Gabe Skroar zoekt acteurs en zangers (m/v)

Bericht

In juni 2018 wordt theaterspektakel Gabe Skroar opgevoerd in Grou. Theo Smedes doet de regie en Freark Smink speelt de hoofdrol Gabe Skroar. Voor de overige rollen zoeken wij acteurs en zangers (m/v). Past de rol van Joost, Tjalling, Binnert of Eeltje bij jou? Of bijvoorbeeld die van de vader of moeder van de gebroeders Halbertsma? Wil je meedoen als figurant? Of kun je goed zingen? Lijkt het je leuk om mee te spelen in dit theaterspektakel? Geef je dan nu op voor de auditiedag. Aanmelden kan tot 25 augustus 2017.

Type bericht

Onbetaalde functie

E-mailadres afzender

info@klinkeendaverje.frl

Website afzender

www.klinkeendaverje.frl

Plaatsingsdatum bericht: 14 July, 2017


Dit bericht was geplaatst inPrikbord. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • Elders

    Nog geen andere recensies