Hans Smit presenteert Radioprogramma Theatermakers

Door gepubliceerd 9 februari 2017

Vanmiddag presenteert Hans Smit het radioprogramma Theatermakers op Amsterdam FM. Smit (Opium, De Klassieken) spreekt Kiki Rosingh van Theater Frascati over het themaprogramma Enfants terribles. Kinderen nemen deze dagen het theater in de Nes over.

Matthijs IJgosse van Moeremans & Sons is te gast vanwege de voorstelling Ik zie Spoken, een bewerking in de Crashtest Ibsen-reeks. Volgende week voor het eerst in Amsterdam. Verder komt Sabri Saad el Hamus langs. Hij is binnenkort te zien in een nieuwe voorstelling bij De Nieuw Amsterdam over schrijver, dichter, zionist Jacob Israel de Haan.

Theatermakers is verbonden aan vakblad Theatermaker en Theaterkrant.nl. Het radioprogramma is elke donderdag tussen 15:00 en 16:00 live te beluisteren via ether 106.8, kabel 103.3 en de website amsterdamfm.nl en bij te wonen op de vierde etage van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (Oosterdokskade 143). Terugluisteren kan via de podcast.

Foto Ik zie spoken op Oerol: Julian Maiwald

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Elders

    Nog geen andere recensies