Poldertheater zoekt spelers!

Bericht

Op zondag 18 maart houdt de Amsterdamse jongerentheatergroep Poldertheater audities voor de nieuwe productie Orlando in regie van Janwillem Slort en Victor Mentink. Choreografie door Hanke Sjamsoedin. Er wordt in weekenden (meest op zondag overdag) en in de laatste week van de zomervakantie gerepeteerd. We werken toe naar voorstellingen in oktober 2018 en februari 2019, in totaal ongeveer 20 keer.

Iedereen tussen de 14 en 24 jaar kan zich aanmelden. Ervaring is niet vereist, enthousiasme en inzet wel! Wij bieden een professionele omgeving en de kans om veel te spelen. MBO-studenten kunnen het ook als stage gebruiken.

Orlando gaat over gender, #timesup, extreme kou en bovenal over… de liefde. Behalve tekst zal de voorstelling ook veel beweging bevatten.

Mail je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en een foto naar info@poldertheater.nl. Zie onze site voor meer informatie.

Type bericht

Onbetaalde functie

E-mailadres afzender

info@poldertheater.nl

Website afzender

www.poldertheater.nl

Plaatsingsdatum bericht: 20 February, 2018


Dit bericht was geplaatst inPrikbord. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • Elders

    Nog geen andere recensies