FYSIEKE ACTEUR GEZOCHT

Bericht

Wegens uitval van een speler ben ik opnieuw op zoek naar een fysieke acteur voor mijn afstudeervoorstelling. Het wordt een mime-/dansvoorstelling met tekst in een kunstinstallatie. Het thema is eenzaamheid verhuld door schoonheid en gaat over de communicatie in menselijke relaties die langs elkaar heengaat en de onmogelijkheid om een echte connectie aan te gaan. Repetities zijn 1 à 2x per week in Amsterdam t/m mei. De voorstellingen zijn van 2-10 juni.
Heb je interesse, stuur dan even een mail met je C.V.

Type bericht

Onbetaalde functie

E-mailadres afzender

claar.visscher@gmail.com

Website afzender

Plaatsingsdatum bericht: 26 February, 2018


Dit bericht was geplaatst inPrikbord. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • Elders

    Nog geen andere recensies