Van Hoorne Entertainment gaat verder onder de naam Van Hoorne Studios. Onder deze nieuwe naam hoopt het bedrijf ‘nog meer geluk te creëren bij families en kinderen door hen te laten stappen in een droomwereld waar ze hun idolen kunnen ontmoeten, op iedere plek en elk moment’.

Het bedrijf voor familie-entertainment werd in 2003 opgericht door eigenaar en directeur Michael van Hoorne. Het bedrijf produceert voornamelijk jeugdtheater, van sprookjesvoorstellingen tot voorstellingen voor populaire merken als Peppa Pig en Brandweerman Sam en de eigen merken Fien & Teun en Woezel & Pip. Daarnaast is het bedrijf eigenaar van themapark Avonturenboerderij Molenwaard en van Familie Resort Molenwaard.

In 2023 produceerde Van Hoorne zijn eerste theatervoorstellingen in Duitsland en nam het bedrijf Dromenjager en daarmee het merk Woezel & Pip over. Samen gaan de bedrijven nu verder als Van Hoorne Studios (zonder apostrof). Een naam die volgens het bedrijf ‘perfect aansluit bij hun activiteiten en gaat helpen bij het verwezenlijken van nog meer dromen’.

Foto: Wim Lanser – De Kleine Zeemeermin De Musical van Van Hoorne