In de tweede aflevering van het radioprogramma Theatermakers van dit seizoen ontvangt presentator Constant Meijers theatermakers Anoek Nuyens en Rebekka de Wit om te vertellen over hun voorstelling Tenzij je een beter plan hebt.

Ook te gast is Julie Cafmeyer over de voorstellingen Bombastische liefdesverklaring en Ist this porn? No, this is love. Ibrahim Mousa komt praten over Transit 2, een voorstelling over Saber die al zes maanden probeert om zijn (in Nederland) overleden vader de grens tussen Jordanië en de Westelijke Jordaanoever over te krijgen. De voorstelling is geregisseerd door Gerardjan Rijnders. Ten slotte zitten Discordia en ’t Barre Land aan tafel met hun tweede clownsvoorstelling Pointless International brings Poly-interpretability.

Loek Zonneveld komt met zijn recensie van de week. Vaste rubrieken van Theatermakers zijn het theaternieuws en de Theater Top 5 van Theaterkrant.nl.

Theatermakers is elke donderdag van 15:00 tot 16:00 uur live te beluisteren via StadsFM, ether 106.8 en kabel 103.3. Terugluisteren kan via http://www.salto.nl/programma/theatermakers.

Foto: Michiel Kotterink