‘DAS Creative Producing’ officieel erkende masteropleiding

Door gepubliceerd 15 mei 2018

De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) heeft een positief besluit genomen over de nieuwe masteropleiding DAS Creative Producing van de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam. De opleiding gaat in september van start.

De parttime master is de eerste opleiding voor creative producers in Nederland. Begrippen als engagement, inclusiviteit, autonomie, co-ownership en urgentie staan centraal in het curriculum.

De opleiding is onderdeel van DAS Graduate School, opgericht door de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam om haar master-, 3de cyclus- en onderzoeksprogramma’s samen te brengen onder een dak.

Volgens de NVAO is de opleiding DAS Creative Producing voldoende internationaal georiënteerd, speelt ze in op de maatschappelijke en culturele actualiteit, en is ze van het gewenste masterniveau.

Als sterke punten noemt de accreditatieorganisatie onder meer de gevarieerde werkvormen, de innovatieve opbouw van het curriculum en het goed samengestelde team van docenten, keynote sprekers, tutoren en coaches.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Elders

    Nog geen andere recensies