Marina Mascarell bij Radioprogramma Theatermakers

Door gepubliceerd 16 maart 2017

In radioprogramma Theatermakers op Amsterdam FM is vanmiddag regisseur-choreograaf Marina Mascarell te gast. In haar performance Three Times Rebel geeft ze het publiek een schaamteloze blik op de vrouw en haar lichaam. Actrice Manja Topper van Dood Paard vertelt meer over de voorstelling Het Raadsel van Alles Wat Leeft en Khadija El Kharraz Alami en Scarlett Tummers van Le Mouton Noir over Échte mannen.

Loek Zonneveld schuift aan met zijn wekelijkse recensie en Susanne Visser presenteert. Theatermakers bevat tevens de vaste rubrieken Theaternieuws, de Theaterkrant Top-5 en de Theateragenda, in samenwerking met vakblad Theatermaker en Theaterkrant.nl.

Theatermakers is elke donderdag tussen 15:00 en 16:00 live te beluisteren via ether 106.8 en kabel 103.3 en bij te wonen op de vierde etage van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (Oosterdokskade 143). Terugluisteren kan via de podcast.

Foto Three times rebel – Marina Mascarell: Loes Schakenbos

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Elders

    Nog geen andere recensies