Vanmiddag praat radioprogramma Theatermakers je bij over de voorstelling Het leven is droom, het Amsterdam Fringe Festival en de themaprogramma’s Thuis en Uitgelezen verhalen.

Presentator Constant Meijers praat met acteurs Julia Akkermans en Titus Muizelaar over Het leven is droom bij Toneelschuurproducties, de voorstelling die door Loek Zonneveld omschreven werd als ‘een plezierig gestoord Barokfeest’. Ook te gast zijn Aukje Verhoog en Karlijn Hamer in verband met de kick-off van de Fringe 2017, maandag in LAB 111. Daarna vertellen Lisa Wiegel en Suze Millius meer over het themaprogramma Thuis van Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. Tot slot komt Pieter van Scherpenberg langs, in verband met de dertiende editie van Uitgelezen verhalen.

Loek Zonneveld spreekt zijn recensie van de week. Andere vaste rubrieken zijn theaternieuws en de Theater Top 5 van Theaterkrant.nl.

Theatermakers op Amsterdam FM is elke donderdag tussen 15:00 en 16:00 live te beluisteren via ether 106.8 en kabel 103.3 en bij te wonen op de vierde etage van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (Oosterdokskade 143). Terugluisteren kan via de podcast.

Foto Het leven is droom: Pieter van den Boogert