Vers vlees gezocht!

Bericht

Voor een voorstelling over labels, identiteit en vooroordelen zijn wij opzoek naar een enthousiaste groep jonge acteurs. Vanuit het ROC van Amsterdam maak ik dit schooljaar een voorstelling waarvoor we in het maakproces het plakken van labels onder de loep nemen. Iedereen weet snel een stempel op de ander te drukken, maar in hoe verre is dit een belemmering? Hoe erg zijn we gewend aan de hokjes die zorgen voor een duidelijk kader? Als het label verdwijnt, verdwijnt ook de zekerheid en zijn we aangewezen op onszelf. Hoe werkt dat, vanuit jezelf leven?

De voorstelling is een mix tussen zowel tekst als fysiek spel. Het project zal bestaan uit +/- 20 repetities op het ROC van Amsterdam en we zullen minimaal twee keer spelen voor publiek. We hopen je een onwijs leuke ervaring te kunnen bieden en zullen je input gebruiken tijdens het maken van de voorstelling.

Mail gerust je vragen naar pdevormer@hotmail.com of meld je via dit e-mail adres aan. Hopelijk tot dan!

Type bericht

Onbetaalde functie

E-mailadres afzender

pdevormer@hotmail.com

Website afzender

Plaatsingsdatum bericht: 6 December, 2017


Dit bericht was geplaatst inPrikbord. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • Elders

    Nog geen andere recensies