Prikbord: Artistiek Producent gezocht!

Bericht

Voor de periode november t/m januari ben ik op zoek naar een Artistiek Producent die met mij een samenwerking wil aangaan. Ik ben theatermaakster in opleiding en werk momenteel aan het project ‘Urban Action’, een kunstwerk in de publieke ruimte dat in januari te zien zal zijn.

Ik zoek iemand die organisatorisch en communicatief sterk is en ervan houdt om mee te denken in het artistieke proces.

Spreekt dit je aan? Stuur dan een berichtje naar esther-de-ruiter@hotmail.com. Ik kom graag met je in contact!

Type bericht

Onbetaalde functie

E-mailadres afzender

esther-de-ruiter@hotmail.com

Website afzender

Plaatsingsdatum bericht: 3 November, 2016


Dit bericht was geplaatst inPrikbord. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • Elders

    Nog geen andere recensies