Prikbord

Op zoek naar een attribuut, figurant of theaterdate? Of iets in de aanbieding?
Plaats hier (gratis) uw oproep, vraag of aanbod. Alles kan, als het maar theater-gerelateerd is.

Vermeld steeds in het prikbordbericht zelf ook de nodige contactgegevens. Het mailadres ingevuld bij het veld ‘E-mail’ wordt niet getoond. Vacatures voor stages en betaalde functies kun je op onze vacaturepagina plaatsen. De prikbordberichten worden na 1 maand weer weggehaald.

34 Reacties op "Prikbord"

 1. Vrijwilligers Tweetakt schreef:

  Festival Tweetakt komt er weer aan! Het festival is niets zonder vrijwilligers, daarom zoeken we 200 mensen die het festival mogelijk gaan maken. Het programma zit boordevol meeslepend theater, dans, beeldende kunst en is uiteraard voorzien van een spannende muziek line-up waaronder optredens van Roxanne Hazes, Roos Rebergen, Feng Suave en Jiri11. Bovendien krijg je als vrijwilliger vrijkaarten zodat je gratis onze prachtige voorstellingen kunt bekijken. We zoeken barmedwerkers, publieksbegeleiders, kassamedewerkers en echte aanpakkers die het festival willen opbouwen. Bovendien hebben we dit jaar de mogelijkheid om je op te geven als maatje en een nieuwe functie als festivalgids waarbij je het publiek van een advies op maat voorziet. Nieuwsgierig?
  Meer functies vind je hier: http://www.tweetakt.nl/news/alle-vrijwilligers-verzamelen
  Direct aanmelden kan hier: http://www.festivalroosters.nl/app/storm/aanmelden/18/

  Tweetakt 2019 vindt plaats in de Utrechtse binnenstad van 29 maart t/m 14 april en van 1 april tot en met 10 juni op Fort Ruigenhoek op alle zon- en feestdagen.

 2. Yvon Hollander schreef:

  Adorabeltheatre is op zoek naar improvisatie acteurs / actrices met gevoel voor humor.
  We zijn een straattheaterbureau en hebben regelmatig betaalde opdrachten.
  Heel specifiek zoeken we nu 2 of 3 spelers voor de act ‘de roddeltantes’. Try out op 26 en 27 februari.
  Spelers moeten een zekere synergie hebben met elkaar. De kostuums zijn gemaakt op max. 1.80 lengte en confectie maat M.

  https://www.adorabel.nl/aanbod/variete-en-straattheater/de-roddeltantes/
  Voor meer informatie neemt u contact op met: Info@adorabel.nl of +31621586714.
  Onze basis is Nijmegen, maar we spelen door heel NL, Belgie en west-Dtsl.

 3. Vrijwilligers Tweetakt schreef:

  Festival tweetakt komt er weer aan en is op zoek naar vrijwilligers die ons ook dit jaar weer willen helpen het festival tot een bruisende beleving te maken! Ons programma zit weer boordevol meeslepend theater, dans, beeldende kunst en is uiteraard voorzien van een spannende muziek line-up waaronder optredens van Roxanne Hazes, Roos Rebergen, Feng Suave en Jiri11. Bovendien krijg je als vrijwilliger consumptietjes en vrijkaarten zodat je gratis onze prachtige voorstellingen kunt bekijken. We zoeken bartijgers, maatjes, festivalgidsen, publieksbegeleiders, kassamedewerkers en echte aanpakkers die het festival willen opbouwen. Nieuwsgierig?
  Meer functies vind je hier >> https://www.tweetakt.nl/news/alle-vrijwilligers-verzamelen
  Direct aanmelden kan hier >> https://www.festivalroosters.nl/app/storm/aanmelden/18/

  Tweetakt 2019 vindt plaats in de Utrechtse binnenstad van 29 maart t/m 14 april en van 1 april tot en met 10 juni op Fort Ruigenhoek op alle zon- en feestdagen.

 4. Kika Treep schreef:

  Derdejaars theatermaker zoekt een acteursensemble van 3-5 spelers M/V om samen een beeldende en muzikale voorstelling te maken. THEMA ZIEKENHUIS

  Repetities in Amsterdam of Den Haag, locatie/data/tijden in overleg met acteurs.
  Pré is muzikaliteit en fysiek spel en affiniteit met beeldende kunst.
  Het betreft een 25-minuten durende voorstelling en half april treden we 3x op voor publiek op Theaterschool de Trap in Amsterdam.

  contact: kikatreep @ gmail . com

 5. Carolien schreef:

  He hallo daar!

  De toneelgroep Klara 8 is opzoek naar nieuwe spelers. Wij zijn een groep van 5 mensen en wij willen ons gaan uitbreiden. Wij repeteren elke maandag vanaf half 8 tot kwart voor 10.
  We zullen twee voorstellingen gaan spelen rond nov in de Lindenberg te Nijmegen. De repetities worden onderbroken door een zomerstop!

  We zijn een gezellige groep spelers van verschillende leeftijden. We spelen meestal licht absurdistische stukken.

  Zou je het leuk vinden een kijkje te komen nemen? Stuur dan een mailtje naar carolien27@hotmail.com en dan zien we je binnenkort!

 6. Jori Hermsen Producties schreef:

  Stichting Jori Hermsen Producties is op zoek naar een regie assistent die regisseur Jori Hermsen kan assisteren tijdens de repetities en voorstellingen van onze nieuwste jongerenproductie STUK!

  Ben je ambitieus, een duizendpoot, communicatief, leergierig en heb je een passie voor theater? Ben je de dinsdag avonden vrij van januari t/m half juni? En heb je daarnaast ook meer tijd van mei tm half juni? Stuur dan een mailtje naar: info@jorihermsen.nl

  Taakomschrijving o.a.:
  -rechterhand Jori Hermsen
  -souffleren
  -assisteren productioneel, technisch en artistiek
  -meelhelpen opbouw decor en techniek
  -helpen met publiciteit
  -vertrouwenspersoon acteurs

  We repeteren de eerste periode in Utrecht en vanaf mei in Weesp.
  Voor deze functie is een stagevergoeding van: 327 euro in totaal.

  Meer info over de voorstelling: http://www.jorihermsen.nl/stuk

 7. Ida Bromberg schreef:

  Inschrijving Spoffin OFF 2019 geopend

  Internationaal street arts festival Spoffin in Amersfoort biedt jong professioneel theatertalent uit binnen- en buitenland met Spoffin OFF jaarlijks de mogelijkheid zich te presenteren aan een breed publiek en aan theaterprofessionals uit heel Europa. Artiesten kunnen zich hier vanaf vandaag tot en met 28 februari voor inschrijven.

  Spoffin OFF is bedoeld voor aanstormende theatermakers en gevestigde artiesten die iets nieuws willen uitproberen. Een groep ervaren programmeurs maakt in maart een selectie uit alle inzendingen voor de tiende editie van Spoffin, dit jaar van 23 – 25 augustus. Criteria voor selectie zijn onder meer artistieke aspecten als originaliteit, zeggingskracht, professionaliteit en interactie met publiek en de openbare ruimte. De definitieve selectie is in mei bekend.

  Deelnemende artiesten en groepen krijgen alle faciliteiten om zichzelf te presenteren aan een mix van theaterprofessionals en een enthousiast publiek; het festival voorziet onder meer in speelplekken, hotelaccommodatie en maaltijden en zorgt voor publiciteit. Het PRO-programma voor theaterprogrammeurs en andere professionals uit heel Europa biedt mogelijkheden om te netwerken met andere artiesten en met Europese programmeurs die naar Spoffin komen om de nieuwste producties en artiesten te scouten.

  Meer informatie over Spoffin OFF op ww.spoffin.nl.

 8. Kika Treep schreef:

  Derdejaars theatermaker zoekt een acteursensemble van 3-5 spelers M/V om samen een beeldende en muzikale voorstelling te maken. Repetities in Amsterdam of Den Haag, locatie/data/tijden in overleg met acteurs.
  Pré is muzikaliteit en fysiek spel en affiniteit met beeldende kunst.
  Het betreft een 25-minuten durende voorstelling en half april treden we 3x op voor publiek.

 9. Toneelgroep Los Zand schreef:

  Voor het nieuwe toneelstuk HALFBROERS zoeken wij jonge acteurs (M, 18-35 jaar) voor de titelrollen.

  De ene halfbroer gaat alles voor de wind; hij is intelligent, vriendelijk, maar erg goedgelovig.

  De andere halfbroer is onzeker, negatief en een bluffer, maar wantrouwend, wat later ook zijn voordelen blijkt te hebben.

  Net als bij het toneelstuk SLANGENKUIL wordt weer een actueel thema aangesneden.

  HALFBROERS is speciaal geschreven vanwege het 25-jarig jubileum van Toneelgroep Los Zand en zal in november 2019 gespeeld worden in het Polanentheater in Amsterdam. Repetities vinden plaats op dinsdag- en woensdagavond (exacte data op aanvraag).

  Ervaring is een pre!

  http://www.toneelgroep-loszand.nl

  Reageer via loosesand94@gmail.com

 10. Sarah schreef:

  Hoi :)

  Beste wensen!

  Heb jij affiniteit met kinderen, creatief bezig zijn in de brede zin en theater spelen? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik wil graag een ouder en kind cursus starten samen met iemand. Omgeving: Hoorn, Alkmaar, Purmerend e.d
  Heb je interesse? Voor meer info kun je mij mailen. Vrolijke groetjes, Sarah

 11. mirjam koen schreef:

  OT rotterdam (voorheen Onafhankelijk Toneel) organiseert een workshop van drie weken voor professionele theatermakers of nog studerend aan een HBO opleiding theater. Deze “Studio” wordt geleid door Mirjam Koen, die in 2017 de ACT Award ontving voor diversiteit en coaching van jong talent. meer informatie: http://www.ot-rotterdam.nl

 12. Muziektheater VAKK schreef:

  Op woensdag 9 januari houdt muziektheater VAKK in Dedemsvaart een informatie-avond over de musical “Shrek”. Locatie: Podium Gashouder in Dedemsvaart. Aanvang 19.30 uur.

  Op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari vinden de audities plaats voor de belangrijkste rollen. Voor meer info en opgave voor de audities: http://www.muziektheatervakk.nl

 13. Theatergroep GRAS schreef:

  Theatergroep GRAS uit Nijmegen zoekt acteurs voor 4 nieuwe producties.

  Producties:

  Wat zegt de Wijk! – Communitytheater nav Interviews.
  Moordnacht. – Interactieve snelkookpan waarin het publiek een moord oplost.
  ANTIGONE – Klassieker naar Sophocles
  We’re All Fucked – Montagevoorstelling over de wereld.

  Op 21 januari is de auditie, lees meer informatie op http://www.theatergroepgras.nl/auditie of meld je meteen per mail aan: info@theatergroepgras.nl

 14. Dara Bazelet schreef:

  Spelers gezocht!

  Ik zit in mijn eindexamenjaar van het VWO op het Montessori Lyceum Amsterdam. Voor mijn profielwerkstuk maak ik een toneelstuk dat gaat over DROMEN en wat zij zeggen over de realiteit en over jezelf. Het wordt opgevoerd in een ruimte die is onderverdeeld in vier kamers. Elke kamer vertegenwoordigd een stadium van je slaap/je dromen. Dromen worden uitgespeeld. De spelers hebben ook wat te zeggen over het stuk tijdens het maakproces.

  -Ik zoek een speler van 16 jaar of ouder.

  -Repetities zullen een keer per week plaatsvinden te Zeeburgerpad 22 vanaf 15 december.

  -We repeteren elke zaterdag van 11.30 tot 15.30 zijn. (Als het beter uitkomt voor de spelers kan dit verplaatst worden naar dinsdagavond van 18.00 tot 22.00.) Tussen 24 december en 6 januari repeteren we twee keer per week (data ook in overleg met de spelers).

  -Het stuk wordt opgevoerd in een kelder op het adres Pieter de Hoochstraat 59 in het weekend van 1 tot 3 februari.

  Heb je interesse?

  Mail naar: bazeletdara@gmail.com
  of bel/sms naar: 0637225457

 15. Dara Bazelet schreef:

  Spelers gezocht! Voor mijn profielwerkstuk maak ik een toneelstuk dat gaat over dromen en wat zij zeggen over de realiteit en over jezelf. Het wordt opgevoerd in een ruimte die is onderverdeeld in vier kamers. Elke kamer vertegenwoordigd een stadium van je slaap/je dromen. Dromen worden uitgespeeld. De spelers hebben ook wat te zeggen over het stuk tijdens het maakproces.

  Heb je interesse?

  Mail naar: bazeletdara@gmail.com
  of bel/sms naar: 0637225457

 16. CC Amstel schreef:

  CC Amstel zoekt
  Horecamedewerkers voor het gloednieuwe café-restaurant CéCé

  CC Amstel (voorheen Ostade A’dam) is een nieuw cultureel clubhuis in Amsterdam waar ontmoetingen plaatsvinden en werelden verrijkt worden. Met jaarlijks 300 activiteiten, van theatervoorstellingen, workshops en lezingen tot tentoonstellingen en theatercoaching. Verdeeld over de programmalijnen actief burgerschap, jeugd, jongeren, muziektheater en dans.

  Media december 2018 opent CC Amstel haar eigen café-restaurant CéCé. Hier kun je zeven dagen per week terecht voor ontbijt, lunch en diner. Voor het diner serveren we één driegangenmenu, geïnspireerd op de Hollandse en Amsterdamse keuken.

  Gevraagd
  We zoeken horecamedewerkers voor ontbijt, lunch en diner. We zijn zeven dagen per week geopend, maar uren zijn flexibel en in overleg. Heb jij een praktische instelling, een zelfstandige werkhouding, ben je enthousiast en stressbestendig en heb je wat tijd over? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Horeca-ervaring is een pré, maar niet noodzakelijk.

  Geboden
  We bieden een leuke en interessante werkomgeving én de mogelijkheid om onderdeel te zijn van een heel nieuw theater én een nieuw café-restaurant. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Sterker nog, dit wordt zeer op prijs gesteld.

  Interesse?
  Neem contact op met Mark Walraven via 020 52 30 974 (tijdelijk nummer) of stuur een mail naar mark@ccamstel.nl o.v.v. ‘Vacature Horecamedewerker’.

 17. Beer Boneschansker schreef:

  Lichtkrant
  Het is een lichtkrant van 200 x 30 cm met draadloze afstandsbediening. De lichtkrant zit in een transportkist op wielen. Mocht je de lichtkrant inclusief transportkist willen overnemen dan vragen we de (spot)prijs van € 600,-
  Foto’s op: https://www.marktplaats.nl/wijzigAdvertentie/m1349453020.html?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller

 18. Beer Boneschansker schreef:

  Podiumdelen 14 stuks. Deel licht hout, deel zwart geverfd. Afm.: 120 breed x 60 diep x 30 hoog.
  Gemaakt van multiplex dus oersterk. In een koop € 400. Af te halen in Amsterdam.
  Zie foto’s : https://www.marktplaats.nl/wijzigAdvertentie/m1348410477.html?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller

 19. Sinterklaas Haarlem schreef:

  Sinterklaas Haarlem zoekt hulp Sinterklaas!:

  Omdat wij elk jaar weer groter groeien moeten wij ook elk jaar weer verder groeien in onze hulp Sinten en hulp Pieten. Wij zoeken dus mensen die het leuk vinden en het in zich zouden hebben om mee op pad te gaan als Sinterklaas. Wij doen verschillende activiteiten waaronder bedrijven, scholen, winkelcentra en huisbezoeken.

  Wij werken op vrijwillige basis en vooral omdat je het leuk vind om te doen. Alle opbrengsten gaan de clubkas in om weer te kunnen investeren in nieuw materiaal. Zo kunnen wij elk jaar een stuk verder groeien met betere spullen. Je doet dus echt mee omdat je het leuk vind om Sinterklaas te spelen.

  Lijkt het jouw leuk om je hiervoor op te geven? stuur ons een email (info@sinterklaas-haarlem.nl) of geef ons een belletje (0255 755 706). Wij nemen dan contact met je op. Je hoeft niet over kleding te beschikken wij hebben alles ruim op voorraad.

  Ervaring is geen vereiste als Sinterklaas is geen vereiste voor ons. Neem alvast een kijkje op onze website om te zien wie wij zijn: http://www.sinterklaas-haarlem.nl

 20. Juul schreef:

  Gezocht (stem) acteur met een bijzonder! stemgeluid of accent (geen Amsterdams of zuidelijk accent).
  Voor een kleine rol in een hoorspel zijn wij op zoek naar een stemacteur (jongen) klankleeftijd teenager (18-30 jr)
  reageren kan t/m 18 november a.s. via contact.its.an.audiobook@gmail.com met demo of reel. ovv STEM.
  Opname vindt plaats in Hilversum.

 21. Juul schreef:

  Wij zijn, voor een bijrol, op zoek naar een jonge (stem)acteur met Marokkaanse achtergrond die vloeiend Nederlands spreekt maar ook kan acteren met een Nederlands Marokkaans accent. Reageren, liefst met demo of showreel: contact.its.an.audiobook@gmail.com

 22. Suze schreef:

  Op zoek naar een amateurtheatergroep die het leuk vindt om op zeer korte termijn (binnen 2 weken) de tekst van een hoorspel uit te testen dmv tekst en improvisatie. Voorkeur gaat uit naar een gezelschap dat in Den Haag of omstreken repeteert. Minimaal 5 spelers. Duur 1 avond. Bij interesse graag mailen naar Suze.

 23. Carolien van Heijst schreef:

  Gezocht: proactieve spelers met lef

  Organisatie
  Wij zijn Bender&Heijst, een nieuw op te richten disability led theatergroep en zoeken enthousiaste spelers. Disability led wil zeggen dat de kern van de groep bestaat uit mensen met een beperking. De groep richt zich op het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige voorstellingen waarbij creative access leidend is. Bij creative access maken middelen als audiodescriptie, gebarentaal, ondertiteling en visueel theater op een creatieve manier onderdeel uit van een voorstelling. Zie voor meer informatie http://www.wijzijn5d.nl

  Wij zoeken
  Proactieve spelers die met lef en plezier op de vloer staan en graag samen onderzoeken.
  Onze voorkeur gaat uit naar spelers met een (on)zichtbare beperking en podiumervaring.

  Wij bieden
  De mogelijkheid om je spel te verdiepen onder professionele begeleiding. Er wordt toegewerkt naar een festival voorstelling voor komend seizoen. Repetities vinden plaats in Amsterdam Noord.

  Auditie
  Ben je geïnteresseerd? Meld je dan bij ons aan voor 1 december 2018, de auditie is op zaterdag 8 december in Amsterdam. Stuur een mail met motivatie en foto naar tgbenderheijst@gmail.com

  Meer informatie volgt na aanmelding.
  http://www.facebook.com/BenderHeijst

 24. F.Jung schreef:

  I am looking for 2 male performers for a 5 days performance at the RijksOpen 2018.
  If you have a certain talent for going unnoticed, a deep voice that resonates in people’s head long after you talked, an inclination for repetitive speeches, a tendency to enjoy solitude in nature: you are the one I am looking for, write me at:
  jung.florence@gmail.com
  (This job is paid 400€ plus food. Working hours: 39. Date : from November 20 to 25 during opening times of a major art event in Amsterdam.)

 25. ZID theater schreef:

  ZID Theater zoekt young creatives!

  Of je nou generatie X, Y of Z bent we zijn allemaal generatie NU. Deze Ithakaza-avond wisselen we niet alleen disciplines uit maar ook overlevingstactieken om niet te verdwalen in de urban jungle van Amsterdam.

  Ithakaza is een maandelijks terugkerend evenement, georganiseerd door ZID theater. Op deze avonden vindt er een culturele jamsessie plaats tussen verschillende disciplines. Verwacht dans, muziek, poëzie. theater en meer. Bezoekers betalen hun entree niet met geld maar met een lekker hapje.

  Wij zijn opzoek naar creatievelingen die hun materiaal op vrijdagavond 23 november willen uitwisselen of uitproberen. Wij bieden jou een publiek, ruimte en een kennismaking met het netwerk van ZID.
  Wil je meedoen of heb je vragen; mail naar: academy@zidtheater.nl

  Praktische info:
  Aanwezig 16:00 (avondeten is aanwezig)
  Start avond 20:00
  Einde avond 22:00
  Locatie: De Roos van Dekamaweg 1
  1061 HR Amsterdam

 26. Nicky schreef:

  GEZOCHT Praktikabels.

  Van die inklapbare, stapelbare podiumstukken of tribune delen.

  Er is budget! Liefst een grote partij!

  Mail naar nicky@theatergroepgras.nl

 27. Nicky schreef:

  Amateurspelers uit Nijmegen en omgeving met ervaring opgelet!

  Voor Moordnacht November, onze interactieve voorstelling meets theatergame waarin het publiek een moord oplost, zoeken we acteurs. Ben jij ouder dan 18 en kun je de onderstaande data (Er 1 missen mag!)? Meld je dan aan en kom een maand knallen met andere ervaren acteurs.

  Theatergroep GRAS is het grootste gezelschap van Nijmegen, en we maken 15 producties en 2 scholentours per seizoen. Meld je aan via info@theatergroepgras.nl

  Repetities:
  Dinsdag 30 Oktober
  Dinsdag 6 November
  Zaterdag 10 November – 12-18u.
  Dinsdag 13 November
  Dinsdag 20 November
  Zaterdag 24 November – 12-18u
  Dinsdag 27 November – Generale

  Woensdag 28 November – SUCCESoptie
  Donderdag 29 November – Uitkoop.
  Vrijdag 30 November – Reguliere Voorstelling

 28. Crowdfilms | Laurens Van Lieshout schreef:

  Een filmopname van uw voorstelling aan een minimale kostprijs?

  Crowdfilms.be voert met dank aan een Interreg subsidie marktonderzoek uit in Nederland en is daarvoor op zoek naar 3 podium-producties in de Nederlandse grensregio’s met België die hun voorstelling professioneel willen laten filmen.

  Het type voorstelling is flexibel: theater, musical, performance, etc. Eender welke voorstelling in een overdekte ruimte volstaat. De opname zelf moet gebeuren in de grensregio’s, maar de afkomst van het productiehuis is gelijk. Een Rotterdams gezelschap dat speelt in Nederlands Limburg zou bv. prima zijn. De voorstelling dient in November, ten laatste begin December van dit jaar door te gaan.

  Vanwege het onderzoek kan de opname worden aangeboden aan een bijzonder scherp tarief (kostendekkend zonder marge). De limiet ligt vast op 3 voorstellingen: snel reageren is de boodschap!

  Contact en vragen welkom via:
  team@crowdfilms.be

 29. Sujin Bae & Jonathan Lemke schreef:

  Male actor/performer for performance at RijksOPEN wanted!

  For the RijksOpen 2018 we will show a theatrical performance in the Rijksakademie in Amsterdam. The piece is called “The Maternal Voice”, is 30 minutes long and consists of two monologues of ca. 15 minutes, spoken by two actors. The actors, one male and one female, will wear (well-produced) silicon masks, which make them seem old.
  The male performer we are looking for should be age 35-65 and have a strong voice.
  The performances will take place 20. – 25. November.
  If you are interested, please write an email with a photo to us! jnthnlmk@gmail.com

 30. STA! (Studenten Toneelvereniging Amsterdam) schreef:

  ! OPSLAGRUIMTE AANGEBODEN !

  Ben jij of ken jij iemand die opzoek is naar een antikraak opslagruimte van maar liefst 35 m2 in de Bijlmerbajes? Dan zijn wij de ideale partner voor jou! Mail voor meer informatie naar info@sta-toneel.nl

 31. Lucia van der Pasch schreef:

  Ik ben op zoek naar de laatste aanvullingen voor de rekwisietenlijst van mijn afstudeervoorstelling aan de Academie voor Theater en Dans. Wie heeft er tips?

  – Munten: Het gaat om het effect (zowel zicht als geluid) van met je handen door een volle sporttas met munten gaan. Bodem kan dus opgevuld worden, maar de bovenste laag moet ergens op echte munten lijken. Suggesties?

  – Guldenbriefjes: Hoe maakt men dit na? Een restje echte briefjes kan ook, want we hebben er niet meer dan 10 nodig, in ieder geval een paar van 25 gulden.

  – Magnetrons: Mag kapot zijn. Bij voorkeur wat ouder (jarigen ‘90/‘00). Bij voorkeur omgeving Amsterdam of in de buurt van een station. (2 nodig)

  – Credit cards e.a. pasjes: Wie heeft er nog een stapeltje liggen van kaarten die in ieder geval de indruk wekken dat het ‘echte’ hardplastic kaarten zijn?

  Alle tips zijn welkom!

  – Lucia (lucia.vanderpasch [@] student.ahk.nl)

 32. Volle Zaal Producties schreef:

  MET SPOED SPELER M/V (20-35jr) gezocht voor (familie)musicalvoorstelling WEB!

  Web is de nieuwe musical voorstelling van Volle Zaal Producties, een modern sprookje over het mediagebruik van kinderen, media vs fantasie!
  De voorstelling verhaalt over Ikke, die samen met de befaamde dr. Bodiszar Breinstein het hoofd van zijn Grote zus bezoekt, op zoek naar de oorzaak van haar vreemde gedrag. Een magisch avontuur begint. Meer informatie over de voorstelling vind je op onze website: http://www.vollezaalproducties.nl/web

  PRAKTISCHE INFORMATIE
  – Een mannelijke of vrouwelijke speler tussen de 20-35 jaar.
  – We repeteren op woensdagavond van 19.00-22.00 en 1x per maand op zondag van 09.30-17.30 in Utrecht.
  – De repetities zijn begin oktober gestart, maar door uitval van een speler zijn we weer op zoek! Je kunt dan ook vrijwel direct instromen!
  – De repetitieperiode loopt van oktober ’18 t/m februari ’19, optredens eind februari.
  – Voorstellingen eind februari voor oa de buitenschoolse opvang!
  – We zoeken een speler die op hoog niveau speelt, zingt en het liefst ook danst! Dansen is een pre, geen must.
  – Het betreft voor alsnog een onbetaalde functie.
  – De functie is ook als stage te gebruiken, wij zijn erkend door de SBB.
  – Het gaat om de rol van dr. Bodiszar, een eigenzinnig excentriek figuur. (Denk aan de Madhatter in Alice in Wonderland).

  INTERESSE? Onze repetities lopen gewoon door, hoe eerder je reageert, hoe beter! Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar j.duijst@vollezaalproducties.nl. Kijk ook eens op http://www.vollezaalproducties.nl

 33. Daphne Bruineberg schreef:

  Te koop: Decor voor Disney’s High School Musical. 2 verrijdbare trappen met: kluisjes, balkon, schoolbord en ingebouwde piano! Daarnaast ook 2 banners (4×1,5m) en verrijdbare basket & scorebord met aan de achterzijde schoolbord en klok. Foto’s en contactinformatie op http://www.bruineberg.nl

 34. Charles Corneille schreef:

  te koop uit voormalige theaterstudio: 4 meter hoge kralen-vliegengordijnen, ca. 12 m breedte in stukken van ca. 75 cm breedte. geschikt voor projectie op, of aan- en doorlichten.
  pvc-dansvloer koningsblauw/maïsgeel, ca. 12 x 10 m, info en foto’s per mail: palladio.huisvoordekunsten@gmail.com

Reageer

Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden.