Michiel Nannen is per 1 maart benoemd tot artistiek coördinator van ICKamsterdam. Dit hebben directeuren Emio Greco en Pieter C. Scholten bekend gemaakt. In deze nieuwe functie geeft Nannen in nauwe samenwerking met Greco en Scholten sturing aan alle artistieke activiteiten binnen het gezelschap. Hij neemt tevens de verantwoordelijkheid voor het initiëren en ontwikkelen van gezamenlijke projecten van ICKamsterdam en het Ballet National de Marseille (BNM), waarvan Greco en Scholten eveneens de artistieke directie vormen.

Daarnaast coördineert Nannen het artistieke kernteam, onderhoudt en ontwikkelt hij het (internationale) netwerk van theaters en residentieplekken en zoekt hij naar creatieve partnerschappen met het bedrijfsleven.

Michiel Nannen werkte al voor ICKamsterdam als managing director. Eerder was hij zakelijk leider voor Dansmakers Amsterdam en adviseur van het Fonds Podiumkunsten. Nannen studeerde bedrijfseconomie in Groningen en combineert zijn werk in de kunstensector met een praktijk als organisatieadviseur en management coach in het bedrijfsleven. In lijn hiermee richtte hij in 2007 het bedrijf Artful Leadership op, om innovatie in leiderschap te stimuleren door podiumkunstenaars met het bedrijfsleven te verbinden.