Duitse musicalrol voor Willemijn Verkaik

Door gepubliceerd 11 september 2017

De Nederlandse actrice Willemijn Verkaik gaat de hoofdrol spelen in de Duitse musical Ghosts. Haar tegenspeler in de Stage Entertainment-productie is de Duitse acteur en zanger Alexander Klaws.

De musical Ghosts gaat over het liefdeskoppel Molly en Sam. Nadat Sam bij een overwal wordt doodgeschoten, blijft hij tussen hemel en aarde zweven. Als hij erachter komt dat Molly in levensgevaar verkeert, probeert hij haar te redden uit de handen van de man die eens zijn beste vriend was.

Verkaik speelde onlangs nog de rol van Elphaba in de Musical Wicked, die te zien was in steden als New York, Londen, Stuttgart, Oberhausen en Scheveningen.

De musical Ghosts ging in 2011 in première op West End en was een jaar later ook te zien op Broadway. Vanaf 7 december presenteert Stage Entertainment de voorstelling in het Theater des Westens in Berlijn.

Foto Willemijn Verkaik en Alexander Klaws: Marcel Schaar

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Verwante artikelen

Tags

, , ,

  • Elders

    Nog geen andere recensies