De erfgoedcollectie van het TIN verhuist naar het besloten boekendepot van de UvA, het IWO. Vanaf 1 maart liggen daar de 161.957 historische objecten uit drie eeuwen Nederlandse podiumkunsten opgeslagen.

Sinds de sluiting van Theater Instituut Nederland in 2013 beheert UvA Bijzondere Collecties de erfgoedcollectie van het sectorinstituut, met kostuums, maquettes, rekwisieten, schilderijen, prenten, foto’s en boeken (van voor 1945) uit de Nederlandse theatergeschiedenis. Het museaal materiaal bleef aanvankelijk opgeslagen in twee loodsen aan de Keienbergweg in Amsterdam Zuid-Oost. Met een verhuizing naar zijn eigen depot wil Bijzondere Collecties nu kosten besparen en de materialen beter beschermen. De TIN erfgoedcollectie blijft eigendom van stichting TIN.

De TIN mediatheekcollectie, die bestaat uit theaterboeken en -teksten van na 1945, bladmuziek, productiedocumentatie en knipselmappen, is sinds 2013 eigendom van de UvA. Het materiaal is ondergebracht en aan te vragen bij de UvA Universiteitsbibliotheek.