Het radioprogramma Theatermakers op AmsterdamFM staat op 26 november in het teken van twee nieuwe voorstellingen en de theatercollegereeks TEDx. Programmeur Monique van Dusseldorp vertelt over het tot stand komen van TEDx Amsterdam, Martin Snip en Jonata Staal van toneelgezelschap Nachtdieren vertellen over de nieuwe voorstelling Sugar Daddy en performer Oneka von Schrader praat over A fish in a wolf-workshop, dat op het Come Together #2 Festival in Amsterdam in première gaat.

Ook bevat het programma de vaste rubrieken Theaternieuws, de Theaterkrant Top-5 en de Theateragenda, in samenwerking met vakblad Theatermaker en Theaterkrant.nl. Recensent Loek Zonneveld zal zijn recensie van de week uitspreken. De presentatie is in handen van Constant Meijers.

Het programma Theatermakers is elke donderdag tussen 15:00 tot 16:00 uur live bij te wonen op de vierde etage van de Openbare Bibliotheek Amsterdam, te beluisteren via ether 106.8 of kabel 103.3 en zowel live als achteraf te beluisteren op amsterdamfm.nl.

Foto Monique van Dusseldorp: TEDx Amsterdam