Het festival Brandhaarden dat vanmiddag van start gaat in de Amsterdamse Stadsschouwburg heeft een extra voorstelling ingelast van de productie ‘Vasili Grossman – Leben und Schicksal’. Deze voorstelling die op maandag 19 maart  in wereldpremière gaat in het Goethe Instituut Amsterdam is uitverkocht. Wegens grote belangstelling is er op dinsdag 20 maart om 20.30 uur  een extra voorstelling geprogrammeerd in de Grote Zaal van de Stadsschouwburg Amsterdam.

Brandhaarden is een van de grootste internationale toneelprojecten die de Stadsschouwburg Amsterdam  in haar geschiedenis op touw heeft gezet. Van de negen voorstellingen zijn er al vijf uitverkocht. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor Hotel Europa (balkonplaatsen) op 17 en 18 maart, de kindervoorstelling De Kleine Janneman op 18 maart en Ruf der Wildnis op 19 maart.

Elke dag presenteert TM van 17.00 tot 18.00 uur (zondag 18 maart van 13.00 tot 14.00 uur) een Brandhaarden-talkshow in restaurant Stanislavski, die live wordt uitgezonden op Amsterdam FM. In de show van 15 maart zijn Johan Simons en Melle Daamen te gast, vrijdag 16 maart Ivo van Hove en Jeroen Willems, zaterdag 17 maart Kristov Van Boven en Benny Claessens, zondag 18 maart André Jung en Annette Paulmann, maandag 19 maart discussiëren theatercritici over het werk van Münchner Kammerspiele, en dinsdag 20 maart zijn de dramaturgen van gezelschap te gast, Koen Tachelet en Jeroen Versteele. Aanmelden via info@theatermaker.nl