In de derde aflevering van het radioprogramma Theatermakers van dit seizoen ontvangt presentator Hans Smit regisseur Mustafa Duygulu en acteur Mark Kraan van Likeminds’ Non Profit Kapitalist over Geef Rio maar de schuld, de nieuwe lunchpauzevoorstelling in Bellevue.

Ook te gast is George Elias Tobal over zijn voorstelling Woestijnjasmijntjes bij de Toneelmakerij. Boukje Schweigman schuift aan om te vertellen over de voorstelling For the time being, die zij samen heeft gemaakt met Slagwerk Den Haag en die deze week speelt in Frascati. Ten slotte belt Hans Smit met Jörgen Raymann over zijn nieuwe voorstelling Vastgoed B.V. waarin hij speelt samen met onder anderen Huub Stapel en Frederik Brom. De voorstelling gaat maandag in première in het DeLaMar Theater.

Vaste rubrieken van Theatermakers zijn het theaternieuws en de Theater Top 5 van Theaterkrant.nl. Loek Zonneveld komt met zijn recensie van de week. Theatermakers is elke donderdag van 15:00 tot 16:00 uur live te beluisteren via StadsFM, ether 106.8 en kabel 103.3. Terugluisteren kan via Salto.nl.

Foto: Casper Koster