René van Meurs en Servaes Nelissen in radioprogramma Theatermakers

Door gepubliceerd 16 februari 2017

Cabaretier René van Meurs en acteur Servaes Nelissen schuiven vanmiddag aan bij radioprogramma Theatermakers. Van Meurs vertelt meer over zijn voorstelling Even goede vrienden, die dit seizoen in reprise gaat. Nelissen komt langs om te praten over de voorstelling Potters Beesten van het gezelschap Swarte Kunst. Daarnaast zijn er telefonische interviews met Lotte Dunselman van TG Echo en met Forced Entertainment.

Dunselman spreekt met presentator Susanne Visser over de voorstelling Burgerlijke Schemering, die in februari in première ging. Het Britse theatercollectief Forced Entertainment vertelt over hun voorstelling Real Magic, die deze week in Frascati in Amsterdam te zien is en die geselecteerd is voor het Theatertreffen in Berlijn.

Het radioprogramma Theatermakers is verbonden aan vakblad Theatermaker en Theaterkrant.nl. Het is elke donderdag tussen 15:00 tot 16:00 uur live te beluisteren via ether 106.8 of kabel 103.3 en bij te wonen op de vierde etage van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (Oosterdokskade 143). Uitzendingen zijn zowel live als achteraf te beluisteren op amsterdamfm.nl (playlist Kunst en cultuur). Theatermakers is sinds kort ook te beluisteren als podcast.

Foto: Ilja Lammers

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Elders

    Nog geen andere recensies