East15 Actingschool auditions

Bericht

The director of the East15 Acting School(east15.ac.uk), Leon Rubin (www.LeonRubin.com), a well-known international theatre director, will be visiting Amsterdam on Saturday the 15th of April to interview and audition students who would be interested in studying in London for Acting and Theatre Directing. Go to the website for more information about the one year MA courses. For questions about the auditions email: East15.dutch.auditions@gmail.com

Type bericht

Vraag en aanbod

E-mailadres afzender

east15.dutch.auditions@gmail.com

Website afzender

www.east15.ac.uk

Plaatsingsdatum bericht: 20 March, 2017


Dit bericht was geplaatst inPrikbord. Bookmark the permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter:Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Elders

    Nog geen andere recensies