Het radioprogramma Theatermakers op AmsterdamFM besteedt op 3 september aandacht aan voorstellingen op het Amsterdam Fringe Festival en het Nederlands Theater Festival, die beide vandaag van start gaan, en aan het Fortenfestival. 

Presentator Constant Meijers gaat in gesprek met Sjoerd Meijer en Sarah Jonker over de voorstelling Hoffelijkheid revisited, so what? (TF), met Ester Natzijl over de voorstelling Watching (Amsterdam Fringe), en met Marijke de Kerf over de voorstelling A Tony Award Winning Performance (Fringe Festival). Ook is Leonie Wijsman van het Fortenfestival te gast. 

Ook bevat het programma de vaste rubrieken Theaternieuws, de Theaterkrant Top-5 en de Theateragenda, in samenwerking met vakblad Theatermaker en Theaterkrant.nl. Recensent Loek Zonneveld zal zijn recensie van de week uitspreken.

Het programma is elke donderdag tussen 15:00 tot 16:00 uur live bij te wonen op de vierde etage van de Openbare Bibliotheek Amsterdam, te beluisteren via ether 106.8 of kabel 103.3 en zowel live als achteraf te beluisteren op amsterdamfm.nl.