Theater de Engelenbak wordt overgenomen door Frascati. Na het wegvallen van de subsidie van de gemeente Amsterdam stond het zalencomplex, dat een grote rol speelde in de presentatie van beginnende theatermakers, leeg. Met de overname van de Engelenbak neemt Frascati afscheid van Frascati WG, de locatie op het voormalig Wilhelmina Gasthuis terrein.

De Engelenbak krijgt een centrale rol als podium voor talentontwikkeling. Frascati zal op de nieuwe locatie nieuwe makers uit het eigen productiehuis presenteren, bovendien wordt de Amsterdamse Theaterschool vaste partner in de bespeling. Studenten van onder meer de Regieopleiding, de Mimeopleiding en de School voor nieuwe dansontwikkeling (SNDO) zullen hun werk hier tonen.

Met deze versterkte positie in het centrum van Amsterdam en de intensieve samenwerking met de Theaterschool op het gebied van talentontwikkeling kan Frascati zijn functie als productiehuis uitbouwen en versterken.

Frascati Producties produceert het werk van jonge talentvolle theatermakers. Jaarlijks produceert Frascati ongeveer twintig nieuwe voorstellingen die in première gaan in een van de zalen in de Nes en die regelmatig in de theaters in het land te zien zijn. Op dit moment zijn Julie Van den Berghe, Naomi Vellisariou, Davy Pieters, Maren Bjørseth, Florentina Holzinger, Sadettin Kirmiziyüz en Tijdelijke Samenscholing verbonden aan Frascati Producties.