Stichting Bossa Nova is op zoek naar een CREATIVE BUSINESS DEVELOPER (vrijwilligersfunctie met onkostenvergoeding)

Bericht

Ben jij gedreven en ambitieus én op zoek naar een interessante klus totdat je jouw droombaan gevonden hebt of je volgende project begint? En wil je samen met ons werken aan de lancering van een geheel nieuw muziek en theater concept? Dan zoeken we jou!

Jouw functie
Samen met Marcella Wisbrun (initiatiefnemer) en het Bestuur ga je aan de slag met de verdere ontwikkeling van Stichting Bossa Nova. Het betreft een ondersteunende functie gericht op de voorbereiding en realisatie van Stichting Bossa Nova haar eerste project: ‘De Bossa van Jobim’.

Het gezamenlijke resultaat op korte termijn is het uitbrengen en promoten van het album, vinden van geschikte fondsen, donateurs en sponsoren, het voorbereiden van de theatertournee, waaronder het ontwikkelen van het communicatietraject, etc.

Jouw profiel
– Je bent een multitasker, leergierig, enthousiast en hebt een hands-on mentaliteit;
– Je beheerst het Nederlands uitstekend (daarbij is goed Engels een pre) en bent communicatief vaardig;
– Je hebt een passie voor muziek en theater, en met name Bossanova en Kleinkunst;
– Je woont bij voorkeur in Amsterdam (of directe omgeving);
– Je bent minimaal 1-2 dagen per week beschikbaar;
– En beschikt over een eigen laptop.

Ons aanbod
We bieden een afwisselende, dynamische en vooral inspirerende klus met veel ruimte voor eigen initiatief. Je werkt in een klein team en wordt begeleid in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Daarnaast doe je veel nieuwe contacten op in de culturele sector – zowel de muziekindustrie als theatertak. Je staat aan de basis van, bent betrokken bij én levert een actieve bijdrage aan Stichting Bossa Nova. Startdatum en periode in overleg en onkosten worden vergoed.

Meer weten?
Kijk op onze website www.stichtingbossanova.nl of mail naar Marcella Wisbrun, info@marcellawisbrun.com. Stuur haar bij interesse zo snel mogelijk (maar in ieder geval voor 1 april a.s.) jouw CV en motivatie.

Type bericht

Onbetaalde functie

E-mailadres afzender

info@marcellawisbrun.com

Website afzender

www.stichtingbossanova.nl

Plaatsingsdatum bericht: 24 February, 2018


Dit bericht was geplaatst inPrikbord. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • Elders

    Nog geen andere recensies