Martijn Kardol wint Groninger Studenten Cabaret Festival

Door gepubliceerd 9 november 2015

Martijn Kardol is de grote winnaar van de 29e editie van het Groninger Studenten Cabaret Festival: tijdens de finale op 6 november won hij zowel de juryprijs, de persoonlijkheidsprijs als de publieksprijs.

Kardol studeerde een jaar aan de Koningstheaterakademie in Den Bosch en vervolgens Sociologie en Zweeds aan de Universiteit van Amsterdam. Na een opleiding aan de BNN University is hij nu producer voor 3FM en columnist voor Radio 1-programma Druktemakers. In 2014 won hij de publieksprijs van het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival.

De vierkoppige jury van het cabaretfestival bestond dit jaar uit Ruud Buurman, George Visser, Pietie van Veen en Rieneke van Nunen. Kardol nam het op tegen de duo’s Rajko en zijn broer en Roovers en Van Leeuwen. De drie finalisten gaan dit seizoen op tournee door heel Nederland.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Elders

    Nog geen andere recensies