Abonneren Theaterkrant Magazine

Theaterkrant Magazine is het onafhankelijke vakblad voor de Nederlandse podiumkunsten, dat zes keer per jaar een actueel overzicht biedt van de ontwikkelingen in toneel, dans, opera, cabaret, muziektheater en jeugdtheater. Regelmatig heeft het een diepgravend en inspirerend themadossier. Alle aspecten van het vak komen in Theaterkrant Magazine aan bod: acteren, regisseren, dramaturgie, vormgeving en daarnaast marketing en zakelijke leiding van zowel theatergroepen als schouwburgen.

Word nu abonnee en ontvang Theaterkrant Magazine zes keer per jaar thuis op de mat. Als welkomstgeschenk ontvangt u het Theaterjaarboek.

Kies een abonnement

Welk abonnement is van toepassing op uw situatie:

 • Particulier abonnement
  Als particulier betaalt u 75 euro per jaar en ontvangt u als welkomstgeschenk het Theaterjaarboek.
 • Kortingsabonnement
  Als student, CJP-lid, CKV-docent, ACT-lid en P65-houder betaalt u slechts 36 euro per jaar. U ontvangt als welkomstgeschenk het Theaterjaarboek.
 • Kennismakingsabonnement
  Maak kennis met Theaterkrant Magazine en ontvang twee nummers voor 15 euro. Het abonnement wordt na twee nummers automatisch stopgezet.
 • Lidmaatschap voor instellingen
  Instellingen en organisaties in de theatersector kunnen lid worden en ontvangen een aantrekkelijke bundel diensten.
  Lidmaatschap is er in de maten klein, middel en groot. Vanaf 275 euro per jaar.

Aanpassingen in abonnement

Veel zaken met betrekking tot uw abonnement (verhuizing, factuur betalen) kunt u online regelen bij Abonnementenland. Daar kunt u ook contact opnemen met de klantenservice voor vragen of opmerkingen over abonneren of uw abonnement.