Boogaerdt/VanderSchoot en Ann Van den Broek op Biënnale van Venetië

Door gepubliceerd 7 april 2017

Het Nederlandse performance-duo Boogaerdt/VanderSchoot en choreograaf Ann Van den Broek zijn deze zomer te gast op het theater- en dansprogramma van de Biënnale van Venetië.

Van Boogaerdt/VanderSchoot gaan in Venetië de theatrale installaties BIMBO (5-6 augustus) en Hideous (Wo)men (8 augustus) in reprise. Beide werken maken onderdeel uit van de zogenaamde Visual Statements van Suzan Boogaerdt en Bianca van der Schoot. In deze serie beeldende voorstellingen onderzoeken zij de spektakelmaatschappij en de rol van de beeldcultuur in het leven van vandaag.

Naast deze twee producties, zijn Boogaerdt en VanderSchoot ook gevraagd een tiendaagse masterclass in Venetië te verzorgen, die zal uitmonden in een presentatie (11-12 augustus) op locatie.

Ann Van den Broek presenteert op het internationale kunstenfestival haar dansfilm Co(te)lette (i.s.m. filmmaker Mike Figgis) en de voorstelling The Black Piece (26 juni).

Foto Bimbo – Boogaerdt/VanderSchoot: Ben van Duin

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Elders

    Nog geen andere recensies