Lidmaatschap voor instellingen

Theatermaker, het vakblad voor de podiumkunsten, en Theaterkrant.nl kunnen niet bestaan zonder ondersteuning vanuit de sector. De instellingen – gezelschappen, schouwburgen, festivals, producenten – hebben ook aangegeven dat ze het belang inzien van zowel een vakblad dat aan debat, reflectie en (de eerste aanzet tot) geschiedschrijving doet als van een website met recensies over toneel, dans, opera, cabaret en jeugdtheater, publieksreacties en theaternieuws.

Vanaf 2016 krijgt die ondersteuning vorm via het lidmaatschap voor instellingen. Leden krijgen één of meer exemplaren van Theatermaker toegestuurd, toegang tot het digitale archief en verwerven het gebruiksrecht op alle content van Theatermaker en Theaterkrant.nl. Bovendien krijgen ze tien procent korting op adverteren in beide media.

Het instellingslidmaatschap komt in drie maten voor grote, middelgrote en kleine instellingen, gebaseerd op het aantal voorstellingen dat ze maken of presenteren.

 • Klein: één exemplaar van Theatermaker, gebruiksrecht voor de content, korting op adverteren – kosten: € 250,- per jaar
 • Middel: drie exemplaren van Theatermaker, gebruiksrecht voor de content, korting op adverteren – kosten: € 400,- per jaar
 • Groot: vijf exemplaren van Theatermaker, gebruiksrecht voor de content, korting op adverteren – kosten: € 900,- per jaar
Lidmaatschap instellingen
 •   Klein (€ 250,- per jaar)
    Middel (€ 400,- per jaar)
    Groot (€ 900,- per jaar)


 • Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden (zie onder).

Algemene voorwaarden

 • Abonnementen buiten Nederland hebben een meerprijs van € 50,00 per jaar (zes nummers) in verband met verzendkosten.
 • Bedragen zijn inclusief 6% btw en verzendkosten. Voor de betaling van het lidmaatschap krijgt u een factuur toegezonden.
 • Opzeggingen (o.v.v. abonneenummer en het volledige adres) uitsluitend per post of e-mail naar abonnementen@theatermaker.nl. Lidmaatschap op Theatermaker worden elk jaar automatisch verlengd tenzij uiterlijk vier weken voor afloop van de abonnementsperiode is opgezegd. Opzeggingen worden bevestigd per e-mail. Deze bevestiging geldt als uw bewijs van opzegging. Bewaar deze dan ook goed.
 • Adreswijzigingen: uiterlijk drie weken voor de verhuizing doorgeven via abonnementen@theatermaker.nl. U ontvangt een bevestiging per e-mail.

Voor vragen en/of opmerkingen over het lidmaatschap: info@theatermaker.nl.