Wies Bloemen zoekt danseressen, actrices, mimespeelsters van 55+

Bericht

Wies Bloemen

Zoekt voor onderzoek, ontwikkeling en productie voormalige professionele danseressen, actrices, mimespeelsters van 55 jaar en ouder.

Met choreograaf Wies Bloemen wordt er een voorstelling gemaakt over hoe het leven is na je 55ste met als werktitel.

55+PLUS

De passie, de toewijding, de onzekerheid en de humor van de oudere vrouw. Zijn er nog grote dromen of is het goed zo? Haar levensdrift gevangen in beweging en spel.

De eerste fase is gericht op onderzoek en ontwikkeling tijdens één of meerdere workshopdagen waarin persoonlijke ervaringen en verhalen worden uitgewisseld en een verkenning zal plaatsvinden van ieders opvatting en talent.

Tijdens de tweede fase worden er in het najaar 30 repetitiedagen gepland met als einddoel voorstellingen in december 2017 in Dansmakers aan het IJ.

Wies Bloemen (1956) is artistiek leider en choreograaf van Danstheater AYA. Met Danstheater AYA maakt Bloemen voorstellingen voor jongeren vanuit een passie voor het directe, het aardse, het heftige. Deze productie is een onderzoek naar een thema dat Bloemen momenteel persoonlijk raakt.

Voor de eerste fase geldt er een onkostenvergoeding, in de tweede fase zijn de betalingen conform de cao toneel en dans. Meld je aan voor deze workshop door je cv te mailen naar wies@aya.nl

De workshopdag is op uitnodiging. De eerste zal plaatsvinden op zondag 11 juni van 11.00 tot 18.00 in de studio van Danstheater AYA, Contactweg 42K, Amsterdam. Mogelijke vervolg workshopdagen in overleg.

Type bericht

Vraag en aanbod

E-mailadres afzender

wies@aya.nl

Website afzender

https://www.aya.nl/

Plaatsingsdatum bericht: 19 May, 2017


Dit bericht was geplaatst inPrikbord. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • Elders

    Nog geen andere recensies