Theatervacature toevoegen

Elke maand trekt de theatervacaturebank meer dan 35.000 bezoekers van professionals, geïnteresseerd in een baan of stage in de theaterwereld. Ook worden nieuwe vacatures direct gedeeld op de social media van Theaterkrant.nl en vermeld in de tweewekelijkse nieuwsbrief. De vacaturebank van Theaterkrant.nl is daarmee hét digitale ontmoetingspunt voor vraag en aanbod binnen de podiumkunstensector.

Hieronder staat het formulier voor betaalde vacatures. Na inzending van het formulier komt de vacature direct online.

We hanteren een tarief van €98,- (ex. btw) per plaatsing van een vacature, ongeacht hoelang deze online staat. U kunt de gegevens zelf invoeren óf de tekst van de vacature in Word opsturen naar theatervacatures@theaterkrant.nl. Wij voeren de gegevens voor u in voor een meerprijs van € 25,- (ex. btw) per vacature.

  • U kunt een logo (Geen PDF, minimaal 600px breed en 200px hoog, maximaal 2000px breed en 2000px hoog en maximale bestandsgrootte 5Mb) van uw organisatie toevoegen met een directe link naar uw website.
  • U kunt zelf aangeven hoe lang uw advertentie zichtbaar moet zijn, met een maximum van 6 weken. Zo voorkomt u dat kandidaten nog reageren nadat de inzendtermijn verstreken is.
  • Wijzigingen aanbrengen na plaatsing kunt u niet zelf doen, maar dit doen wij snel en kosteloos voor u. Neem daarvoor contact met ons op via 06-28081627 of theatervacatures@theaterkrant.nl
Vragen?

Met vragen over de theatervacaturebank kunt u terecht bij theatervacatures@theaterkrant.nl of 06-28081627.

Velden met een * zijn verplicht.