleg extra techniek en opslagruimte van ons worden bijgehuurd.

  Voor beschikbaarheid en financiële afspraken kan je bellen met mij: +31651994231
  Voor alle andere, praktische vragen kan je bellen met Charles: +31611124683

  Met vriendelijke groet,

  Ada de Mol van Otterloo
  Zakelijk leider Charles Pas/A Fully Coherent Plan
  T + 31 6 51994231
  W https://www.studio-fcp.com/

 2. Avatar Maayke schreef:

  Een leuke bestuursfunctie bij Theatergroep Huis van Vervoering!

  https://www.huisvanvervoering.nl/vacatures-2/

 3. Avatar Birgit Tummers schreef:

  Figuranten gezocht voor internationale voorstelling van Romeo Castellucci.

  Chassé Theater presenteert dit voorjaar de bejubelde voorstelling Bros van Italiaanse theatermaker Romeo Castellucci en zoekt figuranten voor de uitvoering.

  Voor meerdere rollen in de voorstelling wordt gezocht naar mannelijke figuranten met een lengte tussen 175 en 185 cm. Een unieke kans om onderdeel te zijn van een toonaangevende internationale voorstelling. Podium- of acteerervaring is hiervoor niet nodig en er staat een vergoeding tegenover.

  Meer informatie en aanmelden: https://www.chasse.nl/nl/programma/9063/romeo-castellucci-societas/bros

 4. Avatar Quintie Stoel schreef:

  GEZOCHT: Regisseur voor toneelstuk omgeving Nijmegen (betaald)

  Voor een creatief project zijn wij, Wesley en Quintie, op zoek naar een enthousiaste theaterregisseur.

  Vorig jaar hebben we een fantastisch stuk in Londen gezien en we dachten meteen: dit willen we spelen! Zo gezegd, zo gedaan en daar begon dit avontuur.

  Het is een voorstelling voor twee personen. Zoals de voorstelling zelf omschrijft, is het een feelgood romcom met 2 delen com en 1 deel rom. Veel zit ‘m dus in humor en komische timing.

  Het script is inmiddels gereed en qua spelers zijn we voorzien, maar wel zijn we op zoek naar een regisseur die dit avontuur met ons wil aangaan.

  Een aantal handige details om te weten:
  – We repeteren graag één keer per twee weken met regisseur.
  – Onze voorkeur om te repeteren gaat uit naar dinsdagavond (maandag ook bespreekbaar).
  – We repeteren in omgeving Nijmegen (omgeving Den Bosch zou in overleg ook kunnen).
  – De voorstelling zal waarschijnlijk worden gespeeld in februari 2025.
  – Vergoeding mogelijk.

  Dus ben jij een theateregisseur die staat te trappelen om een leuk en creatief project? En lijkt dit je een leuke uitdaging? Of heb je een specifieke vraag?

  Neem contact met ons op via quintie@encoretheater.nl.

  Groeten,
  Wesley en Quintie

 5. Avatar Nynke Kimmel schreef:

  Voor een monumentale muziektheatervoorstelling die deze zomer twee maanden in het Amsterdamse Bostheater staat zoekt het eigenzinnige theatergezelschap De Warme Winkel autodonateurs.

  Deze zomer maakt De Warme Winkel in samenwerking met het multidimensionale eclectische muziekcollectief Touki Delphine en het grensverleggende ensemble voor nieuwe muziek Asko|Schönberg Het Zomeroffer in het Amsterdamse Bostheater, geïnspireerd op het befaamde Le sacre du printemps van Stravinsky. In dit bos wordt geen vrouw geofferd, zoals in het oorspronkelijke ballet, maar de geliefde auto en alles waar deze symbool voor staat. En niet zomaar een auto, maar een auto van iemand uit het publiek. Elke avond, 35 voorstellingen lang.

  Hiervoor zoekt De Warme Winkel mensen die er klaar voor zijn om afstand te doen van hun geliefde vierwieler en deze het meest eervolle einde denkbaar gunnen: bezongen en bewierookt voor en door 1400 toeschouwers komt de auto tijdens een feestelijke ceremonie aan zijn eind. Donateurs krijgen 20 vrijkaarten t.w.v. €450,- om alle vrienden van de auto bij het afscheid aanwezig te kunnen laten zijn. Daarnaast wordt je voor twee seizoenen Warme Winkel eregast bij premières en sneak previews.

  Jouw auto wordt een kunstwerk, jouw offer wordt een beweging.

  Donateurs kunnen zich aanmelden via de website van de theatergroep: http://www.dewarmewinkel.nl/doneer-je-auto.nl

  Of koop je ticket voor Het Zomeroffer via de website van het Amsterdamse Bostheater https://bostheater.nl/events/het-zomeroffer/

 6. Avatar Sociale sessies schreef:

  (gast)acteurs m/v gezocht (18+) voor onbetaald theaterproject in Amsterdam

  Trainingen om jezelf te ontwikkelen, we worden ermee doodgegooid.
  In dit toneelstuk gaan we zo’n training in het theater naspelen. Met veel humor.

  Rollen: 6 deelnemers, 1 trainer, 1 trainingsacteur

  Repetities vanaf september op dinsdag en (af en toe) woensdagavond.
  Voorstellingen: november-december 2024
  Exacte data op aanvraag

  Ervaring is een pre, snelle tekstkennis een must.

  Meld je aan voor de audities op dinsdag 11 juni en dinsdag 18 juni 2024 via socialesessies@gmail.com

 7. Avatar Claudia van der Werf schreef:

  Extra audities Sneeuwwitje de musical, terug naar de kern (NJMT)

  Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT), onder andere bekend van de musicals Peter Pan: het echte verhaal, Alice in Wonderland en Robin Hood, houdt extra audities voor haar nieuwe tour Sneeuwwitje de musical, terug naar de kern. Deze familievoorstelling speelt vanaf 16 november 2024 in de Nederlandse theaters.

  In een hartverwarmende voorstelling over liefde voor jezelf, elkaar en moeder aarde neemt het NJMT het publiek mee in een avontuurlijke en epische zoektocht naar de ware betekenis van schoonheid. Met deze verfrissende en verrassende bewerking van het klassieke sprookje gaan we terug naar de kern van het verhaal.

  Ver hier vandaan, in een adembenemend wild land, groeit de prachtige pure prinses Tourmalynn op als een bijzonder meisje dat een is met de natuur. Op een dag sterft haar moeder op mysterieuze wijze, en haar vader trouwt met Alvena, een beeldschone maar kille vrouw. De nieuwe koningin heeft een magische spiegel, die haar op een dag vertelt dat Tourmalynn mooier is dan zij. Ze geeft een jageres, die van jongs af aan al Tourmalynns beste vriendin is, de opdracht de prinses te doden. Tourmalynn vlucht het magische woud in en krijgt hulp van een prins uit een naburig koninkrijk die meer weet van Alvena’s duistere geheim. Wat zoekt Alvena diep in de mijnen, en lukt het Tourmalynn om samen met haar vrienden, de prins en de mijnwerkers de boze koningin met haar allesverwoestende jaloezie te verslaan?

  We zijn voor diverse rollen, bijrollen en het ensemble vooral nog op zoek naar getalenteerde sociale enthousiaste acteurs/zangers/dansers van kleur, iedereen is welkom om zich aan te melden voor de audities. We hechten er veel waarde aan om de cast samen te stellen op basis van een grote diversiteit.
  Wil jij ook deze unieke kans om door het hele land op te treden, je talent te ontwikkelen en ervaring op te doen in het werkveld?

  Ga dan naar http://www.njmt.nl/voorstelling/sneeuwwitje-de-musical om je aan te melden voor de audities of meer informatie.

 8. Avatar Roos Diependaal schreef:

  Jonge acteur en jonge danser gezocht (20-35 jaar oud)

  Voor de voorstelling ‘Wil jij wel wat ik wil?’, een voorstelling over seksueel grensoverschrijdend gedrag en consent, ben ik op zoek naar een jonge mannelijke acteur en een mannelijke danser. De voorstelling maakte we vorig jaar voor de Hogeschool Utrecht vanuit improvisaties. Je deelt het podium met een actrice en muzikant. Als acteur is het fijn als je ook kunt zingen! Als danser als je ook kunt spelen want je staat de hele voorstelling op het podium en hebt ook een paar regels tekst.
  We repeteren op 25 april en 13 mei en spelen 14 mei voor de Technische universiteit in Delft. Uiteraard krijg je een mooie vergoeding per dag betaald. Dus ben je muzikaal en beweeglijk en pak je mise en scene en tekst snel op, mail me op: roos@theaterbeweging.nl. Auditie/kennismaking op maandag 15 april of zaterdag 20 april.

 9. Avatar Albert Huizeling schreef:

  Hoi.

  Ik zoek een regisseur scriptschrijver M/V.

  Ik wil met blues muziek een verhaal vertellen en daar een voorstelling te maken.
  De muziek wordt live gespeeld en gezongen.

  Ben jij de creatieve persoon die ik zoek neem dan contact op met mij

 10. Avatar Arne Evers schreef:

  Matter of Act zoekt een actrice uit de regio Arnhem voor diverse rollen in onze educatieve theatervoorstellingen over het verkeer.

  Speeldagen zijn maandag, dinsdag en donderdag, alle overdag.

  Dit kalenderjaar minimaal 20 voorstellingen in de provincie Gelderland. Prima vergoeding.

  Reacties, liefst met CV, kun je sturen naar info@matterofact.nl

 11. Avatar Jelle de Wilde schreef:

  De toneelvereniging Hantum zoekt ,een regisseur voor uitvoering eind januari 2025.
  We repeteren vanaf oktober 2024 elke woensdagavond (kan aangepast worden).
  We zijn gezellige vereniging waar veel mogelijk is.

 12. Avatar Patricia Kok schreef:

  Een regisseur gezocht voor ons najaarstuk, dat wordt een komedie.
  Repeteren op woensdagavond spelen in november.
  Wij zijn een vereniging die al heel lang bestaat en supergezellig is!!

  Interesse??

  Patricia Kok – 0643197411

 13. Avatar maayke schreef:

  AUDITIES: 22 & 29 maart

  Theatergroep Drang is op zoek naar nieuwe mannelijke acteurs / fysieke performers die veelzijdig inzetbaar zijn vanaf april 2024.

  Het betreft een betaalde functie

  Theatergroep Drang maakt educatief theater over heikele en actuele thema’s in de jongerencultuur voor de doelgroepen MBO en VMBO. Wij staan voor diversiteit en inclusie; de voorstellingen worden gespeeld met een zo groot mogelijke variatie in de cast, zodat alle jongeren zich kunnen identificeren met de personages en hun dilemma´s. Ons doel is jongeren te confronteren, prikkelen en ontroeren. Kortom: ze uitdagen en aan het denken zetten!

  We zoeken theaterbeesten die affiniteit en ervaring hebben met onze doelgroep. Waarom? Naast het ontwikkelen en spelen van de voorstelling ga je als drang-acteur ook in gesprek rondom de thematiek en ga je actief aan de slag met de jongeren!

  AUDITIEDATA

  vrijdag 22 maart vanaf 10.00 uur

  vrijdag 29 maart vanaf 10.00 uur

  AANMELDEN

  Stuur je aanmelding naar productie@drang.nl We ontvangen graag: cv, motivatiebrief waarom je voor educatietheater kiest en of je ervaring hebt met de doelgroep + een full body foto & headshot.

 14. Avatar Filiz kulan schreef:

  We zoeken een leuke actrice die woensdagen, zaterdagen en zondagen kan spelen in onze kinder voorstellingen .
  tijden zijn van 10:00 tot 15:00 uur
  Graag in maart starten en beschikbaar zijn tot de zomervakantie

  Meer info: http://www.detoverknol.nl

 15. Avatar Sprookjesfestival schreef:

  Het Sprookjesfestival is sinds 2008 een jaarlijks festival in regio Arnhem. Elke herfstvakantie wordt de omgeving overspoelt met sprookjes voor groot en klein. Er zijn onder andere voorstellingen, workshops, films en activiteiten te doen. Tevens is er een sociaal-artistieke tak. Het festival werkt samen met veel makers en Arnhemse culturele instellingen.

  Wij zoeken makers die:

  Niet langer dan vijf jaar geleden zijn afgestudeerd
  Enthousiast zijn over en een visie hebben op jeugdtheater
  Met een frisse en jonge blik sprookjes willen benaderen
  Een nieuw sprookje willen schrijven, of een bestaand sprookje(s) willen bewerken voor onze tijd
  Zelfstandig, proactief en hands-on kan werken
  Wij bieden:

  Persoonlijke artistieke begeleiding voor je concept en voorstelling
  Een maak budget én 75% van de kaartverkoop
  De kans om je voorstelling minimaal drie keer te spelen tijdens het Sprookjesfestival 2024
  Een speellocatie Ondersteuning bij marketing en PR
  Selectie en data
  Halverwege april zullen de concepten worden gekozen, waarna er in samenspraak met de programmeur een traject wordt uitgestippeld voor de ontwikkeling van de voorstelling. Het Sprookjesfestival vindt dit jaar plaats tussen 19 en 27 oktober. Je speellocatie wordt verzorgd door het festival, in samenspraak met de makers. Dit zijn doorgaans geen reguliere theaters maar unieke binnenlocaties op bijzondere plekken waar je normaal niet zo snel theater verwacht.

  Wil je je aanmelden?
  Stuur je concept voor de voorstelling (maximaal twee a4tjes) naar ons op. Beschrijf daarin waar de voorstelling over gaat, wat de vorm is (dans, theater, muziek ed.), waarom je dit wilt maken en voor welke leeftijdsgroep het is. Stuur daarnaast je CV mee. Stuur je plan naar info@sprookjesfestival.nl. Heb je vragen? Stel ze via de mail!

  Let op: de deadline voor indienen van het plan is 8 april. We zien je inzending heel graag tegemoet!

 16. Avatar Susan schreef:

  Cherry Moon zoekt Zanger!

  Cherry Moon is een funk-feest-dance coverband uit Noord Holland regio Alkmaar / Amsterdam. We werken met 3 vocalisten. Omdat we al twee goede zangeressen hebben willen we graag uitbreiden met een zanger die het ook tof vindt om het podium te delen en aandacht heeft voor samenzang. We hebben ook een blazerssectie, de band bestaat uit 9 personen. We repeteren in een eigen studio in Alkmaar.

  https://www.youtube.com/watch?v=D5DGiuSfNyg

  voor info en contact: matthijs@cherrymoonband.nl

  Website: http://www.cherrymoonband.nl

Plaats reactie

Reacties moeten voldoen aan onze huisregels.

Uw e-mail adres zal niet gepubliceerd worden. Alle velden zijn verplicht.