Vers vlees gezocht!

Bericht

Voor een voorstelling over labels, identiteit en vooroordelen zijn wij opzoek naar een enthousiaste groep jonge acteurs. Vanuit het ROC van Amsterdam maak ik dit schooljaar een voorstelling waarvoor we in het maakproces het plakken van labels onder de loep nemen. Iedereen weet snel een stempel op de ander te drukken, maar in hoe verre is dit een belemmering? Hoe erg zijn we gewend aan de hokjes die zorgen voor een duidelijk kader? Als het label verdwijnt, verdwijnt ook de zekerheid en zijn we aangewezen op onszelf. Hoe werkt dat, vanuit jezelf leven?

De voorstelling is een mix tussen zowel tekst als fysiek spel. Het project zal bestaan uit +/- 20 repetities op het ROC van Amsterdam en we zullen minimaal twee keer spelen voor publiek. We hopen je een onwijs leuke ervaring te kunnen bieden en zullen je input gebruiken tijdens het maken van de voorstelling.

Mail gerust je vragen naar pdevormer@hotmail.com of meld je via dit e-mail adres aan. Hopelijk tot dan!

Type bericht

Onbetaalde functie

E-mailadres afzender

pdevormer@hotmail.com

Website afzender

Plaatsingsdatum bericht: 6 December, 2017


Dit bericht was geplaatst inPrikbord. Bookmark the permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter:Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Elders

    Nog geen andere recensies