Figuranten gezocht voor Theaterfestival Boulevard

Bericht

Rol van je leven: bewusteloze man/vrouw

De Omstanders is een tragikomische voorstelling over ramptoerisme. En vertelt het verhaal over drie mensen die elkaar ontmoeten op een onbestemde plek. Zij hebben het onder meer over iemand die daar op de grond ligt. Zo te zien bewusteloos. Ademt ie nog wel?! Wat is er gebeurd? Iemand moet bellen! Maar met welke telefoon? Heeft iemand toevallig ervaring met dit soort situaties?

Wij zoeken mensen voor de rol van de bewusteloze man/vrouw! Als figurant moet je tijdens de voorstelling 30 minuten ‘stil’ liggen, op twee bewegingen na. De rol is simpel, maar vereist fysieke lenigheid.

De Omstanders speelt tussen 3 en 13 augustus, met uitzondering van 8 augustus. Tussen 15.00 en 23.30 uur wordt de voorstelling 4 tot 5 keer uitgevoerd. De repetitie vindt plaats op 2 augustus.

Ben je tussen de 20 en 50 jaar oud en heb je altijd al eens op het podium willen staan (of heb je hier al ervaring mee) grijp deze uitdaging dan aan! Wij horen graag meer over jouw motivatie! Meld je aan o.v.v. project, naam en beschikbaarheid (welke dagen) bij Muriël Giesberts: muriel@festivalboulevard.nl

Type bericht

Onbetaalde functie

E-mailadres afzender

muriel@festivalboulevard.nl

Plaatsingsdatum bericht: 26 July, 2017


Dit bericht was geplaatst inPrikbord. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • Elders

    Nog geen andere recensies