In de radio-uitzending Theatermakers van 22 september is regisseur Marcus Azzini te gast. Hij komt vertellen over Kogelvis, de nieuwe voorstelling van Bellevue Lunchtheater die zaterdag in première gaat.

De dames van Discordia delen in de uitzending hun plannen over Mevrouw Macbeth, deel 7 in hun reeks Weiblicher Akts dat op 27 september in Frascati 3 in première gaat. Verder komen twee spelers uit The future ain’t what it used to be, een nieuwe voorstelling van Dox in regie van George Elias Tobal en Eran Ben-Michael, en is er een gesprek met de makers van Amateurs! door Toneelgroep Tobo.

Loek Zonneveld komt met zijn recensie van de week (o.v.).  De presentatie is in handen van Constant Meijers.

Theatermakers bevat tevens de vaste rubrieken Theaternieuws, de Theaterkrant Top-5 en de Theateragenda, in samenwerking met vakblad Theatermaker en Theaterkrant.nl.

Het radioprogramma is elke donderdag tussen 15.00 tot 16.00 uur live bij te wonen op de vierde etage van de Openbare Bibliotheek Amsterdam, te beluisteren via ether 106.8 of kabel 103.3 en zowel live als achteraf te beluisteren (playlist Kunst en cultuur).