DefDef en Wingnuts Decor, Eva K. Mathijssen, Irene Laros en Atelier pixelridder, en Sjifra IJpma en Bram van Helden zijn de winnaars van de Blvrd Van Gogh Pitch. Hun projecten worden opgenomen in de programmering van Theaterfestival Boulevard 2015. Dit besloot de jury bestaande uit onder anderen Jetse Batelaan en Leonie Clement. 

Eerder koos de jury uit bijna vijftig inzendingen de tien deelnemers die hun project mochten pitchen. De andere deelnemers waren Cie.Perelman, Frederique Hofman en Veerle van Dieren, Gehring en Ketelaars, In goed gezelschap, Jasper Vaillant, en Juup Luijten. 

De vier winnaars zullen een locatievoorstelling maken voor de doelgroep zes tot twaalf jaar. De projecten worden gefinancierd door Van Gogh Brabant en door de Provincie Noord-Brabant, die investeert in de viering van het internationale Van Gogh-jaar. 

De pitch stond dit jaar in het teken van het Van Gogh-jaar, maar Theaterfestival Boulevard wil ook komende jaren jonge theatermakers blijven ondersteunen. Theaterfestival Boulevard vindt plaats van 6 tot en met 16 augustus.