Programmeur Lara Staal van Frascati vertelt in radioprogramma Theatermakers op Amsterdam FM op 15 oktober over de reeks ISSUES bij Frascati, waarvan deze week de eerste is gestart: Changing Places.

Ook spreekt Davy Pieters telefonisch over haar performance art collectief KOBE dat tijdens Amsterdam Dance Event optreedt en is Tamar Blom te gast vanwege een onderzoek naar geuren dat hij samen met Anne Helvoort in Het Veem Theater uitvoert.

De presentatie is deze keer in handen van Jochum Veenstra van de Theatertroep en Susanne Visser. Ook bevat het programma de vaste rubrieken Theaternieuws, de Theaterkrant Top-5 en de Theateragenda, in samenwerking met vakblad Theatermaker en Theaterkrant.nl. Recensent Loek Zonneveld zal zijn recensie van de week uitspreken.

Het programma Theatermakers is elke donderdag tussen 15:00 tot 16:00 uur live bij te wonen op de vierde etage van de Openbare Bibliotheek Amsterdam, te beluisteren via ether 106.8 of kabel 103.3 en zowel live als achteraf te beluisteren op amsterdamfm.nl.

Foto Lara Staal: Bas de Brouwer