Martijn Fischer gaat opnieuw de hoofdrol spelen in de musical Hij gelooft in mij, die begin volgend jaar terugkeert naar de Nederlandse theaters. ‘Ik ben heel blij en vereerd dat ik de rol van mijn leven nog een keer ten tonele mag brengen.’

‘In Nederland is er eigenlijk maar een persoon die André Hazes kan spelen. Dat is Martijn Fischer’, zegt Albert Verlinde, Algemeen Directeur en Producent van Stage Entertainment Nederland, in een persbericht. ‘Tussen 2012 en 2015 heeft hij dat bijna iedere dag laten zien. Anno nu blijkt dat deze rol nog steeds op zijn lijf is geschreven.’

In de afgelopen jaren is Fischer nog altijd actief gebleven als Hazes. Hij heeft de rol van de zanger in de film Bloed, Zweet & Tranen gespeeld en won hiermee een Gouden Kalf. Met zijn eigen band heeft hij het afgelopen jaar getoerd met de voorstelling Martijn Fischer zingt Hazes.

De musical Hij Gelooft in Mij ontving vijf keer vijf sterren van de Nederlandse pers en vier Musical Awards waaronder ‘Beste Grote Musical 2013’.  De voorstelling werd bijna 800 keer gespeeld voor in totaal meer dan 700.000 bezoekers.

Hij Gelooft in Mij wordt hernomen als reizende productie en zal vanaf begin 2021 in 18 verschillende steden te zien zijn.

Foto: Mark Engelen