Introdans heeft Kevin Cregan toegevoegd aan het team balletmeesters van het gezelschap, dat bestaat uit Diane Matla en Iris Reyes. Cregan danste bij Het Nationale Ballet en was in verschillende projecten te zien als freelance danser. Na HNB verlegde hij zijn werkzaamheden van danser naar balletmeester en choreograaf en werkte hij als docent voor o.a. The Forsythe Company, Cullberg Ballet en het Nederlands Dans Theater. Met William Forsythe en Meryl Tankerd werkte hij aan een musicalproductie in Londen.

Met ingang van seizoen 2012/13 versterkt Introdans het tableau ook met jong Nederlands danstalent. Ruben Ameling, Kim van der Put, Pascal Schut en Nienke Wind zijn allen twintig jaar oud en werden door artistiek directeur Roel Voorintholt tijdens hun opleiding opgemerkt. Zij zijn afkomstig van Nederlandse dansvakopleidingen: het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, de Nationale Balletacademie in Amsterdam en Codarts in Rotterdam. De dansers kregen alle vier een seizoenscontract bij het Arnhemse dansgezelschap.

Roel Voorintholt: ‘Introdans investeert graag in jong talent, het is een van onze speerpunten en ik kijk uit naar de ontwikkeling van deze jonge dansers.’

foto Hans Gerritsen [v.l.n.r.: Ruben Ameling, Nienke Wind, Pascal Schut en Kim van der Put]