Acteurs (m/v) gezocht voor grote zaal productie

Bericht

Dit seizoen wagen we de sprong in het diepe: we gaan een grote zaal voorstelling maken! Een avontuurlijke familiemusical voor iedereen vanaf 6 jaar. Voor deze uitdaging zijn we op zoek naar een getalenteerde cast!

De repetities vinden wekelijks op zondagmiddag plaats in “’t Fundament” (naast Theater ’t Kapelletje) in Rotterdam, en de voorstelling wordt gespeeld in de tweede week van de kerstvakantie 2017/2018, in de grote zaal van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen.

Lijkt het jou ook geweldig om te stralen op het grote toneel? Meld je dan vandaag nog aan voor de auditie op zaterdag 2 september 2017 in Rotterdam. Meer informatie en een inschrijfformulier vind je op onze website. www.onsteetsj.nl

Type bericht

Onbetaalde functie

E-mailadres afzender

onsteetsj@outlook.com

Website afzender

www.onsteetsj.nl

Plaatsingsdatum bericht: 17 July, 2017


Dit bericht was geplaatst inPrikbord. Bookmark the permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter:Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Elders

    Nog geen andere recensies