Van den Ende steunt slachtoffers Filipijnen

Door gepubliceerd 13 november 2013

Joop van den Ende Theaterproducties is een actie gestart voor de slachtoffers van tyfoon Haiyan op de Filipijnen. Van 13 tot en met 20 november zal na afloop van alle voorstellingen door de castleden worden gecollecteerd. Het totaalbedrag wordt aan het eind van de week door Joop van den Ende Theaterproducties verdubbeld en komt ten goede aan giro 555.

Het betreft de voorstellingen Sister act (AFAS Circustheater Den Haag), Jersey boys (Beatrix Theater Utrecht), Hij gelooft in mij (DeLaMar Theater Amsterdam) en de theaters waar de reizende productie Love story de aankomende week is te zien (Theater Castellum Alphen aan de Rijn, Theater de Purmaryn Purmerend, De Kom Stadstheater en kunstencentrum Nieuwegein en Parktheater Eindhoven).

Van den Ende is niet de enige die zich inzet voor de ramp. Verschillende cabaretiers, onder wie Dolf Janssen, Freek de Jonge en Sara Kroos, hebben aangekondigd de opbrengst van een voorstelling aan giro 555 te doneren.

(Hij gelooft in mij – Joop van den Ende Theaterproducties, foto: Roy Beusker)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Elders

    Nog geen andere recensies