Het radioprogramma Theatermakers op Amsterdam FM ontvangt vandaag muziektheaterprogrammeur Lestari Scholtes van Ostade A’dam. Zij komt vertellen over het tiendaagse festival Muziektheaterdagen A’dam.

Directeur Anne Breure (foto) is te gast in verband met de transformatie van het Veem Huis voor Performance tot een ‘100 Dagen Huis’ en het VERY NOW #1 festival dat voor deze transformatie in het Veem plaatsvindt.

Verder spreekt presentator Constant Meijers met dansers Maaike van de Westeringh, Anne-May de Lijser en Zoé Leduc over Have I been here before, een nieuwe choreografie van Marie Goeminne voor Dansmakers Amsterdam.

Het radioprogramma Theatermakers is verbonden aan vakblad Theatermaker en Theaterkrant.nl. Het is elke donderdag tussen 15:00 tot 16:00 uur live te beluisteren via ether 106.8 of kabel 103.3 en bij te wonen op de vierde etage van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (Oosterdokskade 143).

Uitzendingen zijn zowel live als achteraf te beluisteren op amsterdamfm.nl (playlist Kunst en cultuur). En Theatermakers is sinds kort ook te beluisteren als podcast, te vinden via iTunes.