Abonneren Theatermaker

Theatermaker is het onafhankelijke vakblad voor de Nederlandse podiumkunsten, een prachtig vormgegeven tijdschrift dat zes keer per jaar verschijnt. In elke editie staat een thema centraal, dat van verschillende kanten wordt belicht en uitgediept. Alle aspecten van het vak komen in Theatermaker aan bod: acteren, regisseren, dramaturgie, vormgeving, marketing en zakelijke leiding.

Ook vindt u in elke Theatermaker columns van Willem de Wolf, Daan Windhorst en een feuilleton van Hannah van Wieringen. Bij elke editie organiseert de redactie een live debat, waarop wordt doorgepraat over de thema’s uit het blad.

Word NU abonnee en ontvang Theatermaker zes keer per jaar thuis op de mat. Als welkomstgeschenk ontvangt u tevens de bundel Lieg ik soms? van Laura van Dolron uit de serie van Theaterboek.

Kies een abonnement

Theatermaker heeft verschillende soorten abonnementen:

 • Bedrijfsabonnement
  Als instelling of organisatie betaalt u € 125,- per jaar.
 • Particulier abonnement
  Als particulier betaalt u € 75,- per jaar en ontvangt u als welkomstgeschenk de bundel uit de serie van Theaterboek.
 • Kortingsabonnement
  Als student, CJP-lid, CKV-docent en P65-houder betaalt u slechts € 50,- per jaar.
  Als ACT-lid betaalt u € 60,- per jaar.
  U ontvangt als welkomstgeschenk de bundel uit de serie van Theaterboek. Vult u indien u recht hebt op korting de aanvullende gegevens in op onderstaand formulier.
 • Kennismakingsabonnement
  Maak kennis met Theatermaker en ontvang twee nummers voor € 15,-. Het abonnement wordt na twee nummers automatisch stopgezet. Dit abonnement is i.v.m. hoge verzendkosten alleen mogelijk binnen Nederland.
 • Cadeau-abonnement
  Geef een abonnement op Theatermaker cadeau en krijg € 5,- korting op het abonnementsgeld. Hiervoor vult u in onderstaand formulier de gegevens van de nieuwe abonnee in, met in het vak Opmerkingen uw eigen naam en het factuuradres.

Algemene voorwaarden

 • Abonnementen buiten Nederland hebben een meerprijs van € 50,00 per jaar (zes nummers) in verband met verzendkosten.
 • Bedragen zijn inclusief 6% btw en verzendkosten. Voor de betaling van het abonnement krijgt u een factuur toegezonden. Na betaling stuurt Theatermaker u het welkomstcadeau.
 • Opzeggingen (o.v.v. abonneenummer en het volledige adres) uitsluitend per post of e-mail naar abonnementen@theatermaker.nl. Jaarabonnementen op Theatermaker worden elk jaar automatisch verlengd tenzij uiterlijk vier weken voor afloop van de abonnementsperiode is opgezegd. Opzeggingen worden bevestigd per e-mail. Deze bevestiging geldt als uw bewijs van opzegging. Bewaar deze dan ook goed.
 • Adreswijzigingen: uiterlijk drie weken voor de verhuizing doorgeven via abonnementen@theatermaker.nl. U ontvangt een bevestiging per e-mail.

Voor vragen en/of opmerkingen over abonneren of uw abonnement: abonnementen@theatermaker.nl.

Neem een abonnement
 •   Bedrijfsabonnement (€ 125,- per jaar)
    Particulier abonnement (€ 75,- per jaar)
    Kortingsabonnement (€ 50,-/€ 60,- per jaar)
    Kennismakingsabonnement (€ 15,- voor twee nummers)
    Cadeau-abonnement (€ 5,- korting op uw abonnement)


 • Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden (zie hierboven).