Prikbord

Op zoek naar een attribuut, figurant of theaterdate? Of iets in de aanbieding?
Plaats hier (gratis) uw oproep, vraag of aanbod.

Vacatures voor stages en betaalde functies kun je op onze vacaturepagina plaatsen. De prikbordberichten worden na 1 maand weer weggehaald.

Vermeld steeds in het prikbordbericht zelf ook de nodige contactgegevens. Het mailadres ingevuld bij het veld ‘E-mail’ wordt niet getoond.

30 Reacties op "Prikbord"

 1. Avatar Ralph Remers schreef:

  Actors needed for new theatre production company!

  Who are we?
  ‘Strike Me Pink Productions’ is a new English theatre production company. We want to bring theatre to an international crowd in the city of Amsterdam – theatre that touches on subjects related to the LGBTQ community. In May 2021, we’ll produce our first production called ‘Peanut Pie – A Queer Tragicomedy.’

  What’s the play about?
  ‘Peanut Pie’ takes place around 1948, London. The passionate love affair between Stephen and James comes to an end after Stephen’s wife gets pregnant, and James decides to break things off. Tied up in family life, Stephen reaches out to his ex-lover to find out that he has suddenly passed away. How will Stephen cope with the loss of the man whom he loved so much?

  What are we searching for?
  Various actors who are excited to be part of this very first production! Preferably native English speakers, since most of the roles are required to speak (British) English. If this accent is your strong suit, don’t hesitate to respond. Initially, we’re looking for four women aged between 25-40 and five men between ages 25-65. Height is important for a few parts, please include that on your resume.

  Practical info
  Rehearsals will be on Tuesday and Thursday evenings from January till the end of April. Depending on your part, attending every rehearsal may not be necessary. We’ll have a first script reading on October 20th or 27th.

  Interested?
  Please mail your resume, casting photo, and if possible, footage of earlier work to strikemepink@ralphremers.com. If you fit one of the parts, we’ll ask you to send us a video audition with a short monologue provided by us.

 2. Avatar Roos van Geffen schreef:

  PERFORMERS / DANSERS / MIMERS gezocht voor video installatie

  Voor een nieuw videowerk ben ik (roos van geffen) op zoek naar verschillende getrainde mensen met sterke spieren, van alle leeftijden, kleur, lengte, dikte, breedte.

  Ik zoek performers met een rustige ‘aanwezigheid’, die niet bang zijn en die vol overgave languit naar voren durven te vallen, op een hele dikke mat. Een sterke ‘core’ en flinke armspieren zijn een pré.

  We repeteren 2 keer, in Amsterdam, Wibautstraat, meestal op woensdagmiddag, Corona proof dus op veilige afstand. En 1 uur filmen begin oktober.

  Vergoeding; 50€ en een mooi afgedrukte foto van jezelf.
  op http://www.roosvangeffen.com krijg je een indruk van mijn werk
  de videoinstallatie zal te zien zijn o.a. in de openbare ruimte en bij Museum Tot Zover.
  Interesse? mail naar
  mail@roosvangeffen.com

  ik hoor graag van je, groet Roos

 3. Avatar Saskia Claassen schreef:

  Swingend jong dameskoor uit Haarlem zoekt DIRIGENT (M/V)

  Wij zijn dameskoor Cero dos tres en wij zoeken vanaf januari 2021 een vlotte en enthousiaste dirigent die ervaring heeft met dirigeren en arrangeren en met humor het beste in ons naar boven haalt.

  Wat maakt ons bijzonder? Wij zijn een jong en swingend koor en hebben veel ervaring en plezier in het meerstemmig samen zingen. Wij bestaan nu 10 jaar en repeteren momenteel op de dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in wijkcentrum Binnensteeds (Haarlem centrum). Met ongeveer 25 enthousiaste dames zingen we een jaarlijks wisselend repertoire met een mooie mix van pop, soul, funk, musical en jazz. We treden een aantal keer per jaar op, ondersteund door livemuzikanten (bijvoorbeeld Korenlint in Haarlem, Paradiso korendagen, kerstmarkt en ons jaarlijkse concert).

  Ben je enthousiast en geïnteresseerd? En beschikbaar op de maandag- of dinsdagavond? Stuur dan uiterlijk op 4 oktober je motivatie en cv naar info@cerodostres.nl. Naast een persoonlijke kennismaking kan een proefrepetitie deel uitmaken van de selectieprocedure.

  Kijk voor meer informatie op http://www.cerodostres.nl of op http://www.facebook/cerodostres of neem contact op met Saskia Claassen (06-432 796 26).

 4. Avatar Theatergroep Manteau schreef:

  Audities voor Legally Blonde

  Voor ‘Legally Blonde’ zijn we op zoek naar enthousiast musical talenten (vanaf 16 jaar). Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, doen we de audities nét even anders. Nog tot en met 30 september doe je dat namelijk gewoon vanuit huis! Stuur een video op waarop je een musicalsong zingt. In principe volgt er dan een uitnodiging voor een eerste live auditie bij het Creative Team. Voor mensen die daarna een hoofdrol ambiëren volgt er een tweede auditie die meer inhoudelijk op de gewenste rol toegespitst is. De auditie data in Gorinchem zijn ovb: 1e ronde: Vrijdagavond 9 okt 2020, 2e ronde: Vrijdagavond 30 okt 2020

  Aan de auditie zijn geen kosten verbonden.

  De wekelijkse woensdagavond repetities in Gorinchem starten vanaf januari 2021. In principe volgen we de schoolvakanties van midden Nederland. Een extra studieweekend is ovb gepland op vrijdagavond 9 apr tot en met zondag 11 apr 2021. Extra zangrepetitie op 16 jan en 6 mrt van 9:30 – 13:00 en extra dansrepetitie op 6 febr en 5 juni van 9:30 – 13:00.
  Deze voorstelling staat onder leiding van Wieneke Remmers (regie), Sharon Slachter (choreografie) en Michel de Valk (musical director). Legally Blonde gaat onder voorbehoud op vrijdag 18 juni 2021 in première in Schouwburg De Nieuwe Doelen.
  De kaartverkoop start in januari 2021. Meer informatie over de voorstelling en de audities via http://www.legallyblonddemusical.nl

 5. Avatar Jean Jacobs schreef:

  Dag allemaal.

  Wij zijn een nieuwe toneelgroep in oprichting. Samen met o.a. theaterdocente Clara Peters en acteerdocent Jean Jacobs zijn wij bezig om theatergroep Minotaurus in Haarlem op te richten.Een toneelformatie die zich vooral richt op jongeren tussen 15 en 25 jaar. Vanaf 1 januari 2021 beginnen wij in Haarlem – en waarschijnlijk
  starten wij in december al met onze eerste castings voor onze eerste voorstelling.

  Onze artistieke koers zal gericht zijn op het delen van persoonlijke verhalen waar met name jongeren te maken hebben. Op deze manier staan zowel onze acteurs als onze makers in het centrum van het moderne leven en de thema’s waarmee we te maken krijgen. Doel van ons theatergezelschap en onze uitvoeringen zal dan ook vooral bewustwording zijn van issues die niet voldoende aan de oppervlakte komen bij jonge mensen.

  Momenteel zoeken wij verschillende acteurs en actrices tussen de 16 & 25 jaar jong voor onze nieuwe theatergroep.

  Tevens zoeken wij nog een aantal jonge acteurs die tegen betaling willen meespelen in onze wervingscommercial voor onze nieuwe theatergroep die in de herfstvakantie zal worden opgenomen. De vergoeding hiervoor is ongeveer 200 euro voor de opnamedag exclusief btw en reiskosten. De opnamen zijn in Haarlem.

  Wat we zoeken zijn:

  2 jongens (in de leeftijdsgroep 18-21)
  2 meiden (beiden in de leeftijdsgroep 16-18)

  Mochten jullie interesse hebben dan kunnen jullie je aanmelden voor de reclamespot via het emailadres:

  theatergroep.minotaurus@gmail.com t.a.v. Jean Jacobs (bereikbaar op telefoonnummer: 0627295585

  Aanmeldingen voor de castings van onze nieuwe theatergroep kan op dezelfde wijze.

  Succes en laat van je horen

  groeten Jean, Clara & Bo.

 6. Avatar Anita schreef:

  SPRING in Autumn zoekt vrijwilligers!

  Vol enthousiasme organiseren we dit jaar een uitgebreidere versie van Spring in Autumn en daar hebben we jou bij nodig! Ben jij er klaar voor om onderdeel te worden van een internationaal festival dat plaatsvindt van 28 oktober t/m 15 november 2020 en die echte festivalsfeer te ervaren? Je vervult samen met vele andere vrijwilligers een onmisbare rol, want met jouw hulp kunnen we ook dit najaar een succesvolle editie neerzetten! Ervaring is niet nodig, met een gezonde dosis enthousiasme en inzet ben je meer dan welkom!

  Meld je aan als publieksbegeleider, kassamedewerker, SPRING guide of reporter en wordt onderdeel van de SPRING in Autumn 2020 crew!
  Voor meer informatie en om aan te melden, ga naar: http://www.springutrecht.nl/vrijwilligers

 7. Avatar Paul Keizer schreef:

  TE KOOP: Decor RENT – Daphne Bruineberg Productions (zie https://www.youtube.com/watch?v=cfiPQIhS9PE).

  Entresol van 7,20m bij 2,4m rond 2m hoog (binnen veiligheidsnorm).

  Zeer solide, met technisch inzicht gemakkelijk om te bouwen.

  Bouwtekeningen digitaal beschikbaar

  Mail bij interesse: productions (ad) bruineberg (punt) nl

 8. Avatar Misiconi schreef:

  ‘ Spot on’ open podium op 19 September zoekt performers!

  Wil jij iets uitproberen of iets laten zien voor een publiek? meld je aan!
  https://www.facebook.com/Spot-on-105404704528049

  Bij SPOT ON geloven wij in inclusiviteit en diversiteit. Wij geloven dat iedereen vrij moet kunnen zijn wie hij/ zij/ hen is, en zowel geaccepteerd als gerespecteerd moet worden. Daarnaast geloven wij dat iedereen gelijke kansen moet hebben en dat iedereen zich veilig en vrij moet kunnen voelen. Tijdens SPOT ON Pride edition, vieren wij de vrijheid. Wij vieren alle kleuren van de regenboog, en vieren de vrijheid van de LHBTQI community. Wil je deelnemen aan de voorstelling? Meld je nu aan om mee te doen, of reserveer je kaartje om zeker te zijn van een plekje

 9. Avatar Rico schreef:

  Voor een tour langs o.a. scholen, ben ik op zoek naar een acteur/presentator, die kinderen entertaint aan de hand van een vast script, in de vorm van een soort theaterstuk/voorstelling.

  Hij is enthousiast, tussen de 23 en 35 jaar, articuleert goed en duidelijk, kan goed vertellen, is betrouwbaar, heeft een eigen auto, is flexibel, beheerst de Nederlandse taal uitstekend en is gewapend met een flinke dosis humor.

  De start van het project staat gepland voor medio 2021. De voorstellingen zullen doorgaans plaatsvinden op doordeweekse dagen, tussen 9 en 15 uur.

  Interesse? Meer informatie? Mail dan naar ricohop01@gmail.com!

 10. Avatar Park Avenue Theater schreef:

  Searching for new members of Park Avenue Theater Amsterdam, an English language theater group.

  On the 7th of September 2020, we will be starting our new season! There are still some spots open for new members to join. For this project, we will be accepting all entry levels. All we ask is an open mind to learn from each other. Every actor always has their own process, no matter how ‘high’ the level. In order to maintain that development, our group consists of no more than ten actors.

  Rehearsals are every Wednesday night from 20:00 to 22:30. There are three-weekend rehearsals and one full weekend rehearsal near the live performance dates. This season is from the 7th of September 2020 till the performance weekend (11/12/13th of June 2021)

  An open rehearsal where new members can meet the group and our director is on Wednesday the 2nd of September at 20:00. It will take place at our own rehearsal space at ‘de Roos van Dekamaweg 4’ in Amsterdam.

  Check out our website at http://www.parkavenuetheater.nl. We also have some awesome workshops. Or send us an email at: info@parkavenuetheater.nl.

  *All necessary precautions are in place to make sure we can safely rehearse.

 11. Avatar Chloë van Diepen schreef:

  Museum voor hedendaagse kunst zoek performers/ figuranten of modellen voor een kunst performance. Op 29 augustus voor de opening van de nieuwe tentoonstelling zoeken we 5 donker getinte, mannelijke modellen die bereid zijn naakt te figureren.

  De performance houdt in dat de performers naakt in een slecht belichte ruimte staan, zonder verdere acties of interactie met de toeschouwers. De performers kunnen vrij bewegen, rondlopen, zitten of staan naar eigen keuzen en kunnen hierin ook besluiten niet het publiek aan te kijken en zo anoniem te blijven gedurende de performance. De bezoekers van de tentoonstelling zullen een voor een de ruimte binnenkomen en verlaten. De bezoekers mogen niet in de tentoonstelling fotograferen, eventueel documentatie materiaal gaat in overleg met de performers en de kunstenaar.

  De performance vind plaats in de avond en zal alles samen ongeveer 4 uur duren, dit is inclusief een kennismaking, gesprek, eventuele documentatie. De performer krijgt €48,- per uur uitbetalen. Met waarschijnlijk een twee uitvoering eindnovember.

  Voor meer informatie of interesse mail naar: chloevandiepen@gmail.com of neem contact op via 06 10949936

 12. Avatar Marlijn schreef:

  Spelers gezocht voor musical Ciske de Rat (Omgeving Enschede)

  Focus zoekt spelers voor de musical Ciske de Rat. Aanmelden voor de audities kan tot 28 augustus a.s. door te mailen naar contact@focusstudio.nl

  Ciske de Rat volgt naast het verhaal van het brutale straatschoffie Ciske, ook de volwassen man Cis zoals beschreven in de trilogie van Piet Bakker. Daarvoor zoekt Focus een jonge zanger/speler tot 13 jaar én een tenor van 18 tot 40 jaar. Voor de overige rollen worden ook nog spelers gezocht.

  De Nederlandse musical Ciske de Rat is grappig, spannend en aangrijpend. Het is een volledige productie wat betekent dat er rollen in zitten voor alle leeftijden. Een overzicht van alle rollen vind je in het informatiepakket op https://www.focusstudio.nl/Lessen/Musical+Klas

  Je hebt nog tot 28 augustus a.s. om je aan te melden voor de audities door te mailen naar contact@focusstudio.nl (zie het informatiepakket).

  Wil je wel meespelen maar wil je niet een solo of een hoofdrol? Dan kun je ook eerst een proefles musical klas volgen en later beslissen welke rol je wilt spelen in de musical Ciske de Rat. De lessen en repetities voor kinderen en jongeren vinden plaats op dinsdagen, voor volwassenen op woensdagavond.

  Aanmelden voor een proefles kan via de website: https://mijn.focusstudio.nl/Proefles. Voor vragen of aanmelding kun je ook mailen naar contact@focusstudio.nl

 13. Avatar Tessa Verbei schreef:

  VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR CAMPING DE REMISE!
  Een pop-up stads camping, midden in de stad Utrecht!

  Maak deel uit een gezellig en gedreven team! Tover jij samen met ons het terrein om in een weekend camping waar je van weg kan dromen?
  Of hou je de boel draaiende tijdens de camping dagen zelf?

  MELD JE AAN! camingderemise@gmail.com

  20 t/m 24 augustus kunnen wij frisse hulp gebruiken!
  Tijden en dagen in overleg.

  Voor lunch wordt gezorgd!

  “De Remise is bedoeld voor de creatief ondernemer, de kunstenaar en iedereen die daarin geïnteresseerd is.
  Het is een super short stay, een stedentrip en een halte om de balans op te maken. Je logeert tussen de bedrijvigheid van een gebied in ontwikkeling. In de betonnen achtertuin van twee broedplaatsen en in een omgeving met een rijke geschiedenis, het Werkspoorkwartier.

  Juist nu zijn we ons veelal opnieuw aan het uitvinden als maker, mede dankzij corona maar ook zeker door de positie als maker of freelancer in deze sector die al langere tijd ter discussie staat. Het is van belang onze ideeën hierover te delen en samen nieuwe te vormen.

  Met deze camping zetten wij als maker een stap op de plaats, zetten onze trein even stil en kijken we naar wat er is. Dat is wat het virus Covid 19 met ons heeft gedaan. Het heeft ons letterlijk tot stilstand gebracht maar ook doen beseffen hoe rijk we eigenlijk zijn aan verhalen, initiatieven en mensen om ons heen.
  We bouwen deze camping voor en met elkaar.
  Wij openen de deuren en laten zien waar wij als makers staan. We laten zien wat er is op dit moment. Niets meer, niets minder. Gaan het gesprek aan wat ons heeft gedreven tot nu toe en waar wij heen willen en trekken daar lering uit. Dit door middel van rondleidingen in de verschillende broedplaatsen, de omgeving en gesprekken met artiesten, betrokkenen en deskundigen.
  Deze short-stay is een weergaven van de tijd en een bewustwording van het moment.

  Waar komen we vandaan, waar zijn we nu en waar gaan we naar toe. ”

  De Remise is een plek om samen te komen, kennis te maken, ervaringen te delen, elkaar te inspireren, onze waarden te bepalen en met elkaar ideeën te vormen voor onze toekomst als creatief ondernemers in de maatschappij.

  Voor de bezoeker is het een avontuurlijke vakantie van 2 dagen in een bruisende omgeving. Door de ontspannen sfeer van de camping elementen creëren we een gemoedelijke sfeer om in een open en informele manier met elkaar tot de kern te komen. Wat is onze waarden, wat voegen wij toe aan de maatschappij en wat zijn de mogelijke manieren om deze te bewerkstelligen.

  Deze vragen gieten we in creatieve typische camping vormen om zo mogelijk antwoorden naar boven te halen.

  https://www.facebook.com/Camping-de-Remise-106163391190414

 14. Avatar Toneelgroep Los Zand schreef:

  Voor een satirisch toneelstuk over de toegenomen bureaucratie in de gezondheidszorg, zoeken wij acteurs m/v voor diverse rollen.
  Managers met onredelijke eisen versus hardwerkende zorgverleners.
  Repetities zijn op dinsdag- en woensdagavond.
  Voorstellingen zijn in december 2020 en februari 2021.
  Alles vindt plaats in Amsterdam.
  Snelle tekstkennis is vereist.
  Op dinsdag 1 en woensdag 2 september organiseren wij audities.
  Reageer via loosesand94@gmail.com
  http://www.toneelgroep-loszand.nl

 15. Avatar Tosca schreef:

  CASTING CALL 48 Hour Film Project Rotterdam
  Tijdens het weekend van vrijdagavond 21 augustus t/m zondag 23 augustus 2020 gaat het filmmakersteam van Return of Saturn producties in Rotterdam de strijd aan om binnen 48 uur de beste korte film te maken. De winnende film in Rotterdam komt terecht in de wereldfinale tijdens het Filmapalooza 2020 in Cannes waar de winnaar voor beste 48 film ter wereld bekend wordt gemaakt. Return of Saturn is een productiehuis in oprichting en wilt het festival aangrijpen om zichzelf en haar acteurs en actrices internationaal te manifesteren. Wij ademen film in- en uit: en wij zijn dan ook het meest toegewijde filmteam van Nederland!

  Acteurs met of zonder ervaring. Mannen, vrouwen, jonge mensen, oudere mensen, (edel)figuranten. In principe is iedereen met passie voor film en acteren welkom om naar onze team dag te komen. Het is vooral belangrijk dat je er zin in hebt en dat je meerdere rollen kunt spelen, omdat we van tevoren niet weten welk genre tijdens het filmfestival centraal staat (!)
  Onze regisseur en filmstudenten werken intensief samen en willen een nieuw vast team van acteurs en actrices samenstellen voor toekomstige producties.

  Doe dus mee in het weekend van 21-23 augustus 2020.

  Wat kun je van ons verwachten?

  * Reiskosten
  * Een notering op de IMDB
  * Een fijne samenwerking met elkaar en een leerzaam proces
  * Een te gekke ervaring en nog veel meer!

  Stuur een mail naar:
  Stuur ons 3 foto’s van jezelf, liefst je Instagram-account en (als het mogelijk is) wat showreels. Vertel verder even wat over jezelf in dit mailtje. Misschien leuk als je zegt waarom je een bepaald type wilt/kunt spelen.

  Stuur je mail t.a.v. Johan Meyer naar: thereturnofsaturn.pro@gmail.com
  onder vermelding van 48hour /film Rotterdam
  We houden online auditie!
  Meer info: https://www.48hourfilm.com/en/rotterdam-nl

 16. Avatar Paul van Vliet Academie schreef:

  “WE ZULLEN DOORGAAN, telkens als we stilstaan..”

  De Paul van Vliet Academie voor cabaret, kleinkunst en entertainment heeft de corona-crisis overleefd.
  Tot 20 augustus a.s. kun je je nog aanmelden voor het nieuwe parttime studiejaar dat in september begint.

  Cabaret, maak er je vak van, en kom dat leren bij de enige echt onafhankelijke, professionele cabaretopleiding van Nederland.

  Ga naar http://www.paulvanvlietacademie.nl, kijk bij aanmelden en meld je aan.

  Bij ons ben je van harte welkom.

 17. Avatar Daan Bosch schreef:

  Spot on!
  Open podium in Rotterdam.
  1 augustus

  Op zaterdag 1 augustus wordt de 2e editie van spot on georganiseerd. Na een daverend succes op de buitenlocatie van Spot op zuid gaan we nu eenmalig naar Delfshaven.

  SPOT ON is het podium voor jou! Een plek waar je werk kan laten zien, try-outen of nieuwe mensen kan ontmoeten. SPOT ON is een tweemaandelijks cultureel podium waar de ontmoeting tussen makers en het publiek in een goede sfeer centraal staat en waarbij nieuwe talenten ontdekt kunnen worden. Elke SPOT ON is bij SPOT OP ZUID en in samenwerking met andere onafhankelijke kunstenaars.

  Het thema is dit keer: Jouw talent. Wat wil jij de wereld laten zien? Iets waar je uren op hebt geoefend of juist wat je van nature al goed kan.
  Heb jij iets dat je wilt laten zien of wilt uitproberen tussen de 5 en 10 minuten mail ons dan.

  Datum: 1 augustus
  aanmelden voor 25 augustus
  tijd: 20:30
  kosten deelname: gratis
  Locatie: Mathenesserdijk 293, 3026 GB ROTTERDAM
  Mail naar: youngtalents@misiconidance.nl

 18. Avatar Stichting Muziek T-Ater Utrecht schreef:

  Stichting Muziek T-Ater gaat naar buiten met gave workshops! Doe jij mee!?
  In januari 2020 startte wij, Stichting Muziek T-Ater Utrecht, aan de ontwikkeling van onze eerste amateur productie: The Bedford Girls. Meer dan de helft van onze repetities tot nu toe mochten we niet fysiek bij elkaar komen en zagen we elkaar alleen via videocalls. Met als gevolg allerlei grappige taferelen maar ook uitdagingen. Helaas hebben we onze repetities en voorstellingen nu uitgesteld, want een verhaal over liefde en vrijheid rondom WOII willen we niet op 1,5 meter maken. Maar die videocalls, daar hebben we ook genoeg van! Daarom gaan we in het najaar naar buiten met workshops zoals: locatie theater van Tom Willems, lied performing van Jacob de Groot en Body expression van Lisette Wolters en natuurlijk geven Maartje Groeneveld en Tanja Zieverink uitdagende muziek theater workshops. Op 1,5 afstand en Corona-proof ergens in Utrecht. Wil je mee doen of eerst nog wat meer informatie ontvangen? Mail dan naar muziektater@gmail.com en/of volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/muziektaterutrecht/
  Je kan je inschrijven voor 2 zondagen of en 8 maandagavonden of voor alle workshops. We starten zondag 13 en 20 september. De eerste maandag avonden zijn 5 en 12 oktober.

 19. Avatar Sesar Toneel schreef:

  Word jij onze nieuwe docent drama/regisseur?

  Sesar toneel is al 10 jaar dé toneelschool in Leidsche Rijn Utrecht. Onze dramadocenten geven toneellessen aan meer dan 70 kinderen tussen de 4 en 18 jaar. Alle 7 leeftijdsgroepen werken toe naar een voorstelling aan het einde van het seizoen.
  In het komende seizoen starten wij nieuwe toneelgroepen voor verschillende leeftijden op 2 locaties:
  – Toneelles 4 – 5 jaar op de Cultuurcampus/Vleuterweide: zaterdag van 10.45 – 11.45 uur
  – Toneelles 6 – 9 jaar in de bibliotheek Leidsche Rijn Centrum Utrecht: woensdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur
  – Toneelles 9 – 12 jaar in de bibliotheek Leidsche Rijn Centrum Utrecht: woensdagmiddag van 16.45 – 17.45 uur
  Per 1 september 2020 zijn wij voor bovenstaande groepen op zoek naar enthousiaste en professionele Dramadocenten/regisseurs

  Je werkt in een gezellig, informeel team bestaande uit 3 regisseurs, 1 zakelijk leider, 4 regie-assistenten en 4 bestuursleden. Iedereen heeft passie voor theater en toneel. En natuurlijk zijn we dol op kinderen!

  We vragen van onze nieuwe collega dat hij of zij een relevante HBO kunstvakopleiding heeft (bijvoorbeeld HKU of Artez). Daarnaast verwachten we een positieve inzet, een flinke dosis creativiteit en sensitiviteit. Je bereidt je lessen uiteraard goed voor, zorgt voor een logische opbouw in de lessenreeks en werkt met de kinderen toe naar een optreden voor publiek. Je overlegt regelmatig met de zakelijk leider over de voortgang.

  Beide les-locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

  Sesar toneel wil vooral kinderen het plezier van toneelspelen laten ervaren. We zorgen ook altijd voor een veilige sfeer waarin ieder kind tot zijn of haar recht komt. Niet voor niets is ons motto: bij ons speelt iedereen een rol.

  Denk jij: hier wil ik bij horen? Dit is mijn baan! Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Stuur je motivatie met cv uiterlijk vrijdag 10 juli naar sesartoneel@gmail.com. We plannen een eerste-ronde-gesprek op vrijdag 17 juli.
  Vragen over de inhoud van de vacature? Mail naar ditzelfde mailadres of bel naar
  Monique de Vos, 06 51 65 49 72. Op http://www.sesartoneel.nl vind je meer informatie.

 20. Avatar Contact- Onderwijsadviesbureau schreef:

  Wij zijn op zoek professionele acteurs/actrices(20-45 jaar) voor onze 3 verkeerstheatervoorstellingen in Drenthe, Groningen, Overijssel en Noord-Holland.
  Onze voorstellingen worden op basisscholen en voortgezet onderwijs uitgevoerd. Ervaring en affiniteit met de doelgroep en het onderwerp is gewenst.

  Lijkt het jou uitdagend om leerlingen middels theater meer te leren en bewust te maken van verkeer, ben je dit najaar overdag beschikbaar en ben je woonachtig in de buurt van Drenthe, Overijssel, Groningen, dan zien wij jou reactie graag tegemoet.

 21. Avatar Casper Coenegracht schreef:

  Theatergroep Fanchou zoekt spelers!

  Voor volgend seizoen is Theatergroep Fanchou nog op zoek naar minimaal één mannelijke speler. Bij voorkeur ben je tussen de 20 en 40 jaar. Enige toneel ervaring is fijn, maar dit is geen harde eis. Vrouwelijke spelers kunnen uiteraard ook hun interesse laten blijken, we kunnen altijd kijken of het klikt!

  Fanchou repeteert op donderdagen van 20.30 tot 22.30 in Nijmegen. Op dit moment bestaat Fanchou uit drie dames en twee heren, plus regisseur Casper Coenegracht. Voor meer info & de geschiedenis van de groep kijk op http://www.fanchou.nl

  Bij interesse en/of voor meer informatie, stuur een mailtje naar info@fanchou.nl

  We horen graag van je!

 22. Avatar Ann Sophie Honikel schreef:

  SPECIALE VACATURE: STA! ZOEKT REGISSEUR VOOR (KLASSIEK)
  MUZIEKTHEATER
  AANMELDEN VAN 1 t/m 30 Juni
  SOLLICITATIES VAN 1 t/m 15 Juli

  Met jaarlijks 13 uiteenlopende producties is STA! (Studenten Toneelvereniging
  Amsterdam) de grootste studenten toneelvereniging van Nederland. STA! is een
  combinatie van de gezelligheid van een studentenvereniging en de passie, en het
  harde werken dat hoort bij theater maken. Elke spelgroep bestaat uit 12-14 spelers
  van verschillende acteerniveaus. Naast reguliere voorstellingen zijn er een aantal speciale projecten, voorbeelden hiervan zijn onze musical groep en een samenwerking met ITA. Dit jaar willen wij graag een nieuw project opstarten dat zich focust op (klassiek) muziektheater, wij zelf denken hierbij in de richting van Operette maar staan open voor een nieuw concept.

  Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring op dit gebied die het leuk zou vinden deze
  uitdaging aan te gaan met ons. Het is een nieuw project voor ons en wij zijn dan ook
  bereid om de regisseur volledig te ondersteunen naast de gebruikelijke
  ondersteuning.

  STA! regelt voor jou een repetitieruimte, een theater en indien nodig een
  productieteam. Wij zorgen ook voor de promotie en we zorgen ervoor dat er een
  productiebudget klaarstaat om er een geweldig stuk van te maken. Naast het regisseren van de voorstelling kom je bij STA! ook in contact met andere
  regisseurs en bieden wij een regisseurs-vergoeding aan.

  Lijkt het je leuk om met STA! een muziek theater project te realiseren?
  Stuur dan nu je cv, motivatiebrief, jouw concept inclusief jouw visie over omgang met
  corona binnen je concept op naar regisseurs@sta-toneel.nl. De vacature sluit op 30
  Juni. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 27 en 28, van 01 t/m 15 Juli.
  Mochten deze data niet lukken, laat dit dan weten.

  Bij vragen of voor meer informatie kan je eveneens mailen naar regisseurs@sta-
  toneel.nl, of kan je op de site kijken: http://www.sta-toneel.nl

 23. Avatar Freija Poll schreef:

  Vrijwilligers gezocht voor Theatergroep OverMalbruggen

  Theatergroep OverMalbruggen is een theatergroep die buurtcontacten in de Zuid-Arnhemse wijk Malburgen en daarbuiten wil bevorderen door middel van theater. In ons volgende project gaan we mensen interviewen en met de verkregen informatie gaan we een voorstelling maken. Zie voor meer informatie http://www.overmalbruggen.nl
  We zoeken vrijwilligers voor met name publiciteit en fondsenwerving. Als je voorkeuren voor andere werkzaamheden hebt, is dat uiteraard bespreekbaar.
  Bij interesse kun je mailen naar info@overmalbruggen.nl of bel Freija: 06-11138303

  Theatrale groet,
  Team theatergroep OverMalbruggen

 24. Avatar Ann Sophie Honikel schreef:

  VACATURE: STA! ZOEKT FILM-REGISSEUR
  AANMELDEN VAN 1 t/m 30 Juni
  SOLLICITATIES VAN 1 t/m 15 Juli
  STA! (Studenten Toneelvereniging Amsterdam) is de grootste studenten toneelvereniging van Nederland, met jaarlijks 13 uiteenlopende producties. STA! is een combinatie van de gezelligheid van een studentenvereniging en de passie en het harde werken dat hoort bij theater maken. Elke productiegroep bestaat uit 12-14 spelers met verschillende acteerniveaus.
  Naast reguliere voorstellingen zijn er een aantal speciale projecten, waar wij dit jaar ook graag een filmproject bij willen voegen. Dit project zal plaatsvinden in het eerste halfjaar van het seizoen, en zal dus lopen tot december of januari.
  Wij zijn opzoek naar iemand met filmregie ervaring, die het leuk zou vinden dit project aan te nemen.
  Wij zorgen ervoor dat het benodigde materiaal voorhanden is en kunnen hulp bieden van leden die ervaring hebben op het gebied van licht, geluid, camera en editing. Dit omdat we ambiëren dat het zo professioneel als mogelijk wordt.
  Verder regelen wij een repetitieruimte, een theater, zorgen wij voor promotie en zorgen we ervoor dat een productiebudget klaarstaat om er een geweldig stuk van te maken. Daarbij kom je bij STA! ook in contact met andere regisseurs en bieden wij een vergoeding aan.
  Lijkt het je leuk om bij STA! dit toffe project op te pakken?
  Je kan vanaf nu je cv, motivatiebrief, jouw concept en jouw eventuele visie over omgang met corona binnen je concept opsturen naar regisseurs@sta-toneel.nl. De vacature sluit op 30 Juni. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 27 en 28, van 01 t/m 15 Juli. Mochten deze data niet lukken, laat dit dan weten.
  Bij vragen of voor meer informatie kan je eveneens mailen naar regisseurs@sta-toneel.nl, of kan je op de site kijken: http://www.sta-toneel.nl

 25. Avatar Marc van Delft schreef:

  GEZOCHT: amateurtoneel acteur 50+ regio Den Bosch/ Tilburg

  Ik heb script geschreven voor indringend drama voor 2 spelers (mannen 50+) en ben op zoek naar medespeler die dit stuk samen met mij wil produceren.

  Bij interesse stuur ik het script naar je op.

 26. Avatar Ann Sophie Honikel schreef:

  VACATURE: STA! ZOEKT OPERETTE REGISSEUR
  AANMELDEN VAN 1 t/m 2 7 Juni
  SOLLICITATIES VAN 1 t/m 15 Juli
  STA! (Studenten Toneelvereniging Amsterdam) is de grootste studenten toneelvereniging van Nederland, met jaarlijks 13 uiteenlopende producties. STA! is een combinatie van de gezelligheid van een studentenvereniging en de passie en het harde werken dat hoort bij theater maken. Elke productiegroep bestaat uit 12-14 spelers met verschillende acteerniveaus.
  Naast reguliere voorstellingen zijn er een aantal speciale projecten, waar wij dit jaar ook graag een operette op de benen zetten willen.
  Wij zijn opzoek naar iemand met ervaring en die het leuk zou vinden deze uitdaging aan te nemen. Wij willen graag hardwerken voor dit project en de regisseur zou goed mogelijk ondersteunen om iets moois van te maken.
  Verder regelen wij een repetitieruimte, een theater, zorgen wij voor promotie en zorgen we ervoor dat een productiebudget klaarstaat om er een geweldig stuk van te maken. Daarbij kom je bij STA! ook in contact met andere regisseurs en bieden wij een vergoeding aan.
  Lijkt het je leuk om bij STA! de eerste operette te regisseren?
  Je kan vanaf nu je cv, motivatiebrief, jouw concept en jouw eventuele visie over omgang met corona binnen je concept opsturen naar regisseurs@sta-toneel.nl. De vacature sluit op 24 Juni. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 27 en 28, van 01 t/m 15 Juli. Mochten deze data niet lukken, laat dit dan weten.
  Bij vragen of voor meer informatie kan je eveneens mailen naar regisseurs@sta-toneel.nl, of kan je op de site kijken: http://www.sta-toneel.nl

 27. Avatar Ann Sophie Honikel schreef:

  VACATURE: STA! ZOEKT REGISSEURS
  AANMELDEN VAN 1 t/m 24 Juni
  SOLLICITATIES VAN 1 t/m 15 Juli
  STA! (Studenten Toneelvereniging Amsterdam) is de grootste studenten toneelvereniging van Nederland, met jaarlijks 13 uiteenlopende producties. STA! is een combinatie van de gezelligheid van een studentenvereniging en de passie en het harde werken dat hoort bij theater maken. Elke productiegroep bestaat uit 12-14 spelers met verschillende acteerniveaus. Repetities zijn één keer per week en de voorstellingen vinden plaats tussen februari en juni. De voorstellingsdata bepalen dan ook de duur van het repetitieproces, deze verschilt per groep.
  Nu het jaar 2019 – 2020 bijna ten einde is, is de zoektocht naar nieuwe, gemotiveerde regisseurs voor het komende STA!-jaar weer begonnen!
  We zijn opzoek naar regisseurs die bij onze vereniging passen, dat betekent dat we het volgende van een regisseur verwachten: dat je ervaring hebt, dat je goed om kunt gaan met studenten met verschillende acteerniveaus, dat je de groep iets bijbrengt en dat je met de groep als geheel naar een voorstelling toe werkt. Daarvoor krijg je van ons ook wat terug: Elke regisseur mag zijn/haar idee pitchen. We proberen namelijk een zo divers mogelijk palet van stukken aan te bieden en deinzen niet snel terug van gekke of ambitieuze ideeën. Verder regelen wij een repetitieruimte, een theater, zorgen wij voor promotie en zorgen we ervoor dat een productiebudget klaarstaat om er een geweldig stuk van te maken. Daarbij kom je bij STA! ook in contact met andere regisseurs en bieden wij een vergoeding aan.
  Naast reguliere voorstellingen zijn er een aantal speciale projecten: musical, jeugdtheater, muziektheater, locatietheater en groep intensief (2x per week repeteren). Wij zijn dit jaar opzoek naar iemand die het leuk zou vinden om de eerste operette bij STA! te regisseren, dus als jij ervaring in dit gebied hebt en opzoek bent naar een uitdaging, voel je van harte welkom. Ook zijn wij op zoek naar iemand, wie ervaring en filmproducties heeft. Mocht je interesse hebben in een van deze stukken, geef dat dan aan in je sollicitatie.
  Lijkt het je leuk om bij STA! te regisseren?
  Je kan vanaf nu je cv, motivatiebrief, jouw concept en jouw eventuele visie over omgang met corona binnen je concept opsturen naar regisseurs@sta-toneel.nl. De vacature sluit op 24 Juni. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 27 en 28, van 01 t/m 15 Juli. Mochten deze data niet lukken, laat dit dan weten.
  Bij vragen of voor meer informatie kan je eveneens mailen naar regisseurs@sta-toneel.nl, of kan je op de site kijken: http://www.sta-toneel.nl

  Avatar

 28. Avatar rgh middelveld schreef:

  Zojuist mijn 6e toneelstuk afgerond (titel:over de schaduw springen). Wat gebeurt er in een gezin als de partner van een dementerende echtgenote er een vriendin bijneemt en dit gegeven op een wat onhandige manier ter ore komt van de familie. Hoe reageren de verschillende gezinsleden hierop?. Welke dynamiek ontstaat hierdoor in het gezin?Welke posities worden hierbij ingenomen en waarom? En tot slot waar leidt dit uiteindelijk allemaal . Dit zijn in grote lijnen de verhaallijnen van van dit toneelstuk.Welke toneelvereniging heeft interesse in een toneelstuk met dit (actuele) thema. Ik zie graag reacties tegemoet.

 29. Avatar Lindy Hengst schreef:

  Mijn naam is Lindy Hengst, een vierdejaars student aan de kunstacademie in Breda.
  Voor mijn afstudeerproject verzamel ik begroetingen, deze ga ik ensceneren in een decor en voor een aantal scenes wil ik samenwerken met een acteur. Een vereiste is dat je redelijk wat ervaring hebt en ouder dan 18. Daarnaast wil ik een zo divers mogelijk beeld representeren, dus het liefst iemand met een niet-Nederlandse achtergrond.
  Er is een vergoeding beschikbaar, samen met een reiskostenvergoeding en een hapje + drankje.

  Groetjes!

 30. Avatar Ann Sophie Honikel schreef:

  VACATURE: STA! ZOEKT REGISSEURS
  AANMELDEN VAN 1 t/m 24 Juni
  SOLLICITATIES VAN 1 t/m 15 Juli
  STA! (Studenten Toneelvereniging Amsterdam) is de grootste studenten toneelvereniging van Nederland, met jaarlijks 13 uiteenlopende producties. STA! is een combinatie van de gezelligheid van een studentenvereniging en de passie en het harde werken dat hoort bij theater maken. Elke productiegroep bestaat uit 12-14 spelers met verschillende acteerniveaus. Repetities zijn één keer per week en de voorstellingen vinden plaats tussen februari en juni. De voorstellingsdata bepalen dan ook de duur van het repetitieproces, deze verschilt per groep.
  Nu het jaar 2019 – 2020 bijna ten einde is, is de zoektocht naar nieuwe, gemotiveerde regisseurs voor het komende STA!-jaar weer begonnen!
  We zijn opzoek naar regisseurs die bij onze vereniging passen, dat betekent dat we het volgende van een regisseur verwachten: dat je ervaring hebt, dat je goed om kunt gaan met studenten met verschillende acteerniveaus, dat je de groep iets bijbrengt en dat je met de groep als geheel naar een voorstelling toe werkt. Daarvoor krijg je van ons ook wat terug: Elke regisseur mag zijn/haar idee pitchen. We proberen namelijk een zo divers mogelijk palet van stukken aan te bieden en deinzen niet snel terug van gekke of ambitieuze ideeën. Verder regelen wij een repetitieruimte, een theater, zorgen wij voor promotie en zorgen we ervoor dat een productiebudget klaarstaat om er een geweldig stuk van te maken. Daarbij kom je bij STA! ook in contact met andere regisseurs en bieden wij een vergoeding aan.
  Naast reguliere voorstellingen zijn er een aantal speciale projecten: musical, jeugdtheater, muziektheater, locatietheater en groep intensief (2x per week repeteren). Wij zijn dit jaar opzoek naar iemand die het leuk zou vinden om de eerste operette bij STA! te regisseren, dus als jij ervaring in dit gebied hebt en opzoek bent naar een uitdaging, voel je van harte welkom. Mocht je interesse hebben in een van deze stukken, geef dat dan aan in je sollicitatie.
  Lijkt het je leuk om bij STA! te regisseren?
  Je kan vanaf nu je cv, motivatiebrief, jouw concept en jouw eventuele visie over omgang met corona binnen je concept opsturen naar regisseurs@sta-toneel.nl. De vacature sluit op 24 Juni. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 27 en 28, van 01 t/m 15 Juli. Mochten deze data niet lukken, laat dit dan weten.
  Bij vragen of voor meer informatie kan je eveneens mailen naar regisseurs@sta-toneel.nl, of kan je op de site kijken: http://www.sta-toneel.nl

Plaats reactie

Uw e-mail adres zal niet gepubliceerd worden. Alle velden zijn verplicht.