Theaterkrant en Theatermaker zoeken een redactiestagiair(e)

Door gepubliceerd 13 juni 2018

Heb jij grote affiniteit met de theatersector en wil je meer leren over theaterjournalistiek? Ter versterking van de redactie van Theaterkrant.nl en Theatermaker zoeken we een stagiair(e) die meehelpt met alle aspecten van het maken van de website en het vakblad.

We zoeken een stagiair(e) die drie dagen per week beschikbaar is van 20 augustus tot eind december. Je doet voornamelijk bureau- en beeldredactie en voert diverse administratieve werkzaamheden uit. Je bent aanwezig bij de redactievergaderingen, maakt nieuwsbrieven en schrijft korte tekstbijdragen. Daarnaast doe je research voor een groot artikel in Theatermaker. In overleg is er ook ruimte om te werken aan een eigen project op het gebied van theaterkritiek of -archivering.

Kijk hier voor meer info. Reageren kan tot 27 juni.

Foto Paperwork – BetweenTwoHands, Nick van Tiem

2 Reacties

 1. Geplaatst op 20 juni 2018 om 18:53 | Permalink

  Niet dat ik zelf wilde reageren, maar ik ken wel iemand die het zou moeten doen. Echter….Ik ontvang bovenstaand bericht vandaag in mijn in box en vandaag is ook de laatste dag dat gereageerd kan worden. Enige flexibiliteit met de sluitingsdatum is gewenst.

 2. Joke Beeckmans Joke Beeckmans
  Geplaatst op 20 juni 2018 om 20:08 | Permalink

  Beste Frans, je kunt nog even reageren. We hebben de sluitingsdatum aangepast.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

 • Elders

  Nog geen andere recensies