Het Nederlands Film Festival zoekt vrijwilligers!

Bericht

Elk jaar helpen zo’n 400 vrijwilligers mee om het NFF tot stand te brengen. In maar liefst 15 verschillende functies wordt het festival steeds versterkt. Kom helpen bij bijvoorbeeld: de bouw & aankleding, carservice, distributie of als zaalwacht! Als vrijwilliger krijg je een unieke kijk achter de schermen, leer je ontzettend veel nieuwe mensen kennen en kan je bovendien vrijwel alle films gratis bezoeken. Meld je aan via www.filmfestival.nl/vrijwilligers en maak samen met ons ook dit jaar het festival weer tot een spetterend succes!

Type bericht

Onbetaalde functie

E-mailadres afzender

chiomara@filmfestival.nl

Plaatsingsdatum bericht: 17 July, 2017


Dit bericht was geplaatst inPrikbord. Bookmark the permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter:Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Elders

    Nog geen andere recensies