Vanmiddag ontvangt het radioprogramma Theatermakers op Amsterdam FM acteur Niek van der Horst en schrijver Wolter Muller. Zij maakten bij Maas theater en dans Sell me your secret. Acteur Dirk van Dijck sluit aan in verband met de voorstelling De moed om te doden van Het Toneelhuis. Deze nieuwste regie van Guy Cassiers gaat zaterdag in Nederland in première.

Theatermaker Eran Ben-Michael wordt geïnterviewd over zijn regie Lenny, naar een tekst van Koos Terpstra over de vermaarde Amerikaanse komiek Lenny Bruce, en regisseur Jansje Meijman over Het moet wel leuk blijven, de nieuwe voorstelling van Golden Palace.

Loek Zonneveld spreekt zijn recensie van de week (o.v.) en de presentatie is in handen van Constant Meijers.

Het radioprogramma Theatermakers is verbonden aan vakblad Theatermaker en Theaterkrant.nl. Het is elke donderdag tussen 15:00 tot 16:00 uur live te beluisteren via ether 106.8 of kabel 103.3 en bij te wonen op de vierde etage van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (Oosterdokskade 143).

Uitzendingen zijn zowel live als achteraf te beluisteren op amsterdamfm.nl (playlist Kunst en cultuur). En Theatermakers is sinds kort ook te beluisteren als podcast, te vinden via iTunes of uw podcastapp.Rsdio

Foto Sell me your secret: Phile Deprez