Poolse Vis organissert weekendworkshop Locatietheater

Bericht

Theatergroep Poolse Vis staat bekend om haar fysieke en voornamelijk woordeloze, humoristische voorstellingen. Voor iedereen die deze manier van acteren graag zelf zou willen ervaren en bovendien een unieke kijk in de keuken van Poolse Vis wil krijgen, organiseert de theatergroep een workshopweekend ‘Locatietheater’. In samenwerking met de biologische zorgtuinderij en boerencamping Bonater te Venhuizen (NH) wordt in het weekend van 7 en 8 oktober 2017 een workshopweekend aangeboden.
Meer informatie en aanmeldingen: educatie@poolsevis.nl

Type bericht

Vraag en aanbod

E-mailadres afzender

info@poolsevis.nl

Website afzender

www.poolsevis.nl

Plaatsingsdatum bericht: 12 September, 2017


Dit bericht was geplaatst inPrikbord. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • Elders

    Nog geen andere recensies