Gezocht: Stagiair(e) theaterdocent en theatermaker

Bericht

De Theaterhuiskamer is een sociaal cultureel platform voor kwetsbare buurtbewoners uit Amsterdam West, dat is opgericht in 2016. Door middel van het maken van community theater, gebaseerd op eigen verhalen en ervaringen van de deelnemers, wordt een bijdrage geleverd aan de empowerment van deze doelgroep en het vergroten van hun sociale netwerk en vangnet. Hierdoor ontstaat een hechte community van buurtbewoners die elkaar ook buiten de Theaterhuiskamer om ontmoeten, steunen en versterken. De Theaterhuiskamer vindt plaats in de Cliffordstudio onder begeleiding van Maaike van de Westeringh (Stichting Kudde) en Reineke Jonker. Afgelopen seizoen speelde de Theaterhuiskamer met veel succes de voorstelling ‘In de Tussentijd’ op verschillende locaties in de buurt. Een voorstelling met 19 buurtbewoners van verschillende leeftijden over leven en dood en alles daartussen.

Functie-inhoud:
Plaats nemen in het creatieve team. Het geven van workshops aan een gevarieerde groep volwassenen in de Cliffordstudio. Het zelfstandig voorbereiden van de workshops i.s.m. het artistieke team van de Theaterhuiskamer.

Functie-eisen:
-HBO niveau, 3e of 4e jaars
-Affiniteit met community theater
-Stevig in de schoenen staan
-Affiniteit en ervaring met werken met deelnemers van verschillende leeftijden en achtergronden
-Flexibel kunnen werken, leergierig, ondersteunend kunnen handelen in het groepsproces
-Goed kunnen communiceren
-Een teamplayer
-12 (woensdag)middagen aanwezig kunnen zijn van 15u-17.30
-Start woensdag 14 febr. t/m 2 mei (Mocht je geïnteresseerd zijn maar de periode of dag is een probleem, neem dan toch contact met ons op want we kunnen evt. schuiven)

Geboden:
Een leerrijke, inspirerende omgeving. Creatieve en dynamische sfeer. Verbreding van je horizon door contact met een heel diverse groep mensen. Veel ruimte voor eigen invulling en artistieke vrijheid in de workshops. Stage-/vrijwilligersvergoeding. Op dit moment is de Theaterhuiskamer aan het groeien, daarom bestaat er een kans dat vanuit de stage een betaalde opdracht voortkomt.

Contact- en vacature informatie:
Stuur vóór 1 dec. een korte motivatiebrief en een korte CV per e-mail naar: maaike@kudde.info. Voor verdere informatie zie: www.facebook/theaterhuiskamer en www.kudde.info. Voor vragen kun je ook bellen naar Maaike tel. 06-19943179

Type bericht

Stage

E-mailadres afzender

maaike@kudde.info

Plaatsingsdatum bericht: 13 November, 2017


Dit bericht was geplaatst inPrikbord. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • Elders

    Nog geen andere recensies