Moeder, ik wil bij de revue is de grote winnaar van de Musical Awards 2015. De prijzen voor zowel mannelijke als beste vrouwelijke hoofdrol in een grote musical gingen naar Jon van Eerd en Simone Kleinsma in Ik wil bij de revue. 

Ook de prijzen voor beste vrouwelijke bijrol in een grote musical (Raymonde de Kuyper), aanstormend talent (Terence van de Loo) en beste vormgeving/toneelbeeld (Guus Verstraete, Ad de Haan, Carla Janssen) gingen naar Moeder, ik wil bij de revue. 

Esther Maas won de prijs voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical voor haar rol in Putting it together. Beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical is William Spaaij in De kleine blonde dood. Billy Elliot van Joop van den Ende Theaterproducties en De kleine blonde dood van Albert Verlinde Entertainment zijn volgens de vakjury de beste musicals van 2014.

Dick Cohen kreeg de award voor beste mannelijke bijrol in een grote musical voor zijn rol in Love storyBrigitte Heitzer won de prijs voor beste bijrol in een kleine musical voor haar rol in Putting it together en Gijs Naber voor zijn rol in Lang en gelukkig van het Ro Theater.

De vakjury bestond dit jaar uit voorzitter Cornald Maas, Caroline Frerichs, Erik Jonk, Peter Noten, Hilde Scholten, Gijs Staverman en Henriëtte Tol. Het gala vond plaats op 7 januari in het Beatrix Theater in Utrecht en werd voor het eerst sinds drie jaar weer live op televisie uitgezonden door AVROTROS. Meer dan 1,2 miljoen mensen bekeken de uitzending, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Foto prijswinnaars Musical Awards 2015: Roy Beusker