Het programma Clash der Recensenten is verhuisd van de dinsdag- naar de donderdagmiddag. Het uitzenduur is gelijk gebleven, van 15.00 tot 16.00 uur. Het programma is te beluisteren op Stads FM, een onderdeel van Salto, te bereiken via de link http://www.salto.nl/streamplayer/radio/stadsfm_live.asp Wie het programma heeft gemist, kan via de site van Salto naar Programma gemist gaan en de uitzending alsnog beluisteren.

Clash der Recensenten is een programma waarin wekelijks twee of meer recensenten ingaan op premières die de voorgaande week zijn uitgebracht. In elke uitzending is ook een maker te gast die ingaat op de voorstelling die van hem of haar op het punt staat in première te gaan.

Het programma is een samenwerking tussen Publieke Omroep Amsterdam en Theatermaker/Theaterkrant, waarbij de eerste instelling verantwoordelijk is voor de productie en de laatste voor de redactie. Clash der Recensten wordt gepresenteerd door Constant Meijers, tot de vaste recensenten behoren Loek Zonneveld, Max Arian, Marcelle Schots, Simon van den Berg en Kester Freriks.